YogaLærer - Fia Frydenlund

Fia - Charmerende s°dme

Underviser i hatha og vinyasa
"Yoga er for mig en måde at være til på. Det er ikke kun en fysisk praksis, men i høj grad en indre praksis i at være tilstede lige nu. Uden yogaen ville min fødder ikke nå jorden."
Fia er et meget kærligt og omsorgsfuldt menneske, og det kommer tydeligt til udtryk i hendes undervisning, hvor hun med sin charmerende sødme guider sine elever fra stilling til stilling. Fia er yderst kompetent - det er man slet ikke i tvivl om, og hun har en lang række yogalærereuddannelser bag sig bl.a. inden for grenene Surya (flow), Chandra (blidt), Yin yoga, Hot yoga, gravidyoga og børneyoga. De mange forskellige uddannelser skinner igennem i Fias undervisning og har givet hende hendes helt egen unikke stil, som er kendetegnet ved en legende lethed kombineret med det blide fra Chandra, nærværet og pauserne fra Yin samt flow yogaens glidende overgange.
 
Yogaen har fulgt Fia i over 15 år og er blevet en grundsten i hendes liv. Med en daglig yogapraksis og yogafilosofi som det centrale holdepunkt i hverdagen, har Fia fundet en vej, som giver hende øget fokus og nærvær - også, når hun møder udfordringer på sin vej. Fia har undervist i yoga på fuld tid gennem de seneste år og arbejder til dagligt på Nalini og HéLT. Derudover afholder hun løbende workshops og tilbyder eneundervisning. 
 
Kontakt Fia her: fiafrydenlund@gmail.com

Følg os på Instagram