Leg dig modig

Prøv 7 dage gratis

I dette forløb leger vi med forskellige armbalancer. Slip alle forventniger - du skal ikke kunne stå på hænder for at kunne lege med. Tilegn dig en attitude af åbenhed og nysgerrighed, og vær ikke bange for at mærke sårbarheden, når noget ikke lykkes. "Fear is Joy, trapped in the Heart". Bare prøv igen med smil på læben. 

At give sig selv tilladelse til at lege - til at slippe præstation og perfektionisme, bringer os i kontakt med vores hjertemod. Hjertemod giver os styrke til at turde at stå ved sig selv, sætte grænser og vælge de veje, som ikke altid er de mest logiske, men dog de mest rigtige! Legen inviterer os ind i 'beginners mind', hvor det er ok at sige 'det ved jeg ikke, men jeg er villig til at prøve og gøre mit bedste'.

Hvem kan være med?
Dette forløb er særligt godt for dig, som ønsker at styrke dit hjertemod, men måske er usikker på, hvad du egentlig kan. Det eneste krav for at være med er, at du har lyst til at lege.

Sådan bruger du forløbet
Forløbet består af tre forskellige sekvenser af 45 minutter. Vi anbefaler, at du starter med videoen 'Sæt dit fundament', som introducerer dig til nogle grundlæggende pricipper i de armbalancerende stillinger. Herefter kan du frit lege videre med øvelserne i de to øvrige videoer. 

Tag dig god tid. Sæt videoen på pause, hvis du har brug for at lege lidt mere med en af stillingerne, inden du går videre. Og så hav det sjovt.

`
Intro: 'Leg dig modig'
     7 min
 Niveau: 2-3
Her får du en kort introduktion til forløbet 'Leg dig modig', hvor vi udforsker forskellige armba...
SŠt dit fundament
     45 min
 Niveau: 2
Har du lyst til at lege med armbalancer? I denne sekvens lærer du om fundamentet i dine hænder, og...
Leg med armbalancer og bagoverb°jni...
     45 min
 Niveau: 2-3
Har du lyst til at lege med armbalancer? I denne sekvens lærer du at udadrotere dine overarme, kram...
Leg med armbalancer og hofteňbnere
     45 min
 Niveau: 2-3
Har du lyst til at lege med armbalancer? I denne sekvens inviteres du til at gå på opdagelse og ar...

Der blev ikke fundet noget på din søgning

Prøv 7 dage gratis – helt uden binding
Herefter kan du yogastreame for kun DKK 129,-/md.

Følg os på Instagram