YogaLærer - Isabella Westh

Isabella - S°dmefyldt styrke

Underviser i vinyasa og yin
"Yoga er for mig et frirum til at lære min egen krop bedre at kende. Til at genopbygge styrke og smidighed og til at finde indre ro. Gennem min praksis arbejder jeg med mine mål og udfordringer i et rum uden fordømmelse og negativitet, men med accept og glæde fra en ydmyg tankegang. Efter mine klasser håber jeg, at du vil sidde tilbage med en følelse af indre glæde i både krop og sind."

Isabella emmer af styrke og fokus. Og det er måske ikke så underligt. Isabella er nemlig tidligere kampsportsudøver. Isabellas vej ind i yogaens verden begyndte efter en rygskade, som gjorde, at havde hun brug for at finde en ny måde at bevæge sig på. Her viste yogaen sig at være perfekt, og det blev Isabellas vej tilbage til genfundet styrke og mobilitet. 

Isabella er en power-kvinde og  elsker de kraftfulde flows i ashtanga og vinyasa, som hun balancerer med rolig yin og dybe meditationer. I sin undervisning guider Isabella med vægt på anatomisk cueing, som hun krydrer med elementer fra den indiske yogafilosofi, teorien om de fem elementer, chakras og traditionel kinesisk medicin. Og så maler Isabella de mest fantastiske, drømmende billeder for din nethinde med sine meditative fortællinger. Dem kan du godt glæde dig til!

Isabella ser altid sig selv som elev først, men har mere end 8 års undervisningserfaring og et hav af yogalæreruddannelser bag sig bl.a. 200 timers Ashtanga Vinyasa YTT, 200 timers Vinyasa YTT, 200 timers Stråla YTT og 60 timers Yin YTT. Isabella arbejder i dag som yogalærer ved siden af sit jurastudie i Aarhus. 

Læs mere om Isabella og kontakt hende her: www.movebodymind.com

  

 

Følg os på Instagram