Restorativ Yoga

Restorativ yoga er særligt velegnet til stressramte og anspændte kroppe, som har brug for en geare helt ned. I denne yogastil er der fokus på åndedræt, afspænding og ro. I restorativ yoga handler det ikke om at præstere, men blot om at være.

I restorativ yoga bruges der mange props såsom puder, blokke, pøller og tæpper, som støtter dig i dine liggende og siddende stillinger. Det giver en meget behagelig og naturlig afspænding, som kan mærkes øjeblikkeligt. Denne form for yoga er særligt velegnet til dig, som lever et hektisk liv, og som har behov for at køle ildelementet. Restorativ yoga er for alle, som har brug for afslappende og afstressende yoga. 

Seneste videoer med Restorativ Yoga

Se alle >
(1)
Niveau 0-3
Ro pň f°lelserne

20 min Restorativ Yoga med Hr÷nn Kold Sigur­ardˇttir

Denne klasse er en retorativ klasse til dig, der er i overgangsalderen. Er du mærket af følelser,...
(2)
Niveau 0-3
Uanset om du har haft en travl dag eller ej, sætter vi i aften fokus på at skabe en stille stund....
(10)
Niveau 0-3
TV Chair - den ultimative, restorative stilling

30 min Restorativ Yoga med Pernille Aven Lupai

Glæd dig til 20 minutter i den ultimative hvilestilling, der giver dig komplet ro. Tillad dig selv...

Der blev ikke fundet noget på din søgning

Hvad er restorativ yoga? 

Restorativ yoga fokuserer på afslapning og restitution. Formålet med restorativ yoga er at afspænde krop og sind i siddende og liggende stillinger understøttet af puder, blokke, pøller/bolsters og tæpper. Det giver en meget behagelig og naturlig afspænding, som kan mærkes øjeblikkeligt. 

I modsætning til mere dynamiske former for yoga, såsom vinyasa eller power yoga, hvor der er fokus på styrke og fleksibilitet, er restorativ yoga altså mere passiv og understøttende. Her handler det ikke om at præstere, men blot om at være.

Fordele ved at dyrke restorativ yoga

Restorativ yoga er særligt velegnet til stressede og anspændte kroppe, som har brug for en geare helt ned. Her er der fokus på åndedræt, afspænding og ro, som kan være rigtig godt for dig, der lever et hektisk liv, eller som har meget at tænke på. 

Når du praktiserer restorativ yoga, udfører du typisk kun et lille antal stillinger i løbet af en klasse. Hver stilling holdes i længere tid, ofte op til 5-20 minutter eller mere. Det giver kroppen mulighed for at opnå en dyb afslapning og frigøre spændinger. Restorativ yoga er altså særligt godt for dig, der har brug for at finde ro og stresse af. 

Hvad for noget udstyr skal man bruge i restorativ yoga?

I restorativ yoga skal man bruge blokke, pøller, puder og tæpper til at støtte kroppen med i de restorative stillinger. Her du ikke specieal designet yogaudstyr derhjemme, må du være lidt kreativ og bruge sammenrullede tæpper, sofabuder, tæpper, bøger eller hvad du ellers kan finde. Det kan sagtens fungere.

Vil du have udstyr designet til yoga så som blokke, pøller/bolsters, tæpper og puder, så gå på opdagelse i YogaStream Shop. Her får du altid 25% på det hele, når du er medlem af YogaStream.

3 nemme restorative yogaøvelser 

Her får du 3 nemme restorative øvelser. Vil du guides ind i stillingerne, så følg videoen 'Et roligt nervesystem' med yogalærer Pernille Aven Lupai.

Følg os på Instagram