Du skal have et aktivt medlemskab
for at se denne video.

Log ind eller


KØB SOMMERTILBUD

Dyrk yoga sommeren ud for 49 kr.

All-round rugbrødspraksis

All-round rugbrødspraksis

Soham
30 min Hatha

I den vestlige verden, er det at have en æstetisk smuk krop næsten blevet lig med at have en sund krop. Men skal det virkelig gøre ondt, før det går godt? Skal vi ud af vores comfort zone, for at skabe sunhed? 

Velkommen til en all-round yogaklasse, der handler om at komme til stede i en nænsom, favnende og hjerteåbnende forståelse af sundhed. I yogaens verden handler sundhed ikke blot om fysisk, æstetisk sundhed. Det er en favnende og nuanceret tilgang til sundhed, som også handler om mental sundhed, at have sunde sociale realtioner og et sundt forhold til byen, naturen og den verden, vi lever i. Når disse akser krydser hinanden i dit hjerte, opstår en vital boblen af sundhed inde i dig. Den yogiske sundhed er altså forankret i at passe på kroppen på en mild og nænsom måde. 

Vi anbefaler, at du bruger sekvensen som dit rugbrødsarbejde/din 'rugbrødsyoga' til ugen. Sekvensen har fokus på yogastillinger eller 'rugbrødsstillinger', svarende til de grove korn, der er gode at få ind i vores daglige kost.

Mangler du en yogamåtte, en yogabolster, en blok eller andet udstyr til din praksis? På YogaStream Shop finder du det lækreste yogatøj og yogaudstyr, og som medlem af YogaStream får du 25% rabat på det hele. Se mere her


(33)
Niveau 0
Rejsen er i gang: Skuldre og nakke

30 min Hatha med Soham Johansen

Denne video er til dig, der er helt ny til yoga. Her går vi ind og arbejder med dine skuldre og din...
(2)
Niveau 0-3
Fortællinger fra Hatha Yogaen - Bharadvajasana (siddende twist)

45 min Hatha livestream med Soham Johansen

Velkommen til en aftenklasse med Soham og hans fantastiske måde at fortælle historier på. Klassen...
(1)
Niveau 0-3
Intro: Elsk dig selv

7 min  med Soham Johansen

Dette er en kort introduktion til forløbet: "Elsk dig selv" med Soham Johansen.

Følg os på Instagram