Kristine

Kristine Kohlmetz

"Ved at praktisere yoga gennem sin graviditet får du kontakt med din egen indre guidance. Du erfarer, at det er muligt at arbejde sammen med din krop og din baby med bevægelse og åndedræt. Du erfarer, at den afspændte tilstand er indenfor rækkevidde, og det får den instinktive styrke frem, som alle kvinder har i sig."

OM UNDERVISEREN

Kristines første møde med yogaen var under et feltarbejde i forbindelse med hendes uddannelse som sundheds- og fødselsantropolog i 2005. Det blev et møde, der fik stor betydning for hendes liv, og siden da har hendes hjerte banket for at skabe tryghed, omsorg og kontinuitet i graviditets-fødsels- og efterfødselsperioden. Som underviser, workshopholder og mor til tre har hun snart 10 års erfaring med både forskning og praksis med graviditet og fødsler. Hun har boet i ashram og studeret den tantriske yogatradition ved bl.a. Swami Janakananda og Prajna Yoga Teacher Training ved Djuna Mascall. Hun praktiserer samtidig som fødselshjælper/doula, underviser gravide i fødselsforberedelse og har taget opkvalificerende kurser i rebozo-massage og akupresur.
 
På Kristines gravidyogaklasser oplever du en vidunderlig kombination af blide og balancerende bevægelser, bløde yogastræk og let styrke i et roligt tempo. Hendes arbejde med gravide er baseret på et holistisk og evidensbaseret fundament, hvor nydelse og næring af body, mind og spirit er central. Kristine arbejder for at alle kvinder oplever anerkendelse og respekt i deres valg og beslutninger i deres graviditet, fødsel og moderskab. Kristines klasser er opbygget, så du både får gravidyoga og inspirerende fødselsforberedelse. Du lærer at lytte til din indre guidance. Du træner åndedrætsteknikker og bevidsthed, konkrete fødestillinger til en aktiv fødsel og en naturlig tilgang til smerte og panikhåndtering. Yoga med Kristine hjælper dig til dybere kontakt med din krop, en naturlig virkningsfuld øvelse i smertehåndtering, så du kan få en tryg og mindeværdig fødsel. 
 
Læs mere om Kristine eller kontakt hende her: www.kristinekohlmetz.dk

 

 

 

Videoer med Kristine Kohlmetz

Se alle >
(52)
Niveau 1-3
Solhilsen for gravide

20 min Gravidyoga med Kristine Kohlmetz

Når man er gravid, kan det være svært at lave klassiske solhilsner. I denne klasse lærer du, hvo...
(43)
Niveau 1-3
Liggende flow til bækken og lænd

20 min Gravidyoga med Kristine Kohlmetz

Denne klasse er til dig, som er gravid og som oplever at lænden, bækkenet og hofterne er lidt ekst...
(42)
Niveau 2-3
Dynamisk flow for gravide

45 min Gravidyoga med Kristine Kohlmetz

Denne klasse er til dig, der har dyrket en del yoga, inden du blev gravid. Klassen er et dynamisk fl...

Der blev ikke fundet noget på din søgning

Forløb MED Kristine Kohlmetz

Se alle >
4 videoer 1 time 55 minutter
Graviditetens fire årstider

Kristine Kohlmetz

Forløbet 'Graviditetens fire årstider' består af f...

Der blev ikke fundet noget på din søgning

Følg os på Instagram