Nina

Nina Jarnum

Underviser i vinyasa og hatha

"Yoga har ikke kun gjort mig fysisk stærkere, end jeg i mine vildeste drømme havde forestillet mig. Det har også givet mig en chance for at observere mig selv - uden at prøve at fikse noget."

OM UNDERVISEREN

Man skulle måske ikke lige tro det, men Nina er stærkere end de fleste. Hun kan få de mest krævende stillinger til at se legende lette ud, og hendes dynamiske flow vil med garanti give dig sved på panden. Nina er en anatominørd, og hun er ikke bange for at udfordre regler og yogadogmer, når det giver mening for hende. Hendes tilgang til yoga er baseret på biomekanisk intelligens og nysgerrighed blandet med en dybdegående forståelse af de klassiske yogaprincipper - en kombination, der har resulteret i hendes egen unikke, dynamiske stil. 
 
Ninas mål er at give sine elever stærke og sikre praksisser. Fokus er på personlig udfordring, udvikling af den fysiske intelligens og på at skabe forståelse og taknemlighed for kroppen og dens evner. Nina arbejder ud fra tanken om, at vi hver især er vores egen guru; hendes job som instruktør er at introducere dig for din egen styrke og evner og hjælpe dig til at finde nærvær og mental fred gennem bevægelse. Og så er det yderst vigtigt at have det sjovt med sin praksis - det skal være sjovt så vel som udfordrende.
 
Nina er født og opvokset i Danmark og er nu bosat I Californien, hvor hun lever af at undervise i Vinyasa Yoga. Nina har dyrket yoga i mere end 15 år og og er certificeret i hatha og Smart Flow Vinyasa (500 hrs YTT ). Hun har især gjort sig bemærket for sin evne til at forklare og nedbryde de enkelte elementer i armbalancer og  håndstande og har undervist i dette i både USA, Asien og Europa. Nina underviser indtil videre kun på Engelsk på YogaStream. 
 
Læs mere om Nina eller kontakt hende her: ninajarnumyoga.com

Videoer med Nina Jarnum

Se alle >
(2)
Niveau 2-3
Intro to Yin Yang Challenge

7 min Vinyasa med Nina Jarnum

Here, you get a short introduction to Nina's 2-week 'Ying Yang Challenge'
Your body and mind needs...
(60)
Niveau 2
Challenge your balance

30 min Vinyasa med Nina Jarnum

In this vinyasa flow, we focus on building strength and stability through balance.
(51)
Niveau 0-3
Yin Release

45 min Yin med Nina Jarnum

In this video, we are releasng tension through passive, long hold stretches.

Der blev ikke fundet noget på din søgning

Forløb MED Nina Jarnum

Se alle >
10 videoer 12 dage
Yin Yang Challenge

Nina Jarnum

Your body and mind needs an array of different thi...
15 videoer 33 dage
Beginner Vinyasa Challenge

Nina Jarnum

If you're relatively new to yoga or want to start ...
10 videoer 10 dage
10 Days of Power Blasters

Nina Jarnum

If you want to build strength and not spend too mu...

Der blev ikke fundet noget på din søgning

Følg os på Instagram