Brugsvilkår og Handelsbetingelser 

YogaStream ApS
Storesand 10
8680 Ry
CVR: 36689331
Tlf. 28253764
 
Senest Revideret: 3. februar 2023
 
Velkommen til YogaStream – et online yogaunivers med over 2000 yoga- og meditationsvideoer. Her finder du vores Brugsvilkår og Handelsbetingelser, som beskriver rammen for brugen af YogaStream. Når du accepterer YogaStreams handelsbetingelser, accepterer du altså alle nedenstående vilkår.

Brugsvilkår YogaStream ApS

YogaStream ApS (refereret hele vejen igennem som “YogaStream”, “vi” eller “os”). Alle personer som anvender vores Services er kendt som “brugere”.
 
Disse Brugsvilkår (i det følgende kaldet “Vilkår”) styrer din adgang til og brugen af vores Services. Læs venligst Vilkårene grundigt, før du bruger vores Services, da de er en juridisk bindende kontrakt mellem dig og YogaStream.
 
Din brug af vores Services udgør din accept af disse Vilkår og vores Privatlivspolitik, som er indarbejdet i Vilkårene. Sagt på en anden måde – hvis du er uenig med nogen som helst del af disse Vilkår, er det ikke tilladt for dig at bruge vores Services. Yderligere – ved at få adgang til og bruge vores Services forstår og accepterer du at give YogaStream adgang til dine Personlige Data (som termen er defineret i vores Privatlivspolitik).
 
Du er velkommen til at kontakte os på info@yogastream.dk hvis du har spørgsmål.

1. Brug af vores Services og Din Konto

(a) Hvem kan bruge YogaStreams Services:
Du skal være minimum atten (18) år gammel for at bruge YogaStream. Hvis du er mellem 13-18 år gammel, kan du kun bruge vores Services med en forælder eller værges samtykke og tilsyn. Ingen individer under denne aldersgrænse må bruge vores Services, forsyne YogaStream med Personlige Data, eller på anden vis indsende Personlige Data gennem vores Services (f.eks. et navn, en adresse, et telefonnummer, eller en e-mailadresse).
 
(b) Din Konto: 
Det er nødvendigt for dig at oprette en konto hos YogaStream for at få adgang til vores Services. Når du opretter en konto, er du nødt til at give os akkurate og fuldstændige oplysninger, som du bliver bedt om under kontooprettelsen og registreringsprocessen, og holde de oplysninger opdateret. Ellers kan nogle af vores Services muligvis ikke fungere korrekt, og vi vil måske ikke være i stand til at kontakte dig med vigtige meddelelser.
 
Hvis du opretter en konto, er du ansvarlig for at opretholde fortroligheden af enhver handling der finder sted, mens du bruger din konto, og du skal øjeblikkeligt underrette vores Support-team om ethvert reelt eller formodet tab, tyveri eller uautoriseret brug af din konto eller adgangskode. Vi hæfter ikke for tab der skyldes uautoriseret brug af dit brugernavn og password, med eller uden dit kendskab.
 
Hvis du glemmer din adgangskode og har en eksisterende YogaStream-konto, så vælg 'Log ind' og herefter 'Glemt adgangskode' for at danne et nyt password. Benytter du vore app, så åbn din app og tryk på “Jeg har allerede en bruger”. Du vil blive ført til Log Ind siden, hvor du kan vælge “Glemt adgangskode” for at danne et nyt password.
 
Hvis du er bosiddende i den Europæiske Union:
Du har retten til at slette din konto hos os ved at kontakte vores supportfunktion. Hvis du vælger permanent at slette din konto, vil de ikke-offentlige Personlige Data vi har associeret med din konto også blive slettet.
 
(c) Serviceopdateringer, ændringer og begrænsninger:
Vores Services ændrer sig regelmæssigt, og deres form og funktion kan ændre sig uden et forudgående varsel til dig. Vi kan også pålægge begrænsninger på visse Services eller begrænse din adgang til en del af eller alle vores Services, uden forudgående varsel eller forpligtelse.
 
Hvis vi finder det passende, kan vi også, fra tid til anden, udvikle og levere opdateringer til visse Services. Dette kan inkludere opgraderinger, ændringer, fejlrettelser, patches eller andre fejlrettelser og/eller nye funktioner (samlet kendt som “Opdateringer”).
 
Visse dele af vores Services kan muligvis ikke fungere, hvis du ikke installerer alle Opdateringer. Disse Opdateringer kan inkludere opdaterede versioner af vores applikationer, som på elektronisk vis automatisk kan opdatere versionerne brugt på din enhed, såvel som opdateringer til bærbar teknologi og andre tilsluttede produkter. Du samtykker udtrykkeligt til sådanne automatiske Opdateringer. Endvidere accepterer du, at Vilkårene (og enhver yderligere ændringer af samme) vil gælde for alle og enhver Opdatering af vores Services. Vi har ingen forpligtelser til at levere Opdateringer eller at fortsætte med at levere eller muliggøre særlige funktioner eller funktionalitet på nogle af vores Services.
 
(d) Serviceovervågning og afbrydelse:
Vi kan ændre, afbryde eller nedlægge en hvilken som helst del af, eller alle, vores Services på et hvilket som helst tidspunkt, herunder tilgængeligheden af ethvert produkt, enhver funktion, database, eller ethvert Indhold. Vi kan også deaktivere, lukke eller afbryde din konto på et hvilket som helst tidspunkt (1) hvis vi, på eget skøn, beslutter at du overtræder eller har overtrådt Vilkårene, (2) som svar på anmodninger fra retshåndhævelsen eller andre statslige organer, (3) ved ophør eller væsentlige ændringer af nogen Services, eller (4) grundet uventede tekniske problemer. Efter enhver sådan deaktivering, lukning eller suspendering bestræber vi os på at underrette dig via e-mail eller næste gang, du forsøger at tilgå din konto.
 
Vi forbeholder os retten til at overvåge enhver konto og/eller aktivitet gennemført gennem eller på nogen måde relateret til vores Services, inklusive den enkelte brugers Personlige Data.
 
(e) Sikkerhed:
Vi interesserer os for vores brugeres sikkerhed. Selvom vi arbejder hårdt på at beskytte sikkerheden af dine Personlige Data, Brugergenereret Indhold, og konto, kan vi ikke garantere, at uautoriserede tredjeparter ikke vil være i stand til at omgå vores sikkerhedsforanstaltninger. Underret os venligst øjeblikkeligt om ethvert reelt eller formodet brud på, eller uautoriseret adgang eller brug af din konto.
 
(f) Giv tilladelse til at modtage kommunikationer:
Efter du har oprettet en konto, kan du periodisk modtage e-mailkommunikationer omkring driften af vores Services. Du kan ikke fravælge modtagelsen af disse kommunikationer, medens du fortsat bruger vores Services. Du kan også periodisk modtage kampagner og andre tilbud eller materialer, vi mener kan være interessante for dig. Du kan fravælge at modtage disse salgsfremmende meddelelser på et hvilket som helst tidspunkt, ved at følge afmeldingsinstruktionerne i meddelelsens sidefod.
 

2. Fortrolighed

(a) Beskyttelse af dine personlige oplysninger:
Vi tager indsamlingen, brugen og sikkerheden af de Personlige Data, vores brugere forsyner os med, meget seriøst. Ved at bruge vores Services, samtykker du til indsamlingen, brugen og delingen af sådanne Personlige Data (som fremsat i Privatlivspolitikken).
 

3. Ejerskab og brug af indhold

(a) Definitioner:
Med henblik på disse Vilkår, (i) termen “Indhold” dækker over ethvert kreativt udtryk og inkluderer uden begrænsninger video, audio, fotos, billeder, illustrationer, animationer, logoer, værktøjer, tekst, oplysninger, data, software, scripts, eksekverbare filer, grafik, øvelser og træningsdata, træningsprogrammer, interaktive funktioner, designs, varemærker, patenter, lyde, applikationer og enhver intellektuel ejendom deri, hvor enhver af disse kan være genereret, givet, eller på anden måde gjort tilgængelig på eller gennem vores Services; (ii) termen “Brugergenereret Indhold” dækker over al Indhold en bruger (det inkluderer dig!) indsender, overfører, eller på anden vis leverer til eller gennem brugen af vores Services. Indhold inkluderer, uden begrænsninger, al Brugergenereret Indhold; og (iii) termen “IM-Indhold” dækker over al Indhold der ikke er Brugergenereret Indhold.
 
(b) Ejerskab: 
Al ophavsret, varemærker, designrettigheder, patenter og andre intellektuelle ejendomsrettigheder (registreret eller uregistreret) i og på vores Services og IM-Indhold tilhører YogaStream. Du accepterer, at du vil respektere andres intellektuelle ejendomsrettigheder, og erklærer og garanterer, at du har alle de nødvendige rettigheder til at tildele YogaStream licens (beskrevet yderligere i sektion (d) forneden) til al Brugergenereret Indhold, du indsender i forbindelse med vores Services.
 

4. Mobile Services

(a) Mobilselskab og enhedsovervejelser:
For at bruge eller få adgang til vores applikationer, skal du have en kompatibel enhed. Vi kan heller ikke garantere, at applikationerne vil være kompatible med eller tilgængelige på din enhed. Når du har installeret appen på din telefon, vil du derudover blive påkrævet at acceptere, at du skal betale for at bruge applikationen. Endvidere kan dit telefonselskabs normale takster for meddelelser, data, og andre gebyrer stadig gælde.
 
(b) App-butikker:
Hvis du har downloadet vores applikationer fra en tredjeparts-app-butik (en “App-udbyder”), anerkender og accepterer du at:
Vilkårene er en aftale mellem os, og ikke med App-udbyderen. Mellem YogaStream og App-udbyderen er YogaStream eneansvarlig for applikationerne;
App-udbyderen har ingen forpligtelser til at levere nogen vedligeholdelse og supportservices med hensyn til applikationerne; I tilfælde af applikationernes svigt med at være i overensstemmelse med alle gældende garantier, (i) kan du underrette App-udbyderen, og App-udbyderen kan refundere applikationens købspris til dig (hvis gældende), (ii) til det maksimale omfang tilladt af gældende lov, har App-udbyderen ikke nogen garantiforpligtelser overhovedet med hensyn til applikationer, og (iii) andre krav, tab, forpligtelser, skader, omkostninger og udgifter der kan henføres til nogen manglende overensstemmelse med nogen garanti vil være, mellem YogaStream og App-udbyderen, YogaStreams ansvar;
App-udbyderen er ikke ansvarlig for at tage sig af noget krav, du har relateret til applikationerne eller din besiddelse og brug af applikationerne;
Hvis en tredjepart hævder, at en applikation krænker en anden parts intellektuelle ejendomsrettigheder, som mellem App-udbyderen og YogaStream, vil YogaStream være ansvarlig for undersøgelsen, forsvaret, forliget og udledningen af nogen sådan påstået intellektuel ejendomskrænkelse i det omfang, det kræves af disse Vilkår;
App-udbyderen og dets datterselskaber er tredjepartsmodtagere af disse Vilkår, som den vedrører dine licenser til applikationerne. Når du har accepteret brugsvilkårene for disse Vilkår, vil App-udbyderen have retten (og blive anset for at have accepteret retten), til at håndhæve disse Vilkår som relateret til din licens af applikationerne imod dig, som en tredjepartsmodtager deraf; og
Du skal også overholde alle gældende tredjepartsvilkår, når du bruger applikationerne.
 
(c) Betalingsvilkår:
YogaStream tilbyder adgang til vores Services for et gebyr. Ved at tilmelde dig og dermed betale for vores Services, accepterer du vores Vilkår, og alle yderligere vilkår og betingelser, der er givet her. Du accepterer også at give afkald på dine 14-dages fortrydelsesret, til det maksimale omfang tilladt af gældende lovgivning, således at du øjeblikkeligt er i stand til at få adgang til alle vores Services.
 
Ved at tilmelde dig og bruge vores Services, herunder at tilmelde dig Gratis Prøveperioder af vores Services, accepterer du at betale abonnementsgebyr.
 
Når du tilmelder dig vores Services, skal du udpege og give oplysninger om din foretrukne betalingsmetode (i det følgende kaldet “Betalingsmetode”). Disse oplysninger skal være fuldstændige og nøjagtige, og du er ansvarlig for at holde dem opdateret. Du godkender udtrykkeligt, at vi fra din foretrukne Betalingsmetode, må indsamle de passende gebyrer for vores Services og for ethvert andet køb, du vælger at gøre via vores Services.
 
Betaling for vores Services sker på månedlig eller årlig basis. Alle gebyrer for vores Services betales forud, og vil automatisk blive faktureret til Betalingsmetoden ved begyndelsen af den månedlige Service-periode, som er gældende. Medmindre andet er angivet, vil vores Services automatisk blive fornyet, indtil du vælger at annullere din adgang til vores Services. Alle køb af vores Services er endelige, og kan ikke refunderes, undtagen på vores eget skøn.
 
(d) Opsigelse eller Annullering af Services:
Hvis du ikke betaler gebyrerne eller afgifterne for din brug af vores Services, kan vi gøre en rimelig indsats for at underrette dig og løse problemet; men vi forbeholder os retten til at deaktivere eller opsige din adgang til vores Services (og kan gøre således uden varsel).
 
Du kan annullere vores Services når som helst via dine personlige indstillinger. Læs vores 'Hjælp'-sektion eller kontakt info@yogastream.dk, hvis du er i tvivl omkring, hvordan du annullerer vores Services. Når du har annulleret din adgang til vores Services og modtaget bekræftelse, kan ingen andre ændringer blive gjort til din konto, medmindre du vælger at genaktivere dit abonnement. Annulleringen af adgangen til vores Service træder i kraft ved slutningen af din nuværende faktureringsperiode, og du vil have samme niveau af adgang til vores Services gennem resten af en sådan faktureringsperiode.
 
Der er ingen tilbagebetaling for opsigelse eller annullering af vores Service. Hvis du ikke længere ønsker at abonnere til en Service, så er det dit ansvar at annullere din Service i god tid, uanset om du aktivt bruger vores Service eller ej.
 

5. Ændringer af vilkårene og produktspecifikke vilkår

(a) Opdateringer til disse vilkår:
YogaStream forbeholder sig retten til at ændre disse Vilkår. Ændringer gælder ikke med tilbagevirkende kraft, medmindre påkrævet ved lov.
 
I tilfælde hvor vi ikke beder om din udtrykkelige accept af en revideret version af Vilkårene, vil den reviderede version af Vilkårene træde i kraft fra den dato specificeret i Vilkårene. Din brug af vores Services efter den dato udgør din accept af vilkårene og betingelserne for de reviderede Vilkår.
 

6. Ingen garantier

Undtagen hvor det er forbudt ved lov, frasiger YogaStream sig udtrykkeligt alle garantier, erklæringer af nogen art, hvad end de er mundtlige eller skriftlige, underforståede, lovbestemte eller ej, herunder, men ikke begrænset til de underforståede garantier af salgbarhed, fitness for et bestemt formål i videst muligt omfang tilladt I henhold til loven.
 

7. Ansvarsbegrænsning

Vi udbyder vores services med et kommercielt rimeligt niveau af omhyggelighed og kompetence, og vi håber, at du vil få glæde af dem. Der er dog visse ting, som vi ikke kan love om vores services. Udover det der udtrykkeligt er beskrevet i disse vilkår eller yderligere vilkår, kan hverken YogaStream eller dennes leverandører eller distributører give specifikke løfter om vores services. Vi påtager os fx ingen forpligtelser for indholdet i vores services, vores services’ specifikke funktion eller dennes pålidelighed, tilgængelighed eller evne til at opfylde dine behov. Vi udbyder servicesne »som de er«.
 
Nogle jurisdiktioner giver visse garantier såsom stiltiende garanti for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål og ikke-krænkelse. I det omfang, loven tillader det, fraskriver vi os alle garantiforpligtelser.
 
(a) Ansvar for vores services:
I det omfang, loven tillader det, fraskriver YogaStream og dennes leverandører og distributører sig ansvaret for tab af fortjeneste, indtjening eller data, samt økonomiske tab og indirekte, hændelige, særlige eller pønale skader.
 
I det omfang, loven tillader det, er YogaStreams og dennes leverandørers og distributørers ansvar for et hvilket som helst krav i henhold til disse vilkår, herunder eventuelle stiltiende garantier, begrænset til det beløb, som du har betalt til os for din brug af servicesne (eller hvis vi vælger at gøre servicesne tilgængelige for dig igen).
 
YogaStream og dennes leverandører og distributører er under ingen omstændigheder ansvarlige for tab eller skader, som ikke med rimelighed kan forudses.
 
(b) Erhvervsbrug af vores services:
Hvis du bruger vores services på en virksomheds vegne, accepterer virksomheden disse vilkår. Den vil holde YogaStream og dennes tilknyttede virksomheder, funktionærer, repræsentanter og ansatte skadesløse i forhold til ethvert krav eller sagsanlæg og enhver handling, der måtte opstå i forbindelse med brugen af servicesne eller overtrædelsen af disse vilkår, herunder ethvert ansvar og enhver udgift, der måtte opstå i forbindelse med krav, tab, skader, sagsanlæg, domsfældelser, sagsomkostninger og advokatsalærer.
 

8. Erstatning

Hvis du er bosiddende i USA eller et andet land ud over Frankrig eller Tyskland:
Til det maksimale omfang tilladt af gældende lovgivning, accepterer du at skadesløsholde og friholde YogaStream, dets leverandører og andre partnere fra ethvert krav, herunder rimelige regnskabs- og advokatsalærer gjort af en tredjepart som følge af (a) Brugergenereret Indhold du tilgår eller deler gennem vores Services; (b) dit brug af vores Services, (c) dine brugeriske aktiviteter i forbindelse med vores Services, (d) din forbindelse til vores Services, (e) din overtrædelse af disse Vilkår, (f) dit brug eller misbrug af nogen brugers Personlige Data, (g) enhver overtrædelse af en anden persons eller enheds rettigheder begået af dig.
 
Vi forbeholder os retten til, på din regning, at påtage os eksklusivt forsvar og kontrol over enhver sag, som du er forpligtet til at holde os skødesløse i, i henhold til Vilkårene, og du accepterer at samarbejde med vores forsvar af disse påstande.
 

9. Gældende lovgivning

Hvis du er bosiddende i den Europæiske Union:
Disse Vilkår er underlagt af og skal fortolkes i overensstemmelse med dansk lovgivning, uden hensyn til deres konflikt af lovprincipper.
 

10. Tvister og voldgift, jurisdiktion og værneting

Hvis du er bosiddende i den Europæiske Union:
Trods alt der i disse Vilkår måtte være angivet om det modsatte, hvis der er en tvist, som du eller YogaStream ikke kan løse, har du retten til at indsende en klage gennem http://ec.europa.eu/consumers/odr.
 
Derudover er der intet i disse Vilkår der begrænser dine rettigheder til at anlægge sag mod YogaStream i de lokale domstole ved din bopæl. Alle tvister der opstår i henhold til Vilkårene mellem dig og YogaStream vil være underlagt den ikke-eksklusive jurisdiktion af domstole ved din bopæl eller i domstolene i Danmark, og du og vi underkaster os hermed den personlige jurisdiktion og sted for disse domstole.
 
Hvis du er bosiddende i Danmark:
Trods alt der i disse Vilkår måtte være angivet om det modsatte, hvis der er en tvist, som du eller YogaStream ikke kan løse, har du retten til at indsende en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen (Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, e-mail: cfk@kfst.dk).
 

11. Internationale vilkår

Vi leverer vores Services til et globalt fællesskab af brugere. Vores servere og drift er dog primært baseret i EU, og vores politikker og procedurer er baseret primært på europæisk lovgivning. På grund af dette, gælder følgende bestemmelser specifikt for brugere uden for EU: (i) hvis du samtykker til overførslen, opbevaringen, og forarbejdningen af dine oplysninger, herunder, men ikke begrænset til, Brugergenereret Indhold og alle Personlige Data, til og i EU og/eller andre lande; (ii) du accepterer at overholde alle lokale love, regler og regulativer, herunder, uden begrænsninger, alle love, regler, og regulativer i virkning i det land du bor i, og det land fra hvor du få adgang til vores Services. Vores Services er ikke tiltænkt distribuering til, eller brug af, nogen person eller enhed i nogen jurisdiktion eller noget land, hvor sådanne distributioner eller sådan brug vil være i strid med eller forordning, eller som der ville underkaste YogaStream eller dets associerede selskaber, kravet om registrering inden for sådan en jurisdiktion eller et land.
 
Hvis du er bosiddende i EU, Hong Kong, Rusland, New Zealand eller Sydkorea:
Trods alt der i disse Vilkår måtte være angivet om det modsatte, vær opmærksom på, at visse jurisdiktioner ikke tillader ophævelsen eller begrænsningen af visse garantier, forpligtelser eller skader under obligatorisk lov, så gælder nogle af eksklusionerne og begrænsningerne i disse Vilkår muligvis ikke for dig. Intet i disse Vilkår begrænser eller udelukker vores ansvar for (1) svigagtige misrepræsentationer gjort af os, (2) dødsfald eller personskade forårsaget af vores uagtsomhed eller forsætlige forsømmelse, eller (3) manglende gennemførelse af enhver materiel, kontraktlig forpligtelse.
 

12. Kontakt os

Hvis du har feedback, spørgsmål eller kommentarer til vores Services, så kontakt venligst vores kundesupport på info@yogastream.dk.
Tak fordi du læste alt det her, og velkommen til YogaStream!
 

Handelsbetingelser YogaStream ApS

Når du opretter et medlemskab hos YogaStream, accepterer du de vilkår og betingelser, der foreligger. Du skal bekræfte, at du har gennemlæst forretningsbetingelserne, og at du er indforstået med dem, inden du opretter dig som bruger. YogaStream's vilkår kan ændres uden varsel, og du er forpligtet til selv at holde dig opdateret om eventuelle ændringer.
 

1. Aftale og produkt

YogaStream tilbyder online yogaundervisning. Betalende medlemmer af YogaStream har fuld adgang til ubegrænset streaming af YogaStreams yogavideoer; en personlig profil med oversigt over personlige favoritter, downloads og historik; en personlig yogakalender med oversigt over planlagte og afsluttede yogavideoer.
 
Du skal være fyldt 18 år for at kunne oprette dig som bruger på YogaStream. Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres samtykke.
 
Når du tilmelder dig YogaStrem, skal du udfylde navn, e-mail og postnummer. Derudover skal du oprette et brugernavn og en adgangskode. Når du har gennemført betalingen, har du fuldt adgang til YogaStreams indhold.
 

2. Betaling

YogaStream modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Maestro. Betalingen igangsættes med det samme eller efter din prøveperiode og trækkes på din konto én gang om måneden eller én gang årligt afhængigt af hvilket medlemskab, du har valgt.
 
Alle beløb er i danske kroner (DKK) og er inkl. moms.
 
YogaStream bruger en godkendt betalingsserver (Epay), der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine indtastede informationer. Køber man sit abonnement vis Mobile Pay eller igennem vores App, er det hhv Mobile Pay, App Stores eller Google Plays' betalingsservice, der anvendes.
 

3. Profil, login og nyhedsbrev

Når du opretter dig som bruger på YogaStream, vil du blive bedt om at vælge en adgangskode og et brugernavn. Du er ansvarlig for at opretholde fortroligheden af dit password og kontooplysninger. Dvs. at dit medlemskab hos YogaStream er personligt, og at dine login-oplysninger ikke må videregives eller på anden måde deles med andre.
 
Ved oprettelsen tilmeldes du automatisk YogaStreams nyhedsbrev medmindre dette fravælges. Nyhedsbrevet kan afmeldes når som helst. Afmeldelse af nyhedsbrevet foretages ved at trykke 'Afmeld' i sidefoden i selve nyhedsbrevet.
 

4. Medlemskab

Når du opretter et YogaStream abonnement, accepterer du, at YogaStream trækker betalingen for dit medlemskab på den konto, du angiver i forbindelse med oprettelsen eller de betalingsoplysninger, der er tilknyttet din Mobile Pay, App Store eller Google Play. Dit medlemskab er fortløbende og betalingen sker forud. YogaStream trækker ikke penge på din konto, før din gratis prøveperiode er udløbet, medmindre du gør brug af et særligt tilbud eller en rabatkode.
 

5. Fornyelse af medlemskab 

Dit medlemskab bliver automatisk fornyet ved udløb af hver periode, indtil du aktivt melder dig ud. Du kan se, hvornår dit medlemskab næste gang fornyes under 'Mit abonnement'. Hvis den angivne fornyelsesdato fx er d. 4. november, vil betalingen blive trukket fra din konto d. 4. november kl 00:30. 
 
Ved anvendelse af særlige rabatkoder kan du få et rabatmedlemsskab. Rabatmedlemsskaber har en udløbsdato, som afhænger af den anvendte rabatkode. Når rabatmedlemskabet udløber, fornyes dit medlemskab automatisk til den pris indgået ved aftalens indgåelse.
 

6. Opsigelse af medlemsskab 

Du kan opsige dit medlemskab hos YogaStream når som helst. Gør du det, har du fortsat adgang til indholdet på YogaStream i den resterende del af den periode, du har betalt for. 
 

7. Fortrydelsesret

Dit medlemskab aktiveres med det samme. Du får således adgang til alt YogaStreams indhold umiddelbart efter din bestilling og fraskriver dig dermed fortrydelsesretten til købet. Afmelder du dit medlemskab inden for din gratis prøveperiode, opkræves du ikke et medlemsgebyr.
 

8. Køb af kampagnetilbud og fysiske produkter på yogastream.dk

Ved køb af kampagnetilbud, som ud over et medlemskab også indeholder et fysisk produkt - fx en yogamåtte, en bog, yogablokke eller lignende, er der 14 dages returret på det fysiske produkt fra det tidspunkt, hvor produktet modtages. Ønsker du at returnere et fysisk produkt, skal produktet returneres i samme stand og mængde som ved modtagelse, og der skal vedlægges en kopi af fakturaen. Produktet sendes til den angivne returadresse. 
 
Du vil modtage det returnerede beløb inden for 14 dage, såfremt det returnerede produkt opfylder ovenstående krav. Fragtudgiften for forsendelse af produktet returneres ikke, ligesom prisen på medlemskabet heller ikke returneres (jf. punkt 8).
 
Eksempel: Du køber 1 måneds medlemskab hos YogaStream samt 1 yogamåtte til en samlet pris + porto. Du ønsker efterfølgende at returnere købet. I dette tilfælde refunderes beløbet for yogamåtten. Værdien af medlemskabet samt udgifter til fragt refunderes ikke. 
Når du handler fysiske varer på yogastream.dk, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området - dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven. YogaStream kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter gældende relevant lovgivning.
 

9. Reklamationsret ved køb af fysiske produkter på yogastream.dk

Du har 2 års reklamationsret, når du køber fysiske produkter på yogastream.dk. Modtager du et forkert eller beskadiget produkt, skal du reklamere inden for rimelig tid, hvilket vil sige inden 2 måneder efter du har modtaget produktet. Reklamationen skal meddeles på e-mail: info@yogastream.dk
 
Når du returnerer et produkt i henhold til reklamationsretten, afholder vi udgiften til forsendelse. Vi forbeholder os retten til at afhjælpe en mangel eller erstatte et beskadiget produkt frem for at tilbagebetale købesummen.
 

10. Ansvar i forbindelse med brugen af YogaStream 

YogaStreams indhold skal betragtes som vejledende, og YogaStream kan derfor ikke holdes ansvarlig for potentielle konsekvenser af brugen af YogaStreams videoer. Når du anvender vores yogavideoer, er det således dit ansvar ikke at overskride dine egne fysiske og psykiske begrænsninger og selv sørge for, at du vælger de yogaklasser, der matcher dine færdigheder og evner. Fra tid til anden kan instruktører foreslå justeringer eller brug af udstyr, og det er dit eget ansvar at afgøre, om de foreslåede justeringer eller udstyr er passende for dig og dit niveau.
 

11. Øvrig anvendelse af hjemmesiden

YogaStream er afhængig af tredjeparter til bl.a. videohosting. YogaStream kan derfor ikke garantere fuld funktionalitet af Services og kan ikke holdes ansvarlig for tekniske problemer, ustabilitet eller problemer med internetforbindelse eller opkobling m.v. 
 

12. Rettigheder

Alt indhold på yogastream.dk og i vores app - herunder navn, logo, varemærker, billeder, tekst, grafik, videoer, fotografier, illustrationer, software og andre elementer - ejes af YogaStream og må hverken kopieres eller videresælges, med mindre der er givet skriftligt samtykke herom. 
 

13. Andre hjemmesider

Yogastream.dk kan indeholde links til andre hjemmesider, der ejes af tredjepart (dvs. annoncører, affilierede partnere, strategiske partnere el.lign.). YogaStream kan ikke holdes ansvarlige for indholdet på disse hjemmesider og garanterer ikke for de produkter eller services de givne firmaer måtte tilbyde. Vi anbefaler dig at læse de gældende betingelser for den givne hjemmeside, inden du bruger denne.
 
Hvis du har feedback, spørgsmål eller kommentarer til YogaStream, så kontakt venligst vores kundesupport på info@yogastream.dk.

Følg os på Instagram