YogaLærer - Illona Marquard

Illona - Transformerende nŠrvŠr

Underviser i kundalini, yin og gravidyoga
"Yoga handler for mig om at finde tillid og kærlighed til os selv og andre omkring os. Det handler om at opdage vores eget potentiale og blive taknemmelige for, hvor utrolige skabninger vi i virkeligheden er på trods af alle vores fejl."
Illona er det smukkeste væsen – indeni og udenpå. Illona har en baggrund i asthanga vinyasa yoga, meditation og østlig kampkunst, som hun har praktiseret intensivt i mere end 10 år. De seneste år har hun dog haft særligt fokus på kundalini yoga, som hun har forelsket sig hovedkulds i. Illona er især optaget af kundalini yogaens evne til at skabe dyb transformation af både krop og sind og danne grundlag for et mere frit, lykkeligt og meningsfuldt liv.
 
Illonas undervisning emmer af ro og nærvær. Illona henter i høj grad sin inspiration i sin egen søgen efter healing, balance og en tilstand af accept og fred. For hende handler det om at finde en meningsfuld vej i livet. Hun er derfor særligt optaget af at give sine elever oplevelsen af at finde hjem og hjælpe dem til at komme i kontakt med deres indre intuition og visdom.
 
Illona er uddannet i Yinmind (Yin Yoga og mindfulness) hos Yoga Vesterbro, i Yin yoga hos Jo Phee, i gravidyoga hos Uma Dinsmore-Tuli og Kundalini yogalærer med en 220+ timer uddannelse fra The International School of Kundalini Yoga (i-SKY). Hun er desuden uddannet i ayurvedisk yogamassage. Ved siden af yogaen er Illona uddannet Cand. Mag i Visuel Kultur.
 
Læs mere om Illona og kontakt hende her: www.illonamarquard.dk 
 
Prøv 14 dage gratis – helt uden binding
Herefter kan du yogastreame for kun DKK 99,-/md.

Følg os på Instagram