YogaLærer - Stine Brink

Stine - Akrobatisk yogi og globetrotter

Underviser i vinyasa og hatha
"Fra 2004 til 2009 dyrkede jeg yoga, når det var nødvendigt – nødvendigt fysisk, men også psykisk. Efterfølgende blev forholdet til yogaen et andet. Det blev en mere integreret del af min hverdag."
Stine mødte første gang yogaen i det mørke Jylland – nærmere betegnet Thy, hvor Stine kommer fra. Som hun selv beskriver det, var det ikke just kærlighed ved første hundestræk, men den dengang 14-årige Stine blev alligevel ved med at udforske yogaens univers, da hun kunne mærke en positive virkning, det havde på hendes krop og sind. Det var først da Stine år senere besluttede sig for at rejse en tur til Asien, at hun for alvor forelskede sig i Østens filosofi, ro og mystik og for alvor dedikerede sig til yogaen. 
 
Udover 10 års kendskab til yogaen samt mange tusinde timers praksis og selvstudie er Stine uddannet med en 500 timers certificeret yogauddannelse fra Indien. Stine er en positiv, stærk og dedikeret underviser, som har masser af glæde og yogaerfaring at dele ud af. Hendes yogaundervisning indkapsler både den traditionelle yoga, men giver også i høj grad plads til den fri, fjollede og legende del af yogaen.
 
Læs mere om Stine eller kontakt hende her: www.stinebrink.com

Følg os på Instagram