YogaLærer - Miriam Swartz

Miriam - Legende, dansende akrobat

Underviser i Strala
"Jeg elsker at lege og udforske forskellige bevægelsesmønstre. Jeg vil gerne invitere dig til at gå på opdagelse i din egen krop, lege og have det sjovt."

Miriam er en ener. Med sit smittende humør og sin legende tilgang inviterer hun sine elever til at gå på opdagelse i kroppens mange bevægelsesmuligheder gennem en blanding af yoga, dans og akrobatik. Miriam har læst på New York Academy of Circus Arts, og hendes cirkus-baggrund kommer tydeligt til udtryk i hendes undervisningsstil.
 
Miriams fascination af yoga udspringer fra en trang udtrykke sig gennem bevægelse og en lyst til at lege og udforske - både fysisk og mentalt. Med sine mange uddannelser inden for bl.a. yoga, dans, fysiologi og filosofi blander Miriam på bedste vis de forskellige stilarter. Hendes mål er at inspirere hver enkel elev til at finde sin egen personlige måde at praktisere og opleve yoga på. Individuelle præferencer og behov går i følge hende forud for dogmatik og tradition. Det er måske også derfor, at Miriam er faldet pladask for den flydende, dansende Strala Yoga, hvor det handler mere om at bevæge sig end om at posere i stillinger.
 
Udenfor yogamåtten leder Miriam NyCirkus linjen på Musik og Teaterhøjskolen. Herudover underviser hun hos YO Studios i Århus.  
 
Kontakt Miriam her:

miriam_swartz@hotmail.com

Følg os på Instagram