Du skal have et aktivt medlemskab
for at se denne video.

Log ind eller


KØB SOMMERTILBUD

Dyrk yoga sommeren ud for 49 kr.

Sommerretreat – Ildelementet
0-3
60 min
Ayurveda & De Fem Elementer, Livestreams

Planlæg praksis   Tilføj til playliste

Sommerretreat – Ildelementet

Isa
60 min Hatha

Velkommen til dag 3 i vores online sommer retreat. På denne tredje klasse arbejder vi med Ild-elementet. Ildelementet er et vigtigt element, idet det repræsenterer solen, at følge lyset og dermed oplysning af ens sjæl. Det handler om klarhed omkring ens passion i livet og om at lytte til kaldet og tage handling.

Ild repræsenterer også transformation og den måde, vi kan brænde "egoet" indefra for at skabe plads til vores dybere kald. Når vi ikke sidder fast i komfortzonen og frygten for forandring, venter en verden fyldt med muligheder. Denne praksis handler om balance, omvendte stillinger (alle niveauer) og styrke.

Healende aktivitet til dag 3:

Inviter ildens kraft på besøg idag. Tænd et lys på dit alter, eller et sted som du dedikerer til din praksis hele denne dag. Hold ilden i live, måske bare ved at skifte lyset ud når det brænder ud og besøg det ofte. Mediter på lysets natur, og hvordan der skal ilt til at holde ilden i live. Der skal brænde til et bål. Find et stykke papir og en blyant og spørg dig selv om følgende, som du kan bearbejde i løbet af dagen: 

- Hvad giver mig følelsen af passion og formål i livet lige nu?

- Hvordan arbejder jeg mod af skabe plads til mere passion i mit liv lige nu?

- Hvad kan jeg eliminere i mit liv, for at gøre plads til denne positive forandring?

Når vi er drevet af en autentisk kalden indefra, er vi i balance med os selv. Vi føler os lette og frie, og handler uden at tænke, fordi vi er afklarede med det vi gør. Vi er ikke i tvivl. 

Når vi er ude af balance, og handler for at overleve eller fordi vi er forvildede/fortvivlede, gør det os udmattede, tanketunge og vores følelser kan være i oprør. 

Arbejd med dit ståsted lige nu, og vær ærlig overfor dig selv. Følelsen af at forbinde os til vores “why”, altså “hvorfor gør vi det vi gør”, og tjekke ind med om det nærer din sjæl på et højere plan, er et vigtigt arbejde.

Jeg foreslår at du river et stykke papir af hvor du skriver om de ting du vil eliminere, det kan også være gamle overbevisninger og begrænsende tankemønstre, som du brænder i din ild. Lad det være et symbol på din egen fønix energi. Når noget går til grunde, skabes der plads til en ny energi. En ny bevidsthed. Nyd det og dit eget selskab.

OBS: denne video er en livestream sekvens sendt d 7. juli 2021. Vær opmærksom på, at formatet på livestreams generelt er lidt anderledes end på vores forudproduceret videoer, og at der kan være tekniske udfordringer hist og her. 

Mangler du en yogamåtte, en yogabolster, en blok eller andet udstyr til din praksis? På YogaStream Shop finder du det lækreste yogatøj og yogaudstyr, og som medlem af YogaStream får du 25% rabat på det hele. Se mere her


(1)
Niveau 1-3
Intro: 5 Dages Sommeryoga Retreat

7 min Hatha med Isa Raim

Giv dig selv fem dages nærende sommeryoga guidet af Isa Raim. Her tager vi på en rejse igennem de...
(2)
Niveau 0-3
Sommerretreat – Æter

60 min Hatha livestream med Isa Raim

Velkommen til dag 5 i vores online sommerretreat. På denne femte og sidste klasse arbejder vi med e...
(2)
Niveau 0-3
Sommerretreat – Luftelementet

60 min Hatha livestream med Isa Raim

Velkommen til dag 4 i vores online sommer retreat. I denne fjerde klasse arbejder vi med Luft-elemen...

Følg os på Instagram