Gavekort: Forkæl én, du holder af med yoga

Med et gavekort til YogaStream giver du en gave, der gør godt i både krop, sind og sjæl. Perfekt til ham eller hende, der trænger til forkælelse og kærlig omsorg, eller som gerne vil i gang med at dyrke yoga.

Hvad er YogaStream?

YogaStream er et online yogaunivers med hundredevis af yogavideoer. På YogaStream er der yoga for enhver smag og ethvert behov, - hvad enten det er styrke, smidighed, afspænding eller meditation. YogaStream samarbejder med nogle af landets dygtigste og mest erfarne yogalærere, hvilket sikrer, at undervisningen på YogaStream er af bedste kvalitet.

YogaStream er for alle. Alle kan være med, hvad enten man er nybegynder eller erfaren yogi. Alt hvad det kræver er en mobil, tablet eller computer med adgang til internettet.

Giv et gavekort: Sådan gør du

Når du køber et gavekort til YogaStream, vælger du selv, hvor mange måneders yoga, du ønsker at give. Efter købet er gennemført, modtager du en e-mail med gavekortet i. Gavekortet kan printes direkte fra mailen eller sendes til den, der skal forkæles. Gavekortet indeholder en kode, som modtageren skal bruge, når han eller hun vil indløse gaven.

Det med småt

Gavekortet kan ikke refunderes eller byttes.

Indløs gavekort: Sådan gør du

Har du fået et gavekort til YogaStream? Her får du information om, hvordan du indløser din gave:

  • Er du ny på YogaStream? Hvis du endnu ikke har en bruger på YogaStream, skal du oprette dig for at indløse dit gavekort. Gå til www.yogastream.dk og vælg 'Opret bruger'. Indtast din kode, når du opretter dig
    - så bliver din gave automatisk indsat på din bruger.

  • Har du allerede en bruger på YogaStream? Hvis du allerede har en bruger på YogaStream, skal du bare logge ind på din bruger og vælge 'Mit abonnement'. Indtast din kode i rubrikken 'Indløs gavekort'
    - så bliver din gave automatisk indsat på din bruger.


Køb gavekort

Gavekort gældende for:
Modtagers fornavn:

Dine oplysninger:

Fornavn:
Efternavn:
Adresse:
Postnummer:
By:
Land:
Emailadresse:

  Læs vores betingelser. Klik her.

Total pris: DKK 0,-

Følg os på Instagram