Yogalærere hos YogaStream

YogaStream samarbejder med nogle af landets mest anerkendte og kompetente yogalærere. Alle undervisere hos YogaStream er certificerede og har flere års undervisningserfaring inden for deres specifikke speciale.
 

Anne - Omsorgsfuld afstressning

Underviser i yin
"Gennem yoga finder jeg ro, nærvær og accept og lærer mig selv bedre at kende."
Udover at være et helt utroligt rart menneske er Anne det, man vil kalde en yoga-evergreen. Yogaen har været en del af Annes liv, siden hun første gang stødte på den i 1999. Anne har gennem årene prøvet mange forskellige former for yoga og har ligeledes adskillige yogauddannelser bag sig bl.a. inden for astanga, vinyasa, gravidyoga og yinyoga. Anne brænder især for at undervise i yin yoga, da hun er optaget af dens afstressende effekt.

Anne er forfatter til bogen Yoga mod stress og er desuden uddannet stresscoach og mindfulness instruktør og har specialiseret sig i stresshåndtering gennem yoga, mindfulness og pranayama (vejrtrækningsøvelser), hvilket også afspejler sig i hendes yogaundervisning. Hun har selv haft stress tæt inde på livet, og her har yoga, mindfulness og kærlig selvpleje hjulpet hende med at komme på ret køl igen.
 
Anne tilbyder desuden to yogauddannelser: 'Yoga mod stress' og 'Yin yoga'.
 
Læs mere om Anne eller kontakt hende her: www.annegoncalves.com

Camilla - Erfaren yoga-jordemoder

Underviser i gravid- og efterfødselsyoga
"Mit ønske er, at kvinder oplever tryghed i graviditeten og i fødslen."
Som uddannet jordemoder, certificeret yogalærer, mor og indehaver af et yogacenter mellem Hørsholm og Fredensborg har Camilla en solid indsigt i præcis hvad det er, der rumsterer under og efter graviditeten. Det er derfor Camillas ultimative formål at give sine elever klarhed og indsigt omkring fødsel og graviditet. Camilla har derudover et stort kendskab til Indien, da hun har studeret Indologi (Læren om Indien) og sanskrit studier på KBH Universitet, med stor fokus på yogatraditionen, og været på adskillige rejser og pilgrimsrejser i Indien. 
 
Da Camilla begyndte at beskæftige sig med yoga i 1996 og undervise i yoga i 2006, skabte det forandringer inden i og omkring hende. Hun lagde derfor sit jordemoder-kald på hospitalet på hylden for at vie sit liv til at hjælpe gravide kvinder og nybagte mødre gennem afspændings- og fødeteknikker, der er udviklet gennem en sammensmeltning af jordemoderarbejdet og yoga. Med mere end 10 års erfaring som yogajordemoder har Camilla undervist kvinder i alle aldersgrupper i gravid- og efterfødselsyoga. Hun har en dybdegående viden om træning af kvindekroppen og ikke mindst bækkenbunden og har løbende udviklet fifs og metoder til at skabe ordentlig kontakt mellem hjernen og bækkenbunden. Camilla vægter i sin undervisning grundprincipperne i yogaen højt, så forandringerne for den enkelte bliver mulige og ikke forceres. Hendes tilgang til undervisningen er, at det enkelte menneske føler sig trygt og udfordrer sig selv meningsfyldt. 
 
Læs mere om Camilla eller kontakt hende her: www.yogajordemoder.com

Cammilla - Danser, koreograf og one-of-a-kind træningspassionista

Underviser i barre
"Jeg går meget op i at opbygge en sund og stærk krop – udenpå såvel som indeni. En velfungerende body/mind og healthy tankegang og livsstil – uden at være fanatisk."
Cammilla er uden tvivl det, man vil kalde one-of-a-kind. Hun er en passioneret ildsjæl, der brænder for alt, hvad hun går ind i. Som ægte kropsmenneske har hun levet af at danse hele sit liv. Udover at være uddannet danser og koreograf har Cammilla også specialiseret sig indenfor effektive træningsformer heriblandt Barre Training, som er en sammensmeltning af pilates, ballet og styrketræning, og som træner dine muskler til det yderste.
 
Cammillas træningsfilosofi er, at træning skal være etisk, lækkert, sundt og feminint. Barretræning, som er kendt for at give flotte, lange og slanke muskler, går derfor godt i spænd med hendes træningstilgang. I Cammillas klasser er du garanteret sved på panden og syre i musklerne, og du kan være sikker på, at der er taget højde for hver enkelt detalje. Cammilla presser altid lidt ekstra på i sin undervisning med det formål at rykke sine elever - men altid på en positiv og energifyldt måde. Med sin store forkærlighed for den amerikanske tilgang til træning, og hvad der dertil hører, har Cammillas undervisning et ”American touch”, som gør både Cammilla og hendes undervisning helt unique.
 
Læs mere om Cammilla eller kontakt hende her: www.cammillamalmberg.com

 

Cecilie Sofie - Forener styrke & blødhed

Underviser i hatha, vinyasa og yin
"Yoga er en måde at tro på os selv som individer med hver vores styrker og svagheder."

Cecilie er er en erfaren underviser med hjertet på det rette sted. Udover at afholde workshops og retreats, underviser Cecilie fast på Yoga Vesterbro og The Yoga Flat - begge i København. Med sine mange yogauddannelser i ryggen er Cecilie både uddannet indenfor hatha, vinyasa og yin, og netop elementer fra både den blide og forløsende og den styrkende og dynamiske yogapraksis er noget, der ofte forekommer i hendes klasser. At styrke og blødhed kan eksistere og praktiseres side om side er et budskab, som ligger hendes hjerte nær. Verden balancerer mellem yin og yang, og ligeledes gør vi.

For Cecilie er yoga en måde at skabe tillid og tro på os selv som individer, med hver vores styrker og svagheder. Yogaen hjælper os til at skabe et rum, hvor vi opfordres til at kultivere større sensitivitet både fysisk og mentalt, og derigennem tillader os at møde os selv der, hvor vi er - med et ærligt og fordomsfrit blik.

Læs mere om Cecilie eller kontakt hende her.

Charlotte - Mindful omsorg

Underviser i Medi- & Hormonyoga
"At udbrede og undervise i mindfulness og yoga er for mig den mest meningsfulde og livsbekræftende gave. Det giver mig muligheden for at hjælpe andre hen imod en naturlig balancering i krop, sind og hjerte."
Charlotte underviser med kærligt nærvær og omsorg, og så er hun en fantastisk formidler - måske pga af hendes mange års undervisningserfaring. Charlotte formår at gøre kompliceret stof let forståeligt, så alle kan være med. Hun er yderst kompetent inden for sit felt, og det kommer tydeligt til udtryk i hendes undervisning, hvor hun guider sine elever med en overbevisning, der skaber tryghed og ro.
 
Charlotte er uddannet sygeplejerske, folkeskolelærer samt Systemisk Supervisor og har gennem hele sit voksenliv arbejdet med mennesker - både børn, unge og voksne. Charlotte stoppende som folkeskolelærer i 2009 efter en alvorlig hjernerystelse, og hun brugte mindfulness og yoga til at finde sin vej tilbage til arbejdsmarkedet. Hun sadlede om og dedikerede sig til yogaen, som hun har arbejdet med lige siden. 
 
Charlotte har en lang række yoga og mindfulness-uddannelser bag sig. Hun er certificeret Hatha og Vinyasa yogalærer og har arbejdet som Mindfulness Instruktør ved Mindfulness Akademiet. Charlotte brænder dog mest af alt for den mere terapeutiske gren af yoga. Hun er certificeret Mediyoga Instruktør fra The Institute for Medical Yoga in Stockholm med en videreuddannelse i Mediyoga for det Kvindelige Hormonsystem - og det stopper ikke her. Charlotte har nemlig også kastet sig over uddannelsen som Mediyoga Terapeut og Lærer, så hun som én af få i Danmark bliver 750 timers Yoga Alliance godkendt Yogaterapeut.
 
Læs mere om Charlotte eller kontakt hende her: www.levyoga.nu

Emilie - aka YAMA-mama

Underviser i hatha og vinyasa
"For mig er yogaen og dansen forbundet på den smukkeste måde. Jeg elsker at danse med yogastillingerne, og den oplevelse vil jeg gerne give videre til mine elever."
Emilie er en kvinde med et imponerende CV. Hun er mor, yogini, danser, medejer og direktør hos YO KBH og kvinden bag YAMA (deraf navnet 'YAMA-mama). Du vil helt sikkert ikke undgå at bemærke Emilies utrolige ynde og smidighed, og det kommer ikke af ingenting. Emilie har nemlig også en baggrund som professionel ballerina. 
 
Emilie startede som 6-årig på Det Kongelige Teater og er uddannet balletdanser derfra. I 2009 tog hun til England for at danse. Emilie har praktiseret yoga og pilates som supplement til dansetræningen i mange år. Men i 2012 skiftede hun balletskoene ud med bare tæer og en yogamåtte og blev certificeret yogalærer fra Nalini Yoga (RYT 200, Yoga Alliance). Sidan da har hun videreuddannet sig indenfor flere yogagrene. Yogaen er Emilies frirum. Som danser skal man hele tiden præstere og bliver konstant bedømt. Men på YAMA-yogamåtten kan Emilie få lov til at være helt sig selv og tage de pauser, hun har brug for. 
 
Emilie lægger meget vægt på at guide sine elever frem til de stillinger, der virker bedst for dem. Derfor underviser Emilie altid med en bevidsthed om, at alle kroppe er forskellige - her er fokus på funktion frem for form. For Emilie hænger krop og sind ubetinget sammen. I Emilies optik er yoga ikke bare være en måde at få bevæget kroppen på. Det er en livsstil - noget, der gør en positiv forskel i hverdagen.
 
Emilie er til daglig medejer og direktør hos YO KBH. Derudover er hun kvinden bag YAMA, hvorfra hun sælger lækkert yogaudstyr og designer træningstøj særligt egnet til yoga.
 
Læs mere om Emilie eller kontakt hende her: www.yama.dk

 

Fia - Charmerende sødme

Underviser i hatha og vinyasa
"Yoga er for mig en måde at være til på. Det er ikke kun en fysisk praksis, men i høj grad en indre praksis i at være tilstede lige nu. Uden yogaen ville min fødder ikke nå jorden."
Fia er et meget kærligt og omsorgsfuldt menneske, og det kommer tydeligt til udtryk i hendes undervisning, hvor hun med sin charmerende sødme guider sine elever fra stilling til stilling. Fia er yderst kompetent - det er man slet ikke i tvivl om, og hun har en lang række yogalærereuddannelser bag sig bl.a. inden for grenene Surya (flow), Chandra (blidt), Yin yoga, Hot yoga, gravidyoga og børneyoga. De mange forskellige uddannelser skinner igennem i Fias undervisning og har givet hende hendes helt egen unikke stil, som er kendetegnet ved en legende lethed kombineret med det blide fra Chandra, nærværet og pauserne fra Yin samt flow yogaens glidende overgange.
 
Yogaen har fulgt Fia i over 15 år og er blevet en grundsten i hendes liv. Med en daglig yogapraksis og yogafilosofi som det centrale holdepunkt i hverdagen, har Fia fundet en vej, som giver hende øget fokus og nærvær - også, når hun møder udfordringer på sin vej. Fia har undervist i yoga på fuld tid gennem de seneste år og arbejder til dagligt på Nalini og HéLT. Derudover afholder hun løbende workshops og tilbyder eneundervisning. 
 
Kontakt Fia her: fiafrydenlund@gmail.com

Hrönn - Islandsk råstyrke og elegance

Underviser i vinyasa og hatha
"Jeg anser det at undervise yoga som et guddommeligt privilegium, og hver elev, jeg møder på min vej, er en sand gave"
Hrönn er immigreret islænding, stolt mor og indehaver af YogaPlace by Hrönn. Hrönn flyttede til Danmark for 20 år siden, da hun tillod kærligheden og eventyrlysten at tage over. Det var med et helt konkret behov i tankerne, at Hrönn begyndte at dyrke yoga. Som bonusmor i en sammenbragt familie med 5 børn og ph.d studerende kørte tankevirksomheden på fuld hammer, og hun følte sig ofte trukket helt ud af sig selv. Meditation og yoga blev hendes redning ud af hovedet og ned i kroppen. Det blev vejen tilbage hjem til balance og dyb tilstedeværelse i nuet.
 
Hrönn har mange års undervisningserfaring og en lang række yogauddannelser bag sig. Hrönn arbejder ofte med temaer i sine timer, hvor hun inviterer sine elever til at dykke ind i sig selv efter en særlig kvalitet - fx mod eller accept. Det indre arbejde kombineres med fysisk krævende og styrkende stillinger. På hatha-klasserne lægger Hrönn vægt på at guide stillingerne med anatomisk præcision, så stillingerne udføres sikkert og korrekt. Vinyasa-klasserne bærer præg af en blanding af hårdt arbejde, meditativt flow og masser af grin.
 
Læs mere om Hrönn eller kontakt hende her: www.yoga4courage.com

Illona - Transformerende nærvær

Underviser i kundalini, yin og gravid- og efterfødselsyoga
"Yoga handler for mig om at blive nærværende og opleve, at vi er forbundet med universet og alt liv, så vi kan finde kærlighed til os selv, andre mennesker og naturen. Det handler om at tage en pause fra hverdagens og sindets larm, så vi kan opdage, hvor utroligt det er at være i live."
Illona er det smukkeste væsen – indeni og udenpå. Hun specialiserer sig i transformerende og meditativ yogapraksis samt yoga for kvinder, gravide og nye mødre. I hendes undervisning inddrager hun powerfulde redskaber som breathwork, mantra, yoga nidra og kriya (bevægelser der gentages og flytter energi i kroppen) til at give oplevelsen af nærvær, flow og dyb ro.

Illonas undervisning trækker på 15 års yoga- og meditationspraksis, diverse yogalæreruddannelser indenfor Yin yoga, Yinmind, Yoga Nidra, Kundalini, Gravid- og Efterfødselsyoga samt et helt liv i bevægelse med Asthanga yoga, elite springgymnastik, dans og kampsport. Hun har desuden i boet og studeret i Indien i to år og udforsket en række transformerende praksisser til selvudvikling herunder Vipassana (stilhedsmeditation), Vision Quest (faste og ritualer i naturen), Shaktipat Siddha Yoga og plantemedicin. 

Illona er mor til to og bor og underviser i København. Ved siden af yogaen er hun uddannet Cand. Mag. og har en fortid indenfor bl.a. Greenpeace, hvor hun arbejdede inden hun begyndte at undervise i yoga og meditation på fuld tid.

Læs mere om Illona og kontakt hende her: www.illonamarquard.dk 

Isa - Spirituel yoga-nomade

Underviser i hatha og vinyasa
"Yoga er som et spejl. Det sætter mig ansigt til ansigt med det, som står lige for, og hjælper mig med at genkende det gode i enhver situation i livet. På den måde er yogaen min bedste ven og læremester."
Isa er en super dygtig yogainstruktør! Udover sine mange uddannelser inden for yogaens verden er han også uddannet fysioterapeut og har derfor en dybdegående forståelse for kroppen og dens bevægelser. Isa underviser ud fra sin store viden om den fysiske krop, men vægter i lige så høj grad det bløde og spirituelle i sin undervisning. Isa har en fantastik positiv energi, som tydeligt afspejles i hans undervisning. Han finder i høj grad sin inspiration på sine mange rejser rundt om i hele verden. 
 
Isa begyndte at dyrke yoga i 2007, da han studerede til fysioterapeut. Efter fem års praksis besluttede han sig for at blive yogalærer til glæde og gavn for alle os andre. Hans primære fokus var til at starte med hatha- og anusara-traditionen, og i 2012 gennemførte han sin første 200 timers certificerede yogauddannelse. Isa designer også de fineste spirituelle smykker (malaer), som kan købes på hans hjemmeside.

Læs mere om Isa og kontakt ham her: www.isaraim.com.

Jacqueline - Stærk og sej yogafilosof

Underviser i vinyasa og hatha
"Yoga har gennem flere år været en vej til fysisk og mental sundhed for mig. Gennem yogaen ønsker jeg at åbne og sætte sjæle fri."
Jacqueline er en garvet yogaunderviser med mere end 7 års undervisningserfaring og med massevis af yogalæreruddannelser, workshops og online studier i ryggen. Med en kandidatgrad i psykologi mener Jacqueline stadig ikke, at der er noget, der kan hamle op med yogaen. I yogaen sker der noget helt fantastisk og simpelt, som flere års universitetsstudier aldrig har formået. I Jacquelines øjne bliver al den abstrakte viden helt konkret viden om livsgivende velvære, og den bliver omdannet til kropslige erfaringer, der kan bruges i livet udenfor måtten.
 
Når Jacqueline underviser, er der tempo på, så du kan godt forvente at komme til at svede i hendes hatha og vinyasa klasser. I sin undervisning arbejder hun med at opbygge en grundlæggende styrke, der kan fungere som et solidt fundament, hvorfra man kan lege med at strække kroppen i nogle anderledes stillinger. Samtidig bringer Jacqueline sin store viden om sindet og yogaens filosofi ind i sin undervisning, og du vil blive inviteret til at bruge dine erfaringer fra yogaklassen videre ud i livet generelt. 
 
Læs mere om Jacqueline eller kontakt hende her: http://www.yogyata.dk.

Jens - Varm, kompetent lærermester

Underviser i Astanga
"Min mission er at hjælpe andre til et friere, gladere og sundere liv. Det er det, der er målet for min undervisning."
Jens er et varmt, kærligt og åbent menneske. Hans positive energi og dedikation til Astanga yoga er smittende - man kan simpelthen ikke undgå at føle sig inspireret. Jens' mangeårige erfaring er tydelig at mærke i hans undervisning. Med et kompetent greb guider han sine elever fra stilling til stilling. Der er ikke meget snak og forklaring, men det er helt bevidst. I følge ham er det nemlig kun gennem praksis, man virkelig lærer Astangaen at kende.
 
Jens er lidt af en pioner inden for Astanga yoga. Han mødte for første gang yogaen tilbage i 1997, da han studerede på UC Berkeley i Californien. Siden da har han dedikeret sit liv til Astanga yogaen og ejer i dag Astanga Yoga Skolen i København - den første Astanga yoga skole i Danmark -, hvor han til dagligt underviser.
 
Jens har gennem årene opbygget en kolossal viden og erfaring inden for Astanga yoga. Han har som en af de få i Danmark opnået autorisation som underviser af Astanga yoga under vejledning af Sri K. Pattabhi Jois og Sharath Jois, og han rejser årligt til KPJ Ashtanga Yoga Institute i Mysore, Indien, for at vedligeholde og udvide sin viden. Jens har derudover oversat Sri K. Pattabhi Jois bog 'Yoga Mala' til dansk og studerer for tiden indologi - læren om indisk historie, litteratur, filosofi og kultur - på Københavns Universitet.
 
Læs mere om Jens eller kontakt ham her: www.astanga.dk

Kristine - Yogini, mor, doula & sundhedsantropolog

Underviser i gravid- og efterfødselsyoga
"Ved at praktisere yoga gennem sin graviditet får du kontakt med din egen indre guidance. Du erfarer, at det er muligt at arbejde sammen med din krop og din baby med bevægelse og åndedræt. Du erfarer, at den afspændte tilstand er indenfor rækkevidde, og det får den instinktive styrke frem, som alle kvinder har i sig."
Kristines første møde med yogaen var under et feltarbejde i forbindelse med hendes uddannelse som sundheds- og fødselsantropolog i 2005. Det blev et møde, der fik stor betydning for hendes liv, og siden da har hendes hjerte banket for at skabe tryghed, omsorg og kontinuitet i graviditets-fødsels- og efterfødselsperioden. Som underviser, workshopholder og mor til tre har hun snart 10 års erfaring med både forskning og praksis med graviditet og fødsler. Hun har boet i ashram og studeret den tantriske yogatradition ved bl.a. Swami Janakananda og Prajna Yoga Teacher Training ved Djuna Mascall. Hun praktiserer samtidig som fødselshjælper/doula, underviser gravide i fødselsforberedelse og har taget opkvalificerende kurser i rebozo-massage og akupresur.
 
På Kristines gravidyogaklasser oplever du en vidunderlig kombination af blide og balancerende bevægelser, bløde yogastræk og let styrke i et roligt tempo. Hendes arbejde med gravide er baseret på et holistisk og evidensbaseret fundament, hvor nydelse og næring af body, mind og spirit er central. Kristine arbejder for at alle kvinder oplever anerkendelse og respekt i deres valg og beslutninger i deres graviditet, fødsel og moderskab. Kristines klasser er opbygget, så du både får gravidyoga og inspirerende fødselsforberedelse. Du lærer at lytte til din indre guidance. Du træner åndedrætsteknikker og bevidsthed, konkrete fødestillinger til en aktiv fødsel og en naturlig tilgang til smerte og panikhåndtering. Yoga med Kristine hjælper dig til dybere kontakt med din krop, en naturlig virkningsfuld øvelse i smertehåndtering, så du kan få en tryg og mindeværdig fødsel. 
 
Læs mere om Kristine eller kontakt hende her: www.kristinekohlmetz.dk

 

 

 

Lea - Urimelig rolig mexicaner

Underviser i yin
"Yoga gør mig mere bevidst omkring, hvad der foregår inde i mig, i min krop og i mit sind"
Lea et behageligt verdensbarn, som er født og opvokset i Mexico med sin danske mor og argentinske far. Lea bor nu i København, hvor hun studerer Global Nutrition and Health, når hun ikke står på yogamåtten. Lea har undervist siden 2011 og har taget godt 700 timers yogalæreruddannelse. Hun er yogasulten og udvider løbende sin horisont med meditation, yoga nidra, yin yoga massage og anatomi.
 
Lea underviser både i hot yoga, yin og vinyasa, men har et blødt punkt for yinyogaen, som hun har specialiseret sig i. I sin undervisning lægger Lea meget vægt på, at mennesker er forskellige og udstyret med forskellige kroppe. Derfor opfordrer Lea i hendes timer til at mærke efter og tilbyder ofte forskellige variationer af stillingerne. Lea underviser med den intention at hjælpe sine elever med at blive klogere på deres egne behov. Med sin urimelig ro har hun desuden en særlig evne til at få sine elever til at falde i søvn i løbet af undervisningen.
 
Læs mere om Lea eller kontakt hende her: www.leanashyoga.com

Maj - Indsigtsfuld Poweryogi

Underviser i power yoga
"Yoga minder mig igen og igen om, hvad der virkelig er vigtigt, og hvordan jeg gerne vil leve dette ene, dyrebare liv."
En rideulykke i den australske outback åbnede Majs øjne for, at yogaen kunne mere end blot at tone og strække muskler og lugte af røgelse. Maj fik hurtigt trang til at dele de værktøjer, gaver og muligheder yoga gav hende, og i 2007 startede hun ud med at undervise i dansekompagniet i Kundalini meditation. I 2013 kom Power yogaen på, og da Maj herefter vendte hjem til Danmark, byttede hun sit daværende arbejde som sanger, oversætter og journalist ud med yoga på fuldtid.
 
Maveområdet (kernen) har særlig interesse for Maj, og du kan derfor forvente at få ny viden om yogaanatomien i denne region (såvel som virkelig ømme mavemuskler næste dag). Power yoga handler først og fremmest om "empowerment"; at give dig magten tilbage i det liv, du lever, og kroppen du oplever det med, og på Majs klasser er du inviteret til at opdage dit eget sande potentiale.
 
Udover en baggrund som hestepige er Maj også uddannet skuespiller og sørger altid for, at de indsigtsrige og sveddryppende klasser også har et underholdende element. At bytte rollen på teaterscenen ud med rollen som mor, livspartner og yogalærer har været dybt tilfredsstillende for Maj, og udover at drive sit eget yogastudie tilbyder hun også en 200 timers Yoga Alliance certificeret læreruddannelse. 
 
Læs mere om Maj, og kontakt hende her: www.yogahusetaalborg.dk 

Maja - Mor med stort M og iværksætter

Underviser i gravid- og efterfødselsyoga
"Gennem kropsbevidsthed og fokus på åndedræt, styrke og nærvær er mit mål at lære den gravide at give slip på det, der ikke tjener hende, tage imod det, der hjælper hende, samt acceptere det, der er. Det er essentielt i den forandring, som man gennemgår som gravid."
Maja er en energisk kvinde, grafisk designer, kaospilot og indehaver af Gravid-yoga.nu. Og så er hun nybagt mor. Maja startede med at dyrke yoga og pilates i 2004 og besluttede sig i 2012 for at dele ud af sin kærlighed for yoga og begyndte derfor at undervise.

Som certificeret gravid- og efterfødselsyogalærer, mor og med en baggrund i coaching har Maja en gennemgående forståelse og viden om den udvikling, man som kvinde gennemgår, når man bliver mor – både fysisk og mentalt. Hun arbejder i sine klasser især med at skabe kontakt til kroppen og opnå en dybere forbindelse mellem mor og baby. Maja lægger i sin gravidyoga-undervisning især vægt på at forberede den gravide til fødslen og forebygge og nedsætte eventuelle gener, der måtte være i graviditeten. I efterfødselsklasserne er der særligt fokus på bækkenbund, styrke og at give den travle mor en tiltrængt pause i hverdagen.

Læs mere om Maja eller kontakt hende her: www.gravid-yoga.nu
Marie-Louise

Marie-Louise - Flow-nørd & pranayama-elsker

Underviser i vinyasa og hatha
"Min mission er at skabe bevidsthedsudvidende krops- og sinds oplevelser gennem mixet af yoga, vejrtrækning og meditation."

Marie-Louise er yogalærer i København og mest af alt kendt for at undervise en transformativ, kreativ og teknisk vinyasa praksis vævet ind i en intelligent sekvensering. Marie-Louise er en “flow-nørd” og “pranayama-elsker” og har dyrket yoga siden hun var 19 år og undervist siden 2012.

Hun har det meste af hendes erfaring fra New York, hvor hun har boet i 7 år med sin mand og to børn. I dag underviser hun både grupper og 1:1 yoga programmer i København, hvor hun også laver events, retreats og trainings. Hendes mission er at skabe bevidsthedsudvidende krops- og sinds oplevelser gennem mixet af yoga, vejrtrækning og meditation. Marie-Louise er desuden meditationslærer, gravid yogalærer og grundlægger af Mind-YourBusiness.com, et kontoryoga-koncept. Her på YogaStream kan du indtil videre dyrke yoga med Marie-Louise LIVE, hvor hun underviser direkte hjemme fra sin stue. 

Læs mere om Marie-Louise og kontakt hende her: www.mariestroybergyoga.com

Martin - Kompetent mindfulness- og meditationsguide

Underviser i mindfulness og meditation
"Mindfulness er nærværstræning. Når vi bringer større nærvær ind i vores hverdag og i vores kontakt med andre mennesker, får vi mulighed for bryde med fastlåste rutiner og i stedet opleve livet friskt og nyt."

Martins meditationer er balsam for sjælen. Her bliver du taget med på en rejse ind i dig selv, hvor du vil opleve større ro, nærvær og selvindsigt. Alt sammen noget, som vil hjælpe dig til at opnå mere balance og glæde i livet.
 
Martin er yderst kompetent på sit område. Han er som en af de få i Skandinavien certificeret Kriplau Yogalærer fra det anerkendte Kripalu Yoga and Health Center i Massachusetts, USA, og han har i mere end 20 år arbejdet med mindfulness i kombination med meditation, yoga, pranayama, selvudvikling og stresshåndtering.
 
Martin underviser på Nalinis og Sattvas yogalæreruddannelser i København. Han har herudover en MA Musicology, en MA Vocal Performance samt en MA Vocal Pedagogy og arbejder til daglig på Institut for Kultur og Kommunikation, Aarhus Universitet. Martin afholder løbende workshops og retreats omkring mindfulness, meditation, mindful yoga, stemmebrug for yogalærere, chakra- og energi-systemet, sammenhængen mellem krop, stemme, udtryk og personlighed m.m. rundt om i Danmark.
 
Læs mere om Martin og kontakt ham her: www.martinguldberg.dk

Michael - Atypisk tømrer

Underviser i vinyasa og hatha
"For mig er yoga en intelligent og livsbekræftende måde at bevæge kroppen på. Yoga skaber en større samhørighed mellem min krop, mit åndedræt og mit sind."
Michael er en venlig vestjyde med begge ben plantet solidt i jorden – når han altså ikke står i en omvendt stilling. Michael brød med den stereotype forestilling om, hvad en tømrer er, da han som 21-årig forelskede sig i yogaen. En god portion nysgerrighed og en hel del rygsmerter kickstartede Michaels yogaeventyr, hvilket bevirkede, at han et år senere kunne vinke farvel til sine rygproblemer. Nysgerrigheden har dog hængt ved, og som yogalærer er Michael drevet af en lyst til at være i konstant udvikling.
 
Som certificeret yogalærer med mere end 7 års undervisningserfaring har Michael en dybdegående viden om kroppens anatomi og bevægelsesmønster, og det viser sig tydeligt i hans undervisning. Gennem enkle instruktioner har Michael en unik evne til at gøre indviklede stillinger mere forståelige og tilgængelige. Desuden har Michael stor erfaring med at afhjælpe skader og genopbygge styrke i kroppen.
 
Læs mere om Michael eller kontakt ham her: www.michaelbjerrum.com

Miemaria - Fantasifuld børneyogastjerne

Underviser i børneyoga
"Min mission er at give børn et frirum med leg og fantasi, som styrker dem kropsligt, følelsesmæssigt og socialt"

Mie er en skøn, sjov og fantasifuld børneyogastjerne. Hendes yogatimer er magiske. Gennem historiefortælling, rim og remser, musik, leg og fjollerier tager Mie børnene med på en opdagelsesrejse ind i krop og sind, hvor de bliver inspireret og styrket både kropsligt, følelsesmæssigt og socialt.
 
Mie er udover børneyogalærer uddannet psykomotorisk terapeut, og hendes faglige viden kommer tydeligt til udtryk i hendes undervisning. Mies mission er på at støtte børnene til at forblive nysgerrige på livet og sig selv og at give dem nogle enkle redskaber til at opnå større kropsbevidsthed og finde ro og balance i sindet såvel som i nervesystemet. Yoga skal ifølge hende være et sjovt frirum, som giver børnene mulighed for at trække sig fra en til tider hektisk og krævende hverdag og finde et fredeligt og rart sted inde i sig selv.
 
Mie underviser til dagligt både yoga for børn, familier og voksne og er uddannet børne- og familieyogalærer ved Det Lille Yogahus samt certificeret 300-timers Jivamukti yogalærer. Herudover har Mie en Bachelor i psykomotorisk terapi og afspændingspædagogik.
 
Kontakt Mie her: mie.dandanell@gmail.com

Miriam - Legende, dansende akrobat

Underviser i Strala
"Jeg elsker at lege og udforske forskellige bevægelsesmønstre. Jeg vil gerne invitere dig til at gå på opdagelse i din egen krop, lege og have det sjovt."

Miriam er en ener. Med sit smittende humør og sin legende tilgang inviterer hun sine elever til at gå på opdagelse i kroppens mange bevægelsesmuligheder gennem en blanding af yoga, dans og akrobatik. Miriam har læst på New York Academy of Circus Arts, og hendes cirkus-baggrund kommer tydeligt til udtryk i hendes undervisningsstil.
 
Miriams fascination af yoga udspringer fra en trang udtrykke sig gennem bevægelse og en lyst til at lege og udforske - både fysisk og mentalt. Med sine mange uddannelser inden for bl.a. yoga, dans, fysiologi og filosofi blander Miriam på bedste vis de forskellige stilarter. Hendes mål er at inspirere hver enkel elev til at finde sin egen personlige måde at praktisere og opleve yoga på. Individuelle præferencer og behov går i følge hende forud for dogmatik og tradition. Det er måske også derfor, at Miriam er faldet pladask for den flydende, dansende Strala Yoga, hvor det handler mere om at bevæge sig end om at posere i stillinger.
 
Udenfor yogamåtten leder Miriam NyCirkus linjen på Musik og Teaterhøjskolen. Herudover underviser hun hos YO Studios i Århus.  
 
Kontakt Miriam her:

miriam_swartz@hotmail.com

Natascha - Kærligt, kreativt karma

Underviser i hatha og vinyasa
"Med yoga kan alle holde kroppen sund og sindet klart - yoga er at finde frihed i kroppen og sindet."
Natascha er en erfaren yogalærer og uddannet designer. Natascha tog sin første yogalæreruddannelse i 2009 og har nu godt 800 timers certificering i rygsækken. Hun har arbejdet professionelt som yogalærer siden 2009 og underviser 10-16 yoga klasser om ugen og er hovedunderviser på Senses’ 100 timers,-yogalæreruddannelse.
 
Med sine mange års undervisningserfaring er det blevet Nataschas passion at videregive yogateknikker præcist og sikkert og gennem undervisningen, hvilket kommer til udtryk i hendes strukturerede, varierede, klare og detaljerige instruktioner i undervisningen. Derudover er det hendes formål, gennem yogaen, at flytte opmærksomheden fra de ydre omgivelser og mærke indad; slippe spændinger og derved frigøre energi; træne nærvær, kærlig opmærksomhed og accept, med det klare formål at øge glæden og velværet i livet.
 
Kontakt Natascha her: natascha.hardt@gmail.com 

Nicolai - Stilsikker yogaguide

Underviser i hatha og vinyasa
"Yoga er for mig ikke bare en måde at bevæge sig på.
Det er en måde at leve på."
Navnet er Nicolai. Nicolai Boas. Nicolais undervisning er farvet af hans kærlighed til fysisk bevægelse generelt dog særligt i form af dans af forskellige art, hvilket i høj grad skinner igennem, når yogamåtten rulles ud. Det er netop bevægelser fra dansens verden, fusioneret med yogaen i kombination med en ukuelig opmærksomhed på alignment (justering af kroppens stilligner), der er centrum for Nicolais undervisning.

Nicolai har en RYT 500TT og at hav af kurser bag sig, hvilket gør ham i stand til, på sikker vis, at guide elever på alle niveauer i forskellige former for asana praksis samt undervise i andre aspekter af yogaens verden. Personligt nyder han at udfordre sig selv i sin egen yogapraksis, hvilket han forsøger at dele med sine elever gennem sin yogaundervisning. Det er vigtigt for ham ikke blot at udfordrer sine elever, men også at styrke dem i at forstå deres egen krop og praksis. Desuden sætter Nicolai en ære i, at hjælpe sine elever med at lære deres egne grænser at kende og tage kontrollen over deres egen praksis.  
 
Læs mere om Nicolai eller kontakt ham her: www.yogaflat.com

Nina - Dynamisk råstyrke, legende flows

Underviser i vinyasa og hatha
"Yoga har ikke kun gjort mig fysisk stærkere, end jeg i mine vildeste drømme havde forestillet mig. Det har også givet mig en chance for at observere mig selv - uden at prøve at fikse noget."
Man skulle måske ikke lige tro det, men Nina er stærkere end de fleste. Hun kan få de mest krævende stillinger til at se legende lette ud, og hendes dynamiske flow vil med garanti give dig sved på panden. Nina er en anatominørd, og hun er ikke bange for at udfordre regler og yogadogmer, når det giver mening for hende. Hendes tilgang til yoga er baseret på biomekanisk intelligens og nysgerrighed blandet med en dybdegående forståelse af de klassiske yogaprincipper - en kombination, der har resulteret i hendes egen unikke, dynamiske stil. 
 
Ninas mål er at give sine elever stærke og sikre praksisser. Fokus er på personlig udfordring, udvikling af den fysiske intelligens og på at skabe forståelse og taknemlighed for kroppen og dens evner. Nina arbejder ud fra tanken om, at vi hver især er vores egen guru; hendes job som instruktør er at introducere dig for din egen styrke og evner og hjælpe dig til at finde nærvær og mental fred gennem bevægelse. Og så er det yderst vigtigt at have det sjovt med sin praksis - det skal være sjovt så vel som udfordrende.
 
Nina er født og opvokset i Danmark og er nu bosat I Californien, hvor hun lever af at undervise i Vinyasa Yoga. Nina har dyrket yoga i mere end 15 år og og er certificeret i hatha og Smart Flow Vinyasa (500 hrs YTT ). Hun har især gjort sig bemærket for sin evne til at forklare og nedbryde de enkelte elementer i armbalancer og  håndstande og har undervist i dette i både USA, Asien og Europa. Nina underviser indtil videre kun på Engelsk på YogaStream. 
 
Læs mere om Nina eller kontakt hende her: ninajarnumyoga.com

Pernille Aven - Visdom, magi og myter

Underviser i hatha og vinyasa
"Yoga hjælper os med at forbinde os til vores egen visdomskilde"

Pernille Aven er mange ting; yogalærer, mentor, mor, magisk facilitator og en sand troldkvinde. Hun er en kilde af kropslig og spirituel visdom, som hun på humoristisk og uhøjtidelig vis deler ud af i sin yogaundervisning til stor inspiration for sine elever. Pernille Aven ønsker med sin undervisning at fremskynde sine elevers personlige udvikling og understøtte dem i at turde drømme stort, leve et autentisk liv og nyde alt, hvad det har at byde på.

Med mere end 12 års undervisningserfaring guider Pernille Aven sine elever med præcision, kærlighed og humor. Pernille Aven har flere uddannelser bag sig bl.a. Anusara og Rasa Yoga, Gravid og efterfødselsyoga (DIG Yoga / Sue Elkind, US). Hun er en dygtig historiefortæller og eminent til at bygge bro mellem krop, sind og sjæl gennem myter og bevægelse. Alt sammen for at forbinde sine elever til deres egen visdomskilde inden i.

Læs mere om Pernille Aven eller kontakt hende her: www.pernilleavenlupai.com

Rikke - Eventyrlig cirkusprinsesse

Underviser i børneyoga
"Når vi leger, er vi udforskende, nysgerrige og nærværende – både over for os selv og andre. Gennem leg og glæde kommer vi nærmere vores sande natur."
Rikke er en vaskeægte cirkusprinsesse. Forklædt som den lille yoga-fe tager tager hun børnene med på eventyrlige fantasirejser, som byder på bevægelse, ro, selvindsigt og nærvær. Rikke brænder for legende, fantasifuld børneyoga, og man kan ikke undgå at blive smittet af hendes glæde og sødme, som toner ud gennem skærmen. 
 
Rikkes undervisning kombinerer motorisk udfordring med lege og øvelser, som giver ro og nærvær. Her får børnene en pause, hvor de kan give sig hen til fantasiens verden, blive klogere på de følelser, der rumsterer inden i samt finde afspænding og ro i krop og sind.
 
Rikke har trods sin uge alder oplevet en hel del. Hun er uddannet klassisk danser, Kropsterapeut, Danse-bevægelsesterapeut og Mindfulness- og Børneyogalærer ved Yogarollingerne og Hjertebarnet. Derudover har hun arbejdet som cirkusartist og optrådt som cirkusprinsesse i ind- og udland i fire år. Men selvom Rikkes liv har været fuld af sideveje og eventyr, så har epicentret i hendes færden altid været nysgerrigheden på, hvordan krop og sind styrkes, udvikles og spiller sammen.
 
Rikke har over 10 års erfaring med at arbejde med børn og unge inden for bla dans, teater og yoga. Hun arbejder i dag som kropsterapeut og børneyogalærer via sit eget firma - Navasana. 
 
Læs mere om Rikke, og kontakt hende her: Navasanakbh.com 

Soham - Den moderne yogas fader

Underviser i hatha og vinyasa
"Du, din yogapraksis og den yogiske proces er langt mere kraftfuld end alt det, der ligger sig imellem dig, og der hvor du er på vej hen."

Soham er en af Danmarks helt store yogapionere. Med mere end 20 års undervisningserfaring i ryggen bliver han kaldt ’den moderne yogas fader’, og hans store sans for stil og yogafinesse har vundet ham og hans tidligere yogastudie, Hamsa Yoga Studio, en plads i top 25 “Best Yoga Studios Around The World”.

Soham trækker på viden fra et livslangt studie af yoga og en akademisk baggrund i bl.a. sanskrit, græsk, latin, arkæologi, historie og ayurveda samt en brændende interesse for naturen. Samtidig elsker han 5-stjernede hoteller, alt i leopardprint og alt med bobler! Det er en kæmpe glæde at kunne tilbyde Sohams klasser og godter online via YogaStream. The future is bright.

 

Stine - Akrobatisk yogi og globetrotter

Underviser i vinyasa og hatha
"Fra 2004 til 2009 dyrkede jeg yoga, når det var nødvendigt – nødvendigt fysisk, men også psykisk. Efterfølgende blev forholdet til yogaen et andet. Det blev en mere integreret del af min hverdag."
Stine mødte første gang yogaen i det mørke Jylland – nærmere betegnet Thy, hvor Stine kommer fra. Som hun selv beskriver det, var det ikke just kærlighed ved første hundestræk, men den dengang 14-årige Stine blev alligevel ved med at udforske yogaens univers, da hun kunne mærke en positive virkning, det havde på hendes krop og sind. Det var først da Stine år senere besluttede sig for at rejse en tur til Asien, at hun for alvor forelskede sig i Østens filosofi, ro og mystik og for alvor dedikerede sig til yogaen. 
 
Udover 10 års kendskab til yogaen samt mange tusinde timers praksis og selvstudie er Stine uddannet med en 500 timers certificeret yogauddannelse fra Indien. Stine er en positiv, stærk og dedikeret underviser, som har masser af glæde og yogaerfaring at dele ud af. Hendes yogaundervisning indkapsler både den traditionelle yoga, men giver også i høj grad plads til den fri, fjollede og legende del af yogaen.
 
Læs mere om Stine eller kontakt hende her: www.stinebrink.com

Følg os på Instagram