Handelsbetingelser

YogaStream
Tåsingegade 3, 4. tv
2100 KBH Ø
CVR: 36689331
Tlf. 28253764

Når du opretter et medlemskab hos YogaStream, accepterer du de vilkår og betingelser, der foreligger. Du skal bekræfte, at du har gennemlæst forretningsbetingelserne, og at du er indforstået med dem, inden du opretter dig som bruger. YogaStream's vilkår kan ændres uden varsel, og du er forpligtet til selv at holde dig opdateret om eventuelle ændringer.

1. Aftale og produkt
YogaStream tilbyder online yogaundervisning, når det passer dig. Alle, der er medlem af YogaStream, har fuld adgang til:

  • Ubegrænset streaming af de yogavideoer, der ligger på yogastream.dk
  • Personlig profil med oversigt over personlige favoritter og historik på yogastream.dk
  • Yogakalender med oversigt over yogaevents og workshops

Du skal være fyldt 18 år for at kunne oprette dig som bruger på YogaStream. Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres samtykke.

Når du tilmelder dig YogaStrem, skal du udfylde navn, e-mail og postnummer. Derudover skal du oprette et brugernavn og en adgangskode. Når du har gennemført betalingen og aktiveret din e-mail, har du som fuldt adgang til sitet.

De første 14 dage anses som en prøveperiode og er derfor altid gratis, medmindre du gør brug af et særligt tilbud eller en rabatkode. Efter de 14 dage overgår du automatisk til normalt medlemskab - dvs. 99,-/mdr., med mindre du opsiger dit medlemskab, inden prøveperioden udløber. 

2. Betaling
YogaStream modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Maestro. Betalingen igangsættes efter den 14 dages prøveperiode og trækkes på din konto én gang om måneden.

Alle beløb er i danske kroner (DKK) og er inkl. moms.

YogaStream bruger en godkendt betalingsserver (Epay), der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine indtastede informationer.

3. Profil, login og nyhedsbrev
Når du opretter dig som bruger på YogaStream, vil du blive bedt om at vælge en adgangskode og et brugernavn. Du er ansvarlig for at opretholde fortroligheden af dit password og kontooplysninger. Dvs. at dit medlemsskab hos YogaStream er personligt, og at dine login-oplysninger ikke må videregives eller på anden måde deles med andre.

Ved oprettelsen tilmeldes du automatisk YogaStreams nyhedsbrev. Nyhedsbrevet kan afmeldes når som helst. Afmeldelse af nyhedsbrevet foretages ved at trykke 'Afmeld' i selve nyhedbrevet.

4. Medlemskab
Når du opretter dig som bruger på YogaStream, accepterer du, at YogaStream trækker betalingen for dit medlemskab på den konto, du angiver i forbindelse med oprettelsen. Dit medlemskab er fortløbende og betalingen sker forud. YogaStream trækker ikke penge på din konto, før den gratis prøveperiode på 14 dage er udløbet med mindre, du gør brug af et særligt tilbud eller en rabatkode.

5. Fornyelse af medlemskab
Dit medlemskab bliver automatisk fornyet ved udløb af hver periode, indtil du aktivt melder dig ud. Du kan altid se, hvornår dit medlemskab næste gang fornyes under 'Mit abonnement'. Hvis den angivne fornyelsesdato fx er d. 4. november, vil betalingen blive trukket fra din konto d. 4. november kl 00:30. 

Ved anvendelse af særlige rabatkoder kan du få et rabatmedlemsskab. Rabatmedlemsskaber har altid en udløbsdato, som afhænger af den anvendte rabatkode. Når rabatmedlemskabet udløber, fornyes dit medlemskab automatisk til "normal medlemspris" – dvs. 99,-/mdr.

6. Opsigelse af medlemsskab
Du kan opsige dit medlemskab hos YogaStream når som helst. Gør du det, har du fortsat adgang til indholdet på YogaStream i den resterende del af den periode, du har betalt for. For at opsige dit medlemskab skal du gøre følgende:

  • Log ind på YogaStream.dk ved at klikke på LOG IND øverst oppe i højre hjørne
  • Gå til 'Mit abonnement´
  • Vælg 'Opsig abonnement'


7. Fortrydelsesret
Dit medlemskab aktiveres med det samme. Du får således adgang til alt indhold på yogastream.dk umiddelbart efter din bestilling og fraskriver dig dermed fortrydelsesretten til købet. Afmelder du dit medskab inden for din 14 dages gratis prøveperiode, opkræves du ikke et medlemsgebyr.

8. Køb af kampagnetilbud og fysiske produkter på yogastream.dk
Ved køb af kampagnetilbud, som ud over et medlemskab også indeholder et fysisk produkt - fx en yogamåtte, en bog, yogablokke eller lignende, er der 14 dages returret på det fysiske produkt fra det tidpunkt, hvor produktet modtages. 

Ønsker du at returnere et fysisk produkt, skal produktet returneres i samme stand og mængde som ved modtagelse, og der skal vedlægges en kopi af fakturaen. Produktet sendes til den angivne returadresse. 

Du vil modtage det returnerede beløb inden for 14 dage, såfremt det returnerede produkt opfylder ovenstående krav. Fragtudgiften for forsendelse af produktet returneres ikke, ligesom prisen på medlemskabet heller ikke returneres (jf. punkt 8).

Eksempel: Du køber 1 måneds medlemskab hos YogaStream samt 1 yogamåtte til en samlet pris + porto. Du ønsker efterfølgende at returnere købet. I dette tilfælde refunderes beløbet for yogamåtten. Værdien af medlemskabet samt udgifter til fragt refunderes ikke. 

Når du handler fysiske varer på yogastream.dk, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området - dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven. YogaStream kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter gældende relevant lovgivning. 

9. Reklamationsret ved køb af fysiske produkter på yogastream.dk
Du har 2 års reklamationsret, når du køber fysiske produkter på yogastream.dk. Modtager du et forkert eller beskadiget produkt, skal du reklamere inden for rimelig tid, hvilket vil sige inden 2 måneder efter du har modtaget produktet. Reklamationen skal meddeles på e-mail: info@yogastream.dk

Når du returnerer et produkt i henhold til reklamationsretten, afholder vi udgiften til forsendelse. Vi forbeholder os retten til at afhjælpe en mangel eller erstatte et beskadiget produkt fremfor at tilbagebetale købesummen.

10. Ansvar i forbindelse med brugen af yogastream.dk
Indholdet på yogastream.dk skal betragtes som vejledende, og YogaStream kan derfor ikke holdes ansvarlig for potentielle konsekvenser af brugen af yogastream.dk. Når du dyrker yoga på yogastream.dk, er det således dit ansvar ikke at overskride dine egne fysiske og psykiske begrænsninger og selv sørge for, at du vælger de yogaklasser, der matcher dine færdigheder og evner. Fra tid til anden kan instruktører foreslå justeringer eller brug af udstyr, og det er dit eget ansvar at afgøre, om de foreslåede justeringer eller udstyr er passende for dig og dit niveau.

11. Øvrig anvendelse af hjemmesiden
YogaStream er afhængig af tredjeparter til bla videohosting. YogaStream kan derfor ikke garantere, at yogastream.dk altid er fuldt funktionelt, og kan ikke holdes ansvarlig for tekniske problemer, ustabilitet eller problemer med internetforbindelse eller opkobling m.v.

12. Rettigheder
Alt indhold på yogastream.dk - herunder navn, logo, varemærker, billeder, tekst, grafik, videoer, fotografier, illustrationer, software og andre elementer - ejes af YogaStream og må hverken kopieres eller videresælges, med mindre der er givet skriftligt samtykke herom.

13. Andre hjemmesider
Yogastream.dk kan indeholde links til andre hjemmesider, der ejes af tredjepart (dvs. annoncører, affilierede partnere, strategiske partnere el.lign.). YogaStream kan ikke holdes ansvarlige for indholdet på disse hjemmesider og garanterer ikke for de produkter eller services de givne firmaer måtte tilbyde. Vi anbefaler dig, at læse de gældende betingelser for den givne hjemmeside, inden du bruger denne.

 

Prøv 14 dage gratis – helt uden binding
Herefter kan du yogastreame for kun DKK 99,-/md.

Følg os på Instagram

Cookiebot