YogaLærer - Maj Ingemann-Molden

Maj - Indsigtsfuld Poweryogi

Underviser i power yoga
"Yoga minder mig igen og igen om, hvad der virkelig er vigtigt, og hvordan jeg gerne vil leve dette ene, dyrebare liv."
En rideulykke i den australske outback åbnede Majs øjne for, at yogaen kunne mere end blot at tone og strække muskler og lugte af røgelse. Maj fik hurtigt trang til at dele de værktøjer, gaver og muligheder yoga gav hende, og i 2007 startede hun ud med at undervise i dansekompagniet i Kundalini meditation. I 2013 kom Power yogaen på, og da Maj herefter vendte hjem til Danmark, byttede hun sit daværende arbejde som sanger, oversætter og journalist ud med yoga på fuldtid.
 
Maveområdet (kernen) har særlig interesse for Maj, og du kan derfor forvente at få ny viden om yogaanatomien i denne region (såvel som virkelig ømme mavemuskler næste dag). Power yoga handler først og fremmest om "empowerment"; at give dig magten tilbage i det liv, du lever, og kroppen du oplever det med, og på Majs klasser er du inviteret til at opdage dit eget sande potentiale.
 
Udover en baggrund som hestepige er Maj også uddannet skuespiller og sørger altid for, at de indsigtsrige og sveddryppende klasser også har et underholdende element. At bytte rollen på teaterscenen ud med rollen som mor, livspartner og yogalærer har været dybt tilfredsstillende for Maj, og udover at drive sit eget yogastudie tilbyder hun også en 200 timers Yoga Alliance certificeret læreruddannelse. 
 
Læs mere om Maj, og kontakt hende her: www.yogahusetaalborg.dk 

Følg os på Instagram