Hjælp

- Mac/PC
- Smartphone
- Ipad
- TV

Ja. Der er forskellige måder, hvorpå du kan få videoerne op på dit TV.

Apple TV
1. Gå ind på den yogavideo, du gerne vil afspille.
2. Swipe nedefra of op på din telefon
3. Klik på ’AirPlay’ 4. Vælg ’Apple TV’ og tryk ’Ok’
5. Afspil video

Chromecast
1. Du kan godt bruge Chrome Cast til at få videoerne op på dit TV, men kun fra din computer – det fungerer ikke fra tablet eller smartphone.

HDMI kabel
1. Gå ind på den yogavideo, du gerne vil afspille
2. Tilslut HDMI kabelet din computer og dit fjernsyn
3. Afspil video

Smart TV
1. Åben browseren på dit TV
2. Gå til www.yogastream.dk
3. Afspil den video, du gerne vil se.

Alle yogavideoer er optaget i fuld HD, men du kan selv vælge, hvilken kvalitet videoen skal streames i. Du vælger kvaliteten af streamingen ved at trykke på ’HD’ nede i højre hjørne af videoen. Her kan du vælge 720p HD for højeste kvalitet. 

Hvis du dyrker yoga fra et sted, med lav internethastighed, kan du vælge at justere på kvaliteten af videoen. Det gør du ved at klikke på ’HD’ nede i højre hjørne af videoen, og vælge 360p. Det vil gøre videoen lidt uskarpere. Til gengæld kan du forhåbentlig yogastreame uden afbrydelser pga. dårlig forbindelse. 

Hvis du oplever at din video loader i lang tid under afspilning, er det sikkert fordi din internetforbindelse ikke kan understøtte afspilningen af den valgte videos kvalitet. Skift til "Auto" i nederste højre hjørne, hvor der står ”HD”, hvis den er tilgængelig. Dette vil gøre det muligt for videoen at vælge den bedste kvalitet som videofilen kan streames i. Hvis "Auto" ikke er tilgængelig, skift da til en af de lavere muligheder for kvalitet.

Udover dette kan du prøve følgende:
1. Prøv at lade videoen ”loade” inden du trykker play.

2. Prøv at lukke ekstra browsere, faner eller andre programmer, der kan bruge din båndbredde. Dette kan godt gøre en stor forskel.

3. Prøv at skifte browser. Hvis du bruger Explorer eller Firefox, så prøv f.eks. Chrome.

4. Sørg for altid at bruge den nyeste version af din browser. Hvis ikke du bruger Google Chrome, så sørg for, at du har installeret den nyeste verison af Flash i din browser. Den downloades gratis og nemt her

5. Tjek om du også oplever lack på en anden device end du plejer at bruge. En problematik kan være hvis computer eller tablet mangler frigørelse af diskplads eller diskoptimering.

6. Test din internethastighed. Det kan du gøre nemt her: www.it-borger.dk/verktojer/bredbaandsmaaleren . Test evt. med det samme og skriv resultatet ned og test igen hvis du oplever lack og sammenlign de 2 tests.

7. Tjek om det hjælper at afbryde netværksforbindelse/wi-fi på andre computere/smartphones/tablets i din husstand. Smartphones og tablets starter gerne automatisk med at sikkerhedskopiere til clouden, når de står og oplader. Dette reducere internethastigheden betydeligt, især hvis flere enheder arbejde på samme tid.

8. Hjælper intet af ovenstående, anbefaler vi, at du genstarter din computer og måske endda din router / WiFi-box.

9. Hvis du stadig ikke har held med at få videoerne til at afspille problemfrit, anbefaler vi, at du tager direkte kontakt til Vimeo, som er den platform, vores videoer afspilles fra. Problemer med afspilningen sker typisk af vidt forskellige årsager afhængigt af enheden, der afspilles fra. Vimeo kan hjælpe med at finde en løsning på den specifikke problemstilling og kan kontaktes direkte her
 

Du kan til en hver tid opsige dit YogaStream-medlemskab. Det gør du ved at klikke på figuren/manden oppe i højre hjørne, når du er logget ind. Vælg ’personlige indstillinger’, og klik på ’Opsig abonnement’. 

Først og fremmest skal du være helt sikker på at du har angivet den korrekte email adresse. Er dette tilfældet, kan du checke din spam-mappe i dit email program, da emails fra websystemer nogle gange ender her. 

Du kan altid logge ind på din brugerprofil på hjemmesiden - også selvom, du har meldt dig ud. Hvis dit abonnement ikke er aktiv, kan du dog ikke streame vores videoer. Hvis du ønsker at yogastreame igen, skal du genaktivere dit abonnement ved at gå ind under ’Personlige indstillinger’, når du er logget ind. Klik herefter på linket ’Genaktiver abonnement’. 

YogaStream kan både bruges som et selvstændigt yogamedlemsskab og som et supplement til din praksis i et fysisk yogastudie. YogaStream giver dig en fleksibilitet i din hverdag og i din yogapraksis, og så kan du dyrke yoga hvor end, du befinder dig. 

YogaStream er for alle mennesker i alle aldre, som har lyst til at dyrke yoga uafhængigt af yogaerfaring. Vores ’niveau 1’ yogavideoer er specielt lavet til dig, der er ny til yoga. Her er fokus på de grundlæggende yogastillinger, og yogainstruktøren lægger i særlig grad vægt på at forklare de enkelte asanas (yogasstillinger) grundigt. 

Ja. Du behøver ikke de ”rigtige” props, for at lave videoerne. Nedenstående er forslag til, hvad du kan bruge i stedet for de traditionelle yoga-props:
- Blok = En bog eller noget andet hård med lidt højde.
- Strop = Et bælte, et snoet tørklæde eller håndklæde
- Pølle = En sammenrullet yogamåtte, dyne eller tæppe
- Yogapude = Et sammenfoldet tæppe eller pude

Nej, det er det ikke. Yogalærerne på YogaStream er meget erfarne og opmærksomme på at forklare de enkelte stillinger grundigt. Det er derfor vigtigt, at du lytter godt efter og prøver at justere kroppen efter de anvisninger, der bliver givet. Men du skal som altid huske at lytte til dig selv og kun gøre ting, der føles godt for kroppen. 

Alt yoga er godt, også de kortere yogasekvenser, der kan presses ind i en travl hverdag. Indimellem kan det dog være godt at få prioriteret de lidt længere yogasekvenser, dvs. 45 min, 60 min og 90 min. Her får du en hel yogapraksis, og du er sikker på, at krop og sind får det fulde udbytte af yogaen. Derudover giver de længere videoer dig tid til at fordybe dig i din praksis, lukke omgivelserne ude, og få skabt en god kontakt mellem krop og sind. Det kan være en åbenbarende oplevelse, og det er netop er det, der gør yogaen så unik. Når du først har oplevet det, er du hooked. 

Prøv 14 dage gratis – helt uden binding
Herefter kan du yogastreame for kun DKK 99,-/md.

Følg os på Instagram

Cookiebot