Bowspring-inspireret efterfødselstræning – med fokus på rectus diastase

3 videoer 1 time 34 minutter

Søger du en blid, nænsom og ikke mindst effektiv genoptræning efter graviditet og fødsel? Så er her et rigtig godt sted at starte.

Her guider dygtige Signe Budolf dig gennem tre Bowspring-inspirerede efterfødselsvideoer, som kærligt og nænsomt genopbygger din kontakt til din krop, og som harmonisk og blidt vækker og styrker din muskulatur i hele kroppen. Dette har forløb har særligt fokus på at få samlet eventuelt delte mavemuskler også kaldet 'rectus diastase', som mange kvinder døjer med efter en graviditet.

Dediker dig til at arbejdet med forløbet 2-3 gange om ugen. Så garanterer vi, at du hurtigt vil komme i form igen – måske en bedre form, end du nogensinde har været i før.

Om Bowspring
Bowspring-metoden er en gren af yoga, der arbejder ud fra en meget anderledes måde at bevæge sig på end i klassisk yoga. Her er fokus i høj grad på at udvikle kroppens naturlige kurver for derved at fysisk og mental velvære.

Med bowspring træning lærer du at bevæge dig naturligt og let på en måde, hvor kroppen er holdt og støttet af dine muskler og dit bindevæv. Du vil begynde at bevæge dig på en sundere måde i hverdagen. Du lærer, hvordan du undgår at slide på din krop, men derimod at beskytte, opbygge og passe på den. 

Hvem kan være med?
Her kan alle være med – begyndere som øvede.

Sådan bruger du forløbet
Forløbet her består at tre videoer:

Første video er til dig, der lige har født, om som trænger til blidt at skabe kontakt til din krop igen.

Anden video kan du bruge, når du er kommet dig godt oven på din fødsel og trænger til at begynde at arbejde mere lidt mere indgående på din muskulatur.

Tredje video er til dig, der er kommet dig godt oven på fødslen, om som trænger til at blive udfordret lidt mere og opbygge styrke. Her genfinder du din super power fra din core, dine baller og dine ben. Og her kan du komme i form igen – måske mere end du nogensinde har været før!

Mærk godt efter og gå stille og roligt frem. Og dediker dig gerne til at arbejde med forløbet her ca. tre gange om ugen.VIDEOER I 'BOWSPRING-INSPIRERET EFTERFØDSELSTRÆNING – MED FOKUS PÅ RECTUS DIASTASE'

(19)
Niveau 0-3
Mærk kroppen igen: Efterfødselstræning 1

45 min Efterfødselsyoga med Signe Budolf

Dette er første del af Signe Budolfis bowspring-inspirerede efterfødselsforløb. Denne video er ti...
(17)
Niveau 0-3
Styrke til hele din krop: Efterfødselstræning 2

30 min Efterfødselsyoga med Signe Budolf

Dette er anden del af Signe Budolfis bowspring-inspirerede efterfødselsforløb. Denne video er til...
(12)
Niveau 0-3
Genfind formen: Efterfødselstræning 3

30 min Efterfødselsyoga med Signe Budolf

Dette er tredje og sidste del af Signe Budolfis bowspring-inspirerede efterfødselsforløb. Denne vi...

Der blev ikke fundet noget på din søgning

Følg os på Instagram