YogaLærer - Emilie Schack

Emilie - aka YAMA-mama

Underviser i hatha og vinyasa
"For mig er yogaen og dansen forbundet på den smukkeste måde. Jeg elsker at danse med yogastillingerne, og den oplevelse vil jeg gerne give videre til mine elever."
Emilie er en kvinde med et imponerende CV. Hun er mor, yogini, danser, medejer og direktør hos YO KBH og kvinden bag YAMA (deraf navnet 'YAMA-mama). Du vil helt sikkert ikke undgå at bemærke Emilies utrolige ynde og smidighed, og det kommer ikke af ingenting. Emilie har nemlig også en baggrund som professionel ballerina. 
 
Emilie startede som 6-årig på Det Kongelige Teater og er uddannet balletdanser derfra. I 2009 tog hun til England for at danse. Emilie har praktiseret yoga og pilates som supplement til dansetræningen i mange år. Men i 2012 skiftede hun balletskoene ud med bare tæer og en yogamåtte og blev certificeret yogalærer fra Nalini Yoga (RYT 200, Yoga Alliance). Sidan da har hun videreuddannet sig indenfor flere yogagrene. Yogaen er Emilies frirum. Som danser skal man hele tiden præstere og bliver konstant bedømt. Men på YAMA-yogamåtten kan Emilie få lov til at være helt sig selv og tage de pauser, hun har brug for. 
 
Emilie lægger meget vægt på at guide sine elever frem til de stillinger, der virker bedst for dem. Derfor underviser Emilie altid med en bevidsthed om, at alle kroppe er forskellige - her er fokus på funktion frem for form. For Emilie hænger krop og sind ubetinget sammen. I Emilies optik er yoga ikke bare være en måde at få bevæget kroppen på. Det er en livsstil - noget, der gør en positiv forskel i hverdagen.
 
Emilie er til daglig medejer og direktør hos YO KBH. Derudover er hun kvinden bag YAMA, hvorfra hun sælger lækkert yogaudstyr og designer træningstøj særligt egnet til yoga.
 
Læs mere om Emilie eller kontakt hende her: www.yama.dk

 

Følg os på Instagram