Boost dit immunforsvar

3 videoer 2 timer 16 minutter

Boost dit immunforsvar før, under og efter sygdom. Her får du tre forskellige skevenser, som på hver sin måde booster dit immunforsvar.

  • Den første sekvens er lavet til dig, der føler dig frisk og veloplagt, men som ønsker at forebygge sygdom ved at booste immunforsvaret. Stillingerne er sat sammen med fokus på at styrke og balancere immunsystemet via aktivering af tymus, lymfesystem og fordøjelse.  
  • Den anden sekvens er lavet til dig, som føler sig sløj, men uden at være rigtig syg. Her skaber vi plads til åndedrættet og øger flowet i kroppen, så vores livsenergi kan komme ind til de steder, som manger næring og liv. Du guides igennem en masse gode twists, som kan hjælpe til udrensning af uønskede mikroorganismer i kroppen (bakterier og vira) gennem lymfesystemet. Sekvensen kan også bruges, hvis du har været syg og er ved komme dig.
  • Den tredje og sidste sekvens er en retorativpraksis til dig, der føler dig syg og energiforladt og bare har brug for at give dig selv en kærlig omgang nærvær og nydelse. Her støtter vi åndedrættet med blide, hjerteåbnende stillinger og stimulerer brisslen (tymus kirtlen) og lymfesystemet (omvende stillinger og twists).

Hvem kan være med?
Her kan de fleste være med. Er du helt ny til yoga, kan vinyasa-sekvensen 'Rask & Veloplagt' være udfordrende, men de fleste burde kunne være med på de to øvrige sekvenser.

Sådan bruger du forløbet
Vælg den sekvens, der passer til dig lige nu. Er du rask og veloplagt? Småsløj? Eller er du helt flad? VIDEOER I 'BOOST DIT IMMUNFORSVAR'

(51)
Niveau 2
Boost dit immunforsvar: Rask & Veloplagt

45 min Vinyasa med Hrönn Kold Sigurðardóttir

Her får du en varmende og energigivende sekvens, som du kan bruge på dage, hvor du føler dig rask...
(37)
Niveau 1-2
Boost dit immunforsvar: Noget på vej

45 min Hatha med Hrönn Kold Sigurðardóttir

Her får du en blid yogasekvens, som du kan lave, hvis du føler dig lidt sløj, men ikke rigtig syg...
(22)
Niveau 0-3
Boost dit Immunforsvar: Helt flad

45 min Restorativ med Hrönn Kold Sigurðardóttir

Her får du en restorativ yogasekvens, som du kan lave, hvis du føler dig helt flad og bare har bru...

Der blev ikke fundet noget på din søgning

Følg os på Instagram