Signe

Signe Budolf

Underviser i Bowspring

"Jeg er optaget af at forstå kroppens naturlige bevægemønstrer i forhold til moderne menneskers ubalancer og dét, som over tid ødelægger vores sundhed og velvære. "

OM UNDERVISEREN

Signe er en sand bevægelsesmesterinde og hendes store fascination af kroppen og dens bevægemønster har spiret igennem mange år. Signe er oprindeligt uddannet sygeplejerske og brugte i sin tid på neurologisk afdeling yogaen som et fristed til at stresse af og pleje sin egen fysiske og mentale sundhed. I 2012 tog hun sin første yogalæreruddannelse, og yogaen fyldte i en årrække så meget af Signes liv, at hun til sidst begyndte at føle slidt i kroppen. Yogaen havde ikke længe den magiske effekt på Signe, som den tidligere havde haft. Så da hun i 2016 blev introduceret til Bowspring, blev hun med det samme forelsket i den anderledes bevægelsesform.
 
Bowspring gav Signe ny og forfriskende måde at praktisere på, der føltes meget bedre for hendes krop end den traditionelle yogapraksis. Siden da har hun studeret og praktiseret metoden gennem mentorforløb med Christy Punnett og studierejser til Barbados, Mallorca og Berlin. I september 2019 blev Signe Certificeret Global Bowspring Teacher som den allerførste i verden.
 
 
Signe er videbegærlig, og hun søger hele tiden at fordybe sin forståelse af samspillet mellem kroppen, dens bevægelsesmønstre og kropslig og mental sundhed. Hendes undervisning tager udgangspunkt i hendes egen praksis, som hun formidler levende og udforskende.
Se alle >

Videoer med Signe Budolf

Niveau 2-3
Bowspring flow

45 min Bowspring med Signe Budolf

Kom ud af hovedet og ned i kroppen med dette all-round styrkende bowspring flow, som skærper din fu...
Niveau 1-3
Seed kata – væk hele kroppen

45 min Bowspring med Signe Budolf

Seed kataen er designet til vække hele din krop – dit muskel og bindevæv og skabe ensartet,...
Niveau 0-1
Hvad er Bowspring?

7 min Bowspring med Signe Budolf

Her får du en kort introduktion til Bowspring-metoden af Signe Bodulf.

Der blev ikke fundet noget på din søgning

Se alle >

Forløb MED Signe Budolf

7 videoer 2 timer 22 minutter
Bowspring for begyndere

Signe Budolf

Dette forløb er til dig, der er nysgerrig på Bowsp...

Der blev ikke fundet noget på din søgning

Følg os på Instagram