YogaLærer - Charlotte Holm

Charlotte - Mindful omsorg

Underviser i Medi- & Hormonyoga
"At udbrede og undervise i mindfulness og yoga er for mig den mest meningsfulde og livsbekræftende gave. Det giver mig muligheden for at hjælpe andre hen imod en naturlig balancering i krop, sind og hjerte."
Charlotte underviser med kærligt nærvær og omsorg, og så er hun en fantastisk formidler - måske pga af hendes mange års undervisningserfaring. Charlotte formår at gøre kompliceret stof let forståeligt, så alle kan være med. Hun er yderst kompetent inden for sit felt, og det kommer tydeligt til udtryk i hendes undervisning, hvor hun guider sine elever med en overbevisning, der skaber tryghed og ro.
 
Charlotte er uddannet sygeplejerske, folkeskolelærer samt Systemisk Supervisor og har gennem hele sit voksenliv arbejdet med mennesker - både børn, unge og voksne. Charlotte stoppende som folkeskolelærer i 2009 efter en alvorlig hjernerystelse, og hun brugte mindfulness og yoga til at finde sin vej tilbage til arbejdsmarkedet. Hun sadlede om og dedikerede sig til yogaen, som hun har arbejdet med lige siden. 
 
Charlotte har en lang række yoga og mindfulness-uddannelser bag sig. Hun er certificeret Hatha og Vinyasa yogalærer og har arbejdet som Mindfulness Instruktør ved Mindfulness Akademiet. Charlotte brænder dog mest af alt for den mere terapeutiske gren af yoga. Hun er certificeret Mediyoga Instruktør fra The Institute for Medical Yoga in Stockholm med en videreuddannelse i Mediyoga for det Kvindelige Hormonsystem - og det stopper ikke her. Charlotte har nemlig også kastet sig over uddannelsen som Mediyoga Terapeut og Lærer, så hun som én af få i Danmark bliver 750 timers Yoga Alliance godkendt Yogaterapeut.
 
Læs mere om Charlotte eller kontakt hende her: www.levyoga.nu

Følg os på Instagram