Privatlivspolitik

Personlige oplysninger
Når du opretter et medlemskab hos YogaStream, bliver du bedt om at opgive en række oplysninger herunder navn, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer, køn og fødselsdag. Oplysningerne bliver registreret, for at vi kan oprette dig som bruger. Du kan til hver en tid ændre eller opdatere dine personoplysninger via din profil.
 
Vi videresælger aldrig dine persondata til andre virksomheder. Informationen herunder beskriver, hvordan vi behandler dine persondata samt gennemgår dine rettigheder i forhold til vores behandling.
 
På hvilket retsligt grundlag opbevarer og behandler vi persondata?
Ved at købe medlemskab til YogaStream og acceptere de vilkår, der gælder, har vi indgået en aftale, som indebærer, at vi må behandle dine persondata med det formål at varetage dit medlemsskab og informere dig om vores tilbud og produkter. Gennem dit medlemsskab har du godkendt, at dine persondata anvendes til bl.a. direkte markedsføring af vores produkter. Du kan når som helst opsige dit medlemskab hos YogaStream eller bede om ikke at modtage yderligere information og markedsføring af produkter.
 
Hvor længe opbevarer vi din persondata?
Vi opbevarer dine personlige oplysninger, indtil det ikke længere er relevant for YogaStream IVS at opbevare dem, så længe det er i overensstemmelse med dansk lov. Hvis du trækker dit samtykke tilbage beholder YogaStream IVS dine personlige oplysninger i 2 år derefter, ifølge en erklæring fra "Forbrugerombudsmanden" oplysningerne slettes. Hvis dit samtykke ikke har været brugt i mere end 2 år, vil YogaStream IVS også slette dine personlige oplysninger. Men uafhængigt af GDPR gemmes alle transaktionsdata i 5 år i overensstemmelse med den danske regnskabslov.
 
Eksterne leverandørers adgang til dine persondata 
Vi kan gøre brug af eksterne leverandører i forbindelse med IT, logistik og anden administrativ support (fx distributionstjenester eller software-/IT-support). Sådanne leverandører kan få adgang til dine persondata i den udstrækning, det er nødvendigt, for at de kan varetage deres opgaver. Vi kan også aflevere persondata til transport- eller logistikvirksomheder, som skal kunne levere produkter til dig.
 
Sikkerhed 
Vi passer godt på de oplysninger, du afgiver om dig selv. Fra det øjeblik, vi har modtaget oplysningerne, kan du således have tillid til, at vi behandler dem med den fortrolighed og sikkerhed, som lovgivningen kræver. På vores hjemmeside iagttager vi alle forholdsregler for at beskytte dine informationer mod misbrug.
 
Når du bliver bedt om at indtaste oplysninger, som for eksempel betalingskortnummer og udløbsdato, sker indtastningen krypteret med den bedste krypterings-software på markedet - pt. SSL (Secure Socket Layer). Oplysninger om navn, adresse og e-mailadresse opbevares ikke krypteret, men alle oplysninger som afgives i forbindelse med købet, transmitteres krypteret. Vi anvender SSL-kryptering til at beskytte oplysninger online, ligesom vi har taget rimelige foranstaltninger for at beskytte oplysningerne offline. Alle vores informationer er underlagt en streng biometrisk sikkerhed. Det vil blandt andet sige, at det kun er de medarbejdere, der har behov for oplysningerne for at kunne udføre en opgave, der har adgang til dem. Alle vores medarbejdere har modtaget omfattende instrukser i vores sikkerheds- og personbehandlingspolitik. Vores servere opbevares under strenge sikkerhedsforanstaltninger i et lukket og aflåst rum.
 
Køb af medlemsskab 
For at købe et YogaStream medlemskab skal du registrere dig som bruger og oplyse navn, adresse og betalingskort. Informationerne bruges til at gennemføre købet. Hvis der er problemer med et køb, vil oplysningerne blive brugt til at kontakte dig. I tillæg til hvad der fremgår om opbevaring af personoplysninger i vores Cookiepolitik opbevares oplysninger om køb i det omfang YogaStream er forpligtet hertil i henhold til relevant gældende lovgivning, herunder bogføringsloven. Ligeledes gælder, i tillæg til hvad der fremgår af vores Cookiepolitik, at dine personoplysninger generelt kan bruges i markedsføringsøjemed. Dette vil altid ske under iagttagelse af relevant gældende lovgivning, herunder markedsføringsloven.
 
Cookies 
På yogastream.dk anvender vi Cookies. En Cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, tablet eller telefon for at kunne genkende den. Vores Cookies anvendes udelukkende til at forbedre din oplevelse på yogastrem.dk. En Cookie indeholder information om indstillingerne på din computer, interne serverdata eller andre data. Cookies er hverken spyware eller virus.
 
Vi bruger både interne og eksterne Cookies til at fastlægge, hvem der besøger yogastrem.dk og til at føre brugerrelaterede statistikker. Med interne og eksterne Cookies fra f.eks. Google Analytics måler vi trafikken på yogastrem.dk. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Du kan i de fleste browsere ændre på indstillingerne for, hvilke cookies der bliver sat på din computer.
 
Links 
Yogastream.dk indeholder flere links. Du skal være opmærksom på, at YogaStream ikke er ansvarlig for administration og behandling af personoplysninger på disse linkede hjemmesider. Vi opfordrer derfor alle vores brugere til at være opmærksomme på, hvornår de forlader vores hjemmeside, samt sørge for at de altid læser de pågældende hjemmesiders politik for behandling af personoplysninger. De retningslinjer, der er beskrevet her gælder alene for behandlingen af personoplysninger på yogastream.dk.
 
Venligst bemærk at YogaStream's behandling af persondataoplysninger kan blive ændret hvis nødvendigt. Vær derfor opmærksom på eventuelle opdateringer og ændringer af de nuværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer får du direkte besked pr. mail. 

Prøv 14 dage gratis - helt uden binding
Herefter kan du yogastreame for kun DKK 99,-/md.