YogaLærer - Jens Bache

Jens - Varm, kompetent lŠrermester

Underviser i Astanga
"Min mission er at hjælpe andre til et friere, gladere og sundere liv. Det er det, der er målet for min undervisning."
Jens er et varmt, kærligt og åbent menneske. Hans positive energi og dedikation til Astanga yoga er smittende - man kan simpelthen ikke undgå at føle sig inspireret. Jens' mangeårige erfaring er tydelig at mærke i hans undervisning. Med et kompetent greb guider han sine elever fra stilling til stilling. Der er ikke meget snak og forklaring, men det er helt bevidst. I følge ham er det nemlig kun gennem praksis, man virkelig lærer Astangaen at kende.
 
Jens er lidt af en pioner inden for Astanga yoga. Han mødte for første gang yogaen tilbage i 1997, da han studerede på UC Berkeley i Californien. Siden da har han dedikeret sit liv til Astanga yogaen og ejer i dag Astanga Yoga Skolen i København - den første Astanga yoga skole i Danmark -, hvor han til dagligt underviser.
 
Jens har gennem årene opbygget en kolossal viden og erfaring inden for Astanga yoga. Han har som en af de få i Danmark opnået autorisation som underviser af Astanga yoga under vejledning af Sri K. Pattabhi Jois og Sharath Jois, og han rejser årligt til KPJ Ashtanga Yoga Institute i Mysore, Indien, for at vedligeholde og udvide sin viden. Jens har derudover oversat Sri K. Pattabhi Jois bog 'Yoga Mala' til dansk og studerer for tiden indologi - læren om indisk historie, litteratur, filosofi og kultur - på Københavns Universitet.
 
Læs mere om Jens eller kontakt ham her: www.astanga.dk

Følg os på Instagram