YogaLærer - Kristine Kohlmetz

Kristine - Yogini, mor, doula & sundhedsantropolog

Underviser i gravid- og efterf°dselsyoga
"Ved at praktisere yoga gennem sin graviditet får du kontakt med din egen indre guidance. Du erfarer, at det er muligt at arbejde sammen med din krop og din baby med bevægelse og åndedræt. Du erfarer, at den afspændte tilstand er indenfor rækkevidde, og det får den instinktive styrke frem, som alle kvinder har i sig."
Kristines første møde med yogaen var under et feltarbejde i forbindelse med hendes uddannelse som sundheds- og fødselsantropolog i 2005. Det blev et møde, der fik stor betydning for hendes liv, og siden da har hendes hjerte banket for at skabe tryghed, omsorg og kontinuitet i graviditets-fødsels- og efterfødselsperioden. Som underviser, workshopholder og mor til tre har hun snart 10 års erfaring med både forskning og praksis med graviditet og fødsler. Hun har boet i ashram og studeret den tantriske yogatradition ved bl.a. Swami Janakananda og Prajna Yoga Teacher Training ved Djuna Mascall. Hun praktiserer samtidig som fødselshjælper/doula, underviser gravide i fødselsforberedelse og har taget opkvalificerende kurser i rebozo-massage og akupresur.
 
På Kristines gravidyogaklasser oplever du en vidunderlig kombination af blide og balancerende bevægelser, bløde yogastræk og let styrke i et roligt tempo. Hendes arbejde med gravide er baseret på et holistisk og evidensbaseret fundament, hvor nydelse og næring af body, mind og spirit er central. Kristine arbejder for at alle kvinder oplever anerkendelse og respekt i deres valg og beslutninger i deres graviditet, fødsel og moderskab. Kristines klasser er opbygget, så du både får gravidyoga og inspirerende fødselsforberedelse. Du lærer at lytte til din indre guidance. Du træner åndedrætsteknikker og bevidsthed, konkrete fødestillinger til en aktiv fødsel og en naturlig tilgang til smerte og panikhåndtering. Yoga med Kristine hjælper dig til dybere kontakt med din krop, en naturlig virkningsfuld øvelse i smertehåndtering, så du kan få en tryg og mindeværdig fødsel. 
 
Læs mere om Kristine eller kontakt hende her: www.kristinekohlmetz.dk

 

 

 
Prøv 7 dage gratis – helt uden binding
Herefter kan du yogastreame for kun DKK 129,-/md.

Følg os på Instagram