YogaLærer - Cammilla Malmberg

Cammilla - Danser, koreograf og one-of-a-kind trŠningspassionista

Underviser i barre
"Jeg går meget op i at opbygge en sund og stærk krop – udenpå såvel som indeni. En velfungerende body/mind og healthy tankegang og livsstil – uden at være fanatisk."
Cammilla er uden tvivl det, man vil kalde one-of-a-kind. Hun er en passioneret ildsjæl, der brænder for alt, hvad hun går ind i. Som ægte kropsmenneske har hun levet af at danse hele sit liv. Udover at være uddannet danser og koreograf har Cammilla også specialiseret sig indenfor effektive træningsformer heriblandt Barre Training, som er en sammensmeltning af pilates, ballet og styrketræning, og som træner dine muskler til det yderste.
 
Cammillas træningsfilosofi er, at træning skal være etisk, lækkert, sundt og feminint. Barretræning, som er kendt for at give flotte, lange og slanke muskler, går derfor godt i spænd med hendes træningstilgang. I Cammillas klasser er du garanteret sved på panden og syre i musklerne, og du kan være sikker på, at der er taget højde for hver enkelt detalje. Cammilla presser altid lidt ekstra på i sin undervisning med det formål at rykke sine elever - men altid på en positiv og energifyldt måde. Med sin store forkærlighed for den amerikanske tilgang til træning, og hvad der dertil hører, har Cammillas undervisning et ”American touch”, som gør både Cammilla og hendes undervisning helt unique.
 
Læs mere om Cammilla eller kontakt hende her: www.cammillamalmberg.com

 

Følg os på Instagram