Efterfødselsyoga

Styrke, ro og velvære til dig og din baby

Her finder du Danmarks største udvalg af yogavideoer til nybagte mødre udviklet til at støtte dig efter graviditet og fødsel, genopbygge din krop og hjælpe dig til at finde din styrke, ro og velvære fysisk og mentalt.

Forløb & challenges med fokus på efterfødselsyoga

Se alle >
6 videoer 1 time 48 minutter
Kontakt til kernen

Maj Ingemann-Molden

I dette skønne efterfødselsforløb bliver du guidet...
3 videoer 1 time 34 minutter
Bowspring-inspireret efterføds...

Signe Budolf

Søger du en blid, nænsom og ikke mindst effektiv g...
6 videoer 3 timer 25 minutter
Nybagt mor – yoga for mor og b...

Illona Marquard

Dette forløb er til dig, der ny mor. Måske for før...

Yogavideoer med fokus på efterfødselsyoga

Søg her >

Loader videoer...

Få styrken tilbage med efterfødselsyoga

Efterfødselsyoga er en skånsom træningsform, der kan hjælpe dig med at få styrken tilbage i kroppen og genfinde formen og balancen i en tid, der er fyldt med forandringer.

I efterfødselsyoga arbejder vi med øvelser, der fokuserer på at styrke de muskler, der er blevet strakt og svækket under graviditeten. Især bækkenbunden, de dybereliggende mavemuskler og ballerne, som danner fundamentet for en god genoptræning efter fødslen, bliver styrket.

Yogaens rolige og kontrollerede bevægelser, kombineret med dyb vejrtrækning, giver dig mulighed for at opbygge styrke gradvist og sikkert. Du kan tilpasse øvelserne til dit eget tempo og dine egne behov, hvilket er særligt vigtigt, da enhver kvindes efterfødselskrop og helingsproces er unik. Derfor er det også afgørende at tage det stille og roligt og lytte til din krop, når du påbegynder din genoptræning. Start med blide øvelser og gradvist arbejd dig op, når dit overskud, din styrke og energi vender tilbage.

Fordelene ved efterfødselsyoga

Der er mange fordele ved efterfødselsyoga – både fysisk og mentalt. Fysisk vil en stærk krop og bækkenbund gøre det nemmere at bære dig selv og dit barn i hverdagen – uden inkontinens. Derudover vil en stærk krop hjælpe med at forbedre din kropsholdning, reducere rygsmerter og give øget overskud.

Udover de fysiske fordele giver efterfødselsyoga dig også mulighed for at afspænde kroppen og berolige dit nervesystem. Tiden som nybagt mor kan være krævende, og derfor er der brug for øjeblikke af ro og afspænding af nakke og skuldre efter akavede dags- og natamninger og løft af baby. Derudover tilbyder efterfødselsyoga tid til selvpleje og mental ro, hvilket kan være afgørende for en nybagt mor.

På YogaStream kan du dyrke efterfødselsyoga med nogle af landets dygtigste undervisere. Efterfødselsyoga på YogaStream er yoga, som er udviklet til at støtte kvindekroppen efter graviditeten og genfinde styrken i din efterfødselskrop, præcis når det passer ind i din og din babys hverdag.

Følg os på Instagram