Astanga

På YogaStream kan du dyrke Astanga yoga online, hvor du bliver guidet skridt for skridt videre i din praksis. Astanga yoga er en af de mest traditionelle og dynamiske former for yoga og giver dig både styrke, udholdenhed og smidighed.

Opbygning i Astanga yoga
Det, der gør Astanga yoga til noget helt særligt, er opbygningen af praksissen. Du starter nemlig altid med solhilsner og stående stillinger efterfulgt af en den serie af stillinger, du er kommet til. Der findes i alt 6 serier, men mange forbliver det meste at deres yogaliv i serie 1 kaldet 'primary series'.

Tanken i Astanga yoga er, at du arbejder dig gennem den serie, du er kommet til - stilling for stilling. Når du når til en stilling, som giver dig udfordringer, arbejder du med den stilling og går ikke videre i serien, før du har mestret den. Du laver altså hver dag solhilsner og stående stillinger og går herefter så langt, du kan i den serie, du er i gang med. Når du møder til en stilling, der udfordrer dig, går du direkte videre til 'afsluttende stillinger'. Du må altså ikke snyde og springe i serien. Hver stilling er nemlig vigtig for at kunne lave den efterfølgende stilling på en sund og god måde.

Start din Astanga yogapraksis her 

Primary Series
Her har du en oversigt over stillingerne i serie 1 - 'Primary Series'. Solhilsner (surya namaskara A og B), stående stillinger, siddende stillinger og afsluttende stillinger. 

Prøv 14 dage gratis – helt uden binding
Herefter kan du yogastreame for kun DKK 99,-/md.

Følg os på Instagram