YogaStream – styrke, ro & velvære online

YogaStream er et online yogaunivers med kompetente og erfarne yogalærere, som guider dig gennem din praksis, lige når det passer dig. På YogaStream finder du over 2000 yoga- og meditationsvideoer inden for mange forskellige stilarter, og der kommer hele tiden nye videoer til.

Start din yogapraksis her 

 

Yoga, når det passer dig

YogaStream giver dig ubegrænset adgang til online yogaundervisning, hvor og når det passer dig. Her kan du vælge imellem mere end 2000 yogavideoer af forskellig stil, varighed, niveau og fokus og skræddersy din praksis, så den passer til det, du har behov for lige nu.
 
Hos YogaStream er vi stolte af at samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte og kompetente yogalærere. Alle undervisere er certificerede og har flere års undervisningserfaring inden for deres specifikke speciale. Du kan altså være helt sikker på, at den yogaundervisning du finder her, er af allerhøjeste kvalitet.
 
Når du tilmelder dig YogaStream, får du de første 7 dage gratis – helt uden binding. Det giver dig en prøveperiode, hvor du kan se, om YogaStream er noget for dig. Efter din 7 dages gratis prøveperiode koster et månedsmedlemskab 129 DKK om måneden.  
 
 

Kvinderne bag YogaStream

Gro og Anne - YogaStreams grundlæggere

 

YogaStream er stiftet af Gro og Anne – to passionerede ildsjæle med en fælles vision om at give danskerne mere styrke, ro og velvære i deres hverdag med yoga og meditation.   

Gro og Anne har været veninder i over 15 år. De har studeret sammen, boet sammen, rejst sammen - og ikke mindst startet og drevet YogaStream sammen siden 2015.  

"Det, der driver os, er, når vi kan mærke, at vi gør en forskel derude. Når vi hører fra glade medlemmer, som oplever, at YogaStream gør en positiv forskel i deres liv. Det er det, der motiverer os i vores arbejde for at gøre YogaStream endnu bedre hver dag.
 
Og så finder vi en kæmpe glæde i at arbejde sammen med – i vores øjne – Danmarks dygtigste yogalærere, som fylder os med viden og inspiration, og som gør YogaStream til det, det er i dag." 
 
 

  

 

Følg os på Instagram