Bowspring for begyndere

6 videoer 2 timer 19 minutter

Dette forløb er til dig, der er nysgerrig på Bowspring eller dig, som trænger til at få finpudset teknikken. Her får du en grundig introduktion til basispricipperne i Bowspring-metoden. 

Bowspring er en funktionel bevægelsesmetode, som kan bruges som en yoga- eller mindfulness praksis. I Bowspring arbejder vi med at genskabe kroppens oprindelige og naturlige bevægelsesmønstre. Babyer har, allerede inden de lærer at gå, en helt utrolig stærk nakke og ryg. De løfter instinktivt hovedet, når man lægger dem på maven og opbygger derved styrke til at holde deres hoved og komme op på alle fire og kravle, sidde og gå. Det er den styrke i ryg og nakke, vi søger at genskabe i bowspring, og det gør vi igennem den oprindelige, instinktive måde at bevæge sig på.

Bowspring giver dig en stærk ryg og nakke og er derfor rigtig godt, hvis du fx sidder meget foran computeren. Bowspring er også rigtig god genoptræning og bruges til at optimere sportspræstationer. 

Hvem kan være med?
Forløbet her er lavet til dig, der er helt ny til bowspring og yoga generelt. Fokus er på de helt grundlæggende teknikker i Bowspring-metoden. Her kan alle altså være med. 

Sådan bruger du forløbet
Forløbet her består af fem sekvenser med fokus på hvert sit basisprincip inden for Bowspring-metoden. Start med den første video og arbejd dig stille og roligt frem. Arbejd med de enkelte videoer og teknikker, indtil du føler, at du er klar til at gå videre. Når du har været igennem alle fem sekvenser, er du klar til at arbejde med nogle at de lidt mere avancerede bowspring videoer.

1. Radient Channel/Radient Heart – her arbejder vi med at åbne den indre krop, så du kan bevæge dig indefra og ud – fra en åben, fri og afspændt krop. At lave Radiant Heart/ Radiant Channel giver din krop indre fylde, løft og afspændhed, som er fundamentet for en sund kropsholdning og sunde bevægelser.

2. Wings – her arbejder vi på at skabe et løft, en åbenhed og mobilitet i brystkassen. Ved at arbejde med dine vinger får du stærkere hænder og mere ensartet og harmonisk tonus i dine arme og skuldrer. Og ved at åbne og bruge dine arme og skuldrer åbner du også brystkassen harmonisk.

3. Rødder – her arbejder vi med at skabe mere harmonisk og atletisk tonus af dine ben, balder, bækkenbund og psoas.

4. Kerne – her arbejder vi med at åbne og styrke kernemuskulaturen på en harmonisk måde, så du genfinder en naturlig fri og tillidsfuld kropsholdning.

5. Crown Coil – her arbejder vi med at opbygge hamonisk tonus og styrke i din øvre ryg og nakke, og hvordan hovedet kan bæres ubesværet fra din rygsøjle og ikke længere hænge i nakkens muskulatur, som er beregnet til at dreje og beværge, hovedet – ikke at bære hovedet.VIDEOER I 'BOWSPRING FOR BEGYNDERE'

(2)
Niveau 0-1
Hvad er Bowspring?

7 min Bowspring med Signe Budolf

Her får du en kort introduktion til Bowspring-metoden af Signe Bodulf.
(22)
Niveau 0-1
Radient Channel/Radient Heart – bryst og hjerte

30 min Bowspring med Signe Budolf

Begynder Bowspring-sekvens med fokus på Radiant heart/Radiant Channel – bryst og hjerte. For...
(10)
Niveau 0-1
Wings – hænder, arme og skuldre

30 min Bowspring med Signe Budolf

Begynder Bowspring-sekvens med fokus på Vingerne – hænder, arme og skuldre. Mange af os 'mod...
(16)
Niveau 0-1
Rødder – hofter, ben, fødder

30 min Bowspring med Signe Budolf

Begynder Bowspring sekvens med fokus på rødderne – hofter, ben og fødder. Dine rødder skal...
(16)
Niveau 0-1
Kerne – talje, ryg og mave

30 min Bowspring med Signe Budolf

Begynder Bowspring-sekvens med forkus på kernemuskulaturen. Hvis du arbejder stillesiddende eller h...
(16)
Niveau 0-1
Crown Coil – hals og nakke

20 min Bowspring med Signe Budolf

Begynder Bowspring-sekvens med fokus på Crown Coil – hals og nakke. Området omkring nakken o...

Der blev ikke fundet noget på din søgning

Følg os på Instagram