YogaLærer - Marie-Louise Str°yberg

Marie-Louise

Marie-Louise - Flow-n°rd & pranayama-elsker

Underviser i vinyasa og hatha
"Min mission er at skabe bevidsthedsudvidende krops- og sinds oplevelser gennem mixet af yoga, vejrtrækning og meditation."

Marie-Louise er yogalærer i København og mest af alt kendt for at undervise en transformativ, kreativ og teknisk vinyasa praksis vævet ind i en intelligent sekvensering. Marie-Louise er en “flow-nørd” og “pranayama-elsker” og har dyrket yoga siden hun var 19 år og undervist siden 2012.

Hun har det meste af hendes erfaring fra New York, hvor hun har boet i 7 år med sin mand og to børn. I dag underviser hun både grupper og 1:1 yoga programmer i København, hvor hun også laver events, retreats og trainings. Hendes mission er at skabe bevidsthedsudvidende krops- og sinds oplevelser gennem mixet af yoga, vejrtrækning og meditation. Marie-Louise er desuden meditationslærer, gravid yogalærer og grundlægger af Mind-YourBusiness.com, et kontoryoga-koncept. Her på YogaStream kan du indtil videre dyrke yoga med Marie-Louise LIVE, hvor hun underviser direkte hjemme fra sin stue. 

Læs mere om Marie-Louise og kontakt hende her: www.mariestroybergyoga.com

Følg os på Instagram