Du skal have et aktivt medlemskab
for at se denne video.

Log ind eller


KØB SOMMERTILBUD

Dyrk yoga HELE sommeren for 49 kr.

Sommerretreat – Æter
0-3
60 min
Ayurveda & De Fem Elementer, Livestreams
En pøllepude eller store puder

Planlæg praksis   Tilføj til playliste

Sommerretreat – Æter

Isa
60 min Hatha

Velkommen til dag 5 i vores online sommerretreat. På denne femte og sidste klasse arbejder vi med elementet Æter. Æter er det element, som holder alle de andre elementer sammen.

Rummet, som opretholder Universet, som vi kender det. Det er ubegrænset og endeløst og reflekterer måden, vi forbinder os til vores eget ubegrænsede potentiale. Det er vores evne til at se det større billede og slippe de lænker, der stopper os i at drømme stort og forbinde os selv til Universel kærlighed, som er ubetinget og altomfavnende. I denne time er der fokus på meditation og udvidelse af ens bevidsthedsfelt.

Healende aktivitet til dag 5: 

Stilhed - Find lommer i løbet af dagen hvor du kan være stille, og stilne sindet, uden at du skal gøre, tænke, tale eller fordholde dig til noget. Essensen af at være i naturen er en stor hjælp, så kom gerne ud og gå eller sæt dig i solen og øv dig i blot at tømme sindet, og mærke din krop og spacet omkring dig. 

Æter handler også om vores dybe overbevisninger, og tanken om at vi skaber vores egen virkelighed gennem den vibration vi lever i. 

Vores liv er ifølge “law of attraction” det vi skaber gennem vores egne dybe overbevisninger og følelser. Like attracts like, og er man overbevist om at man ikke fortjener lykke, glæde, ekspansion osv., selvom man hele tiden hååååber på det måske sker en dag, lever man i en lavere vibration, som hele tiden manifesterer virkeligheden som fastholder dig i et negativt mønster. Idag inviterer jeg dig til at kigge på dine tanke mønstre og transformere lys i mørket, da æter er det element der muliggør lysets vandring gennem tid og rum. 

Ved at tømme dit sind og skabe plads til stilheden, indtræder ny inspiration og vital energi i dit liv. 

Besøg evt. øvelsen fra dag to, vand elementet og omskriv gamle overbevisninger til positive manifestationer. 

Du er vis og fyldt med skaberkraft! Nyd dagen.

OBS: denne video er en livestream sekvens sendt d 9. juli 2021. Vær opmærksom på, at formatet på livestreams generelt er lidt anderledes end på vores forudproduceret videoer, og at der kan være tekniske udfordringer hist og her.

Mangler du en yogamåtte, en yogabolster, en blok eller andet udstyr til din praksis? På YogaStream Shop finder du det lækreste yogatøj og yogaudstyr, og som medlem af YogaStream får du 25% rabat på det hele. Se mere her


(1)
Niveau 0-3
Sommerretreat – Vandelementet

60 min Hatha livestream med Isa Raim

Velkommen til dag 2 i vores online sommerretreat. I dag arbejder vi med vand-elementet. Vandelemente...
(6)
Niveau 0-3
Sommerretreat – Jordelementet

60 min Hatha livestream med Isa Raim

Velkommen til dag 1 i vores online sommerretreat. I dag har vi fokus på Jord-elementet. Alt det fun...
(1)
Niveau 1-3
Intro: 5 Dages Sommeryoga Retreat

7 min Hatha med Isa Raim

Giv dig selv fem dages nærende sommeryoga guidet af Isa Raim. Her tager vi på en rejse igennem de...

Følg os på Instagram