Du skal have et aktivt medlemskab
for at se denne video.

Log ind eller


KØB SOMMERTILBUD

Dyrk yoga sommeren ud for 49 kr.

Sommerretreat – Vandelementet
0-3
60 min
Ayurveda & De Fem Elementer, Livestreams
All-round praksis

Planlæg praksis   Tilføj til playliste

Sommerretreat – Vandelementet

Isa
60 min Hatha

Velkommen til dag 2 i vores online sommerretreat. I dag arbejder vi med vand-elementet. Vandelementet repræsenterer også livets vej. Vores kroppe er over 70% vand og et vidnesbyrd på, at alt levende er i flydende udvikling hele tiden. Alle kropsvæsker sørger for vitalitet og afgiftning, og det samme kan man sige omkring den måde, vi går til vores følelser og dybe overbevisninger på.

Vores tanker og følelser skaber vores virkelighed, og den virkelighed er den, vi sanser igennem vores kropsvæv. Når vi stagnerer i livet eller er bange for at flytte os, manifesterer det sig som ubalancer eller sygdom. Vi skaber opmærksomhed på begrænsninger i kroppen og får redskaber til at afgifte og vitalisere kroppen. Fokus er på twists, core og dybe stræk.

Helende aktivitet til dag 2:
I dag inviteres du igen til at have et øjebliks reflektion med dig selv. Tag en kande eller en drikkedunk vand hen foran dig. Find et stykke papir og en blyant og begynd at skrive affirmationer (bekræftende sætninger) ned til dig selv. Vores kroppe er over 70% vand, og det er bevist at vores celler - ligesom vand, reagerer på den energi vi sender den. Taler du normalt pænt til og om dig selv? Det er på tide at lave gamle vaner om til mere positive mønstre. Find mindst tre sætninger der vender en negativ overbevisning du har om dig selv til noget positivt, som feks. (og du er velkommen til at låne disse):
  • Jeg hader min vægt  -  Jeg elsker mine former 
  • Jeg er ubetydelig -  Jeg er den vigtigste i mit eget liv
  • Jeg har ingen venner -  Jeg møder altid de rette mennesker på det rette tidspunkt
  • Jeg føler ingen glæde -  Jeg har tillid til livet og det jeg lærer på min rejse
Der er ingen facit, og du kan være kreativ med dine sætninger. Det er vigtigt at de betyder noget for dig. Når du er færdig inviteres du til at KUN læse de positive bekræftelser op for dit vand, som talte du til et spejlbillede af dig selv. Gør dette flere gange, indtil du mærker at det er sandt for dig. Når du er færdig, så sid med dit vand i nogle minutter i stilhed. Drik derefter af vandet gennem resten af dagen og nyd din egen kærlighed.
 
Tag også gerne et langt nydelsesfuldt bad i dag! Forestil dig at du renser din krop, dit sind og din sjæl gennem vandets vandring over dig. 

OBS: denne video er en livestream sekvens sendt d 6. juli 2021. Vær opmærksom på, at formatet på livestreams generelt er lidt anderledes end på vores forudproduceret videoer, og at der kan være tekniske udfordringer hist og her.

Mangler du en yogamåtte, en yogabolster, en blok eller andet udstyr til din praksis? På YogaStream Shop finder du det lækreste yogatøj og yogaudstyr, og som medlem af YogaStream får du 25% rabat på det hele. Se mere her


(3)
Niveau 0-3
Sommerretreat – Ildelementet

60 min Hatha livestream med Isa Raim

Velkommen til dag 3 i vores online sommer retreat. På denne tredje klasse arbejder vi med Ild-eleme...
(2)
Niveau 0-3
Sommerretreat – Luftelementet

60 min Hatha livestream med Isa Raim

Velkommen til dag 4 i vores online sommer retreat. I denne fjerde klasse arbejder vi med Luft-elemen...
(5)
Niveau 0-3
Sommerretreat – Jordelementet

60 min Hatha livestream med Isa Raim

Velkommen til dag 1 i vores online sommerretreat. I dag har vi fokus på Jord-elementet. Alt det fun...

Følg os på Instagram