Du har allerede set noget af denne video.
0-1
7 min
Hensynstagende & genoptræning, Holdning & alignment, Teknik & teori, Yoga for begyndere, Yoga for kontorkroppen, Yoga for sportsfolk
All-round praksis

Planlæg praksis   Tilføj til playliste

Intro: Bowspring for begyndere

Signe
7 min Bowspring

Her får du en kort introduktion til forløbet 'Bowspring for begyndere'. Dette forløb er til dig, der er nysgerrig på Bowspring eller dig, som trænger til at få finpudset teknikken. Her får du en grundig introduktion til basispricipperne i Bowspring-metoden. 

Bowspring er en funktionel bevægelsesmetode, som kan bruges som en yoga- eller mindfulness praksis. I Bowspring arbejder vi med at genskabe kroppens oprindelige og naturlige bevægelsesmønstre. Babyer har, allerede inden de lærer at gå, en helt utrolig stærk nakke og ryg. De løfter instinktivt hovedet, når man ligger dem på maven og opbygger derved styrke til at holde deres hoved og komme op på alle fire og kravle, sidde og gå. Det er den styrke i ryg og nakke, vi søger at genskabe i bowspring, og det gør vi igennem den oprindelige, instinktive måde at bevæge sig på.

Bowspring giver dig en stærk ryg og nakke og er derfor rigtig godt, hvis du fx sidder meget foran computeren. Bowspring er også rigtig god genoptræning og bruges til at optimere sportspræstationer. 

Mangler du en yogamåtte, en yogabolster, en blok eller andet udstyr til din praksis? På YogaStream Shop finder du det lækreste yogatøj og yogaudstyr, og som medlem af YogaStream får du 25% rabat på det hele. Se mere her


(2)
Niveau 0-1
Hvad er Bowspring?

7 min Bowspring med Signe Budolf

Her får du en kort introduktion til Bowspring-metoden af Signe Bodulf.
(15)
Niveau 0-1
Kerne – talje, ryg og mave

30 min Bowspring med Signe Budolf

Begynder Bowspring-sekvens med forkus på kernemuskulaturen. Hvis du arbejder stillesiddende eller h...
(9)
Niveau 0-1
Wings – hænder, arme og skuldre

30 min Bowspring med Signe Budolf

Begynder Bowspring-sekvens med fokus på Vingerne – hænder, arme og skuldre. Mange af os 'mod...

Følg os på Instagram