Du skal have et aktivt medlemskab
for at se denne video.

Log ind eller


Prøv 30 dage gratis

– herefter 129 kr/md. Opsig når som helst.

Sommerretreat – Jordelementet
0-3
60 min
Ayurveda & De Fem Elementer, Livestreams
2 blokke eller puder

Planlæg praksis   Tilføj til playliste

Sommerretreat – Jordelementet

Isa
60 min Hatha

Velkommen til dag 1 i vores online sommerretreat. I dag har vi fokus på Jord-elementet. Alt det fundamentale i at være menneske på jorden, rodchakraet, at høre til, tillid, samhørighed, passion for livet mm. Vi arbejder på hofteåbnere og dyb core for at åbne og tone området. Derudover vil vi arbejde med en nogle enkelte mentaløvelser.

Helende aktivitet til dag 1:
Tag et tidspunkt i dag hvor du forbinder dig i stilhed, helst alene, til naturen. Naturen omkring os repræsenterer vores indre og ydre natur. Naturen og dens symboler og faser hjælper os med at bearbejde vores indre uro og kaos, og forbinde os i en stille væren til den iboende glæde der bor i alle mennesker. Tilbring gerne så meget tid som det er muligt på bare tæer på jorden. Sæt dig under et stort træ, mærk dens rødder. Lig dig på en eng eller en strand og lyt til vinden i bladene. Mens du er i naturen inviteres du til at forbinde dig til dit bækken, trække vejret til bækkenet og gentage følgende bekræftelser for dig selv:

#1 Jeg er tryg i verden

#2 Jeg er nok som jeg er

#3 Jeg er hjemme i mig selv

 Gentag gerne disse sætninger flere gange, indtil det føles virkeligt for dig. Gerne højt så himlen, jorden, træerne og fuglene bærer vidne til din process. Nyd det.

OBS: denne video er en livestream sekvens sendt d 5. juli 2021. Vær opmærksom på, at formatet på livestreams generelt er lidt anderledes end på vores forudproduceret videoer, og at der kan være tekniske udfordringer hist og her.

Mangler du en yogamåtte, en yogabolster, en blok eller andet udstyr til din praksis? På YogaStream Shop finder du det lækreste yogatøj og yogaudstyr, og som medlem af YogaStream får du 25% rabat på det hele. Se mere her


(1)
Niveau 1-3
Intro: 5 Dages Sommeryoga Retreat

7 min Hatha med Isa Raim

Giv dig selv fem dages nærende sommeryoga guidet af Isa Raim. Her tager vi på en rejse igennem de...
(1)
Niveau 0-3
Sommerretreat – Vandelementet

60 min Hatha livestream med Isa Raim

Velkommen til dag 2 i vores online sommerretreat. I dag arbejder vi med vand-elementet. Vandelemente...
(2)
Niveau 0-3
Sommerretreat – Luftelementet

60 min Hatha livestream med Isa Raim

Velkommen til dag 4 i vores online sommer retreat. I denne fjerde klasse arbejder vi med Luft-elemen...

Følg os på Instagram