Online virksomhedsyoga hos YogaStream

Skab øget velvære og trivsel i din virksomhed med online firmayoga. 

Hos YogaStream tilbyder vi online yoga til små og store virksomheder. Online yoga er en enkel måde at sikre øget velvære og trivsel i virksomheden. Yoga er nemlig ikke bare en rigtig god måde at holde kroppen sund og stærk på. Det er også et effektivt redskab i forebyggelsen af stress og andre mentale lidelser. 

Gennem yoga og meditation får I en række konkrete teknikker, der afstresser, skaber fokus og giver fornyet styrke og energi. Øvelserne kan laves ved skrivebordet, bruges som små pauser til mental og fysisk afkobling i løbet af arbejdsdagen (sammen eller hver for sig) eller laves som kortere eller længere træningssessioner efter arbejde derhjemme.

Prøv en gratis video med yoga for kontorkroppen 

Skræddersyede firmayoga-løsninger

Hos YogaStream tilbyder vi skræddersyede firmayoga-løsninger, som matcher jeres behov. Få f.eks. adgang til skræddersyede yogaforløb; lukkede livestream sessioner, som laves sammen eller hver for sig;  eller giv alle medarbejdere ubegrænset adgang til hele YogaStreams yoga- og meditationsunivers hvor og når, det passer. 

Alle kan være med på YogaStreams virksomhedsyoga og ingen tidligere erfaring med yoga er nødvendig – men vi har også noget for de øvede, selvfølgelig! 

 Øget velvære blandt medarbejdere med firmayoga hos YogaStream

Kom i gang fra hjemmearbejdspladsen

Online yoga er lige til at gå til  – også fra hjemmearbejdspladsen. Det eneste, det kræver for at komme i gang med en ny, god yogarutine, er lidt gulvplads, en skærm og 7-10 min. 

Lav nogle enkle yogaøvelser ved skrivebordet, tag en kort meditationspause eller mød dine kollegaer til en online yogasession – sammen, hver for sig.

 

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om en virksomhedsyoga-ordning, der passer jeres specifikke behov.

 

Følg os på Instagram