YogaLærer - Martin Guldberg

Martin - Kompetent mindfulness- og meditationsguide

Underviser i mindfulness og meditation
"Mindfulness er nærværstræning. Når vi bringer større nærvær ind i vores hverdag og i vores kontakt med andre mennesker, får vi mulighed for bryde med fastlåste rutiner og i stedet opleve livet friskt og nyt."

Martins meditationer er balsam for sjælen. Her bliver du taget med på en rejse ind i dig selv, hvor du vil opleve større ro, nærvær og selvindsigt. Alt sammen noget, som vil hjælpe dig til at opnå mere balance og glæde i livet.
 
Martin er yderst kompetent på sit område. Han er som en af de få i Skandinavien certificeret Kriplau Yogalærer fra det anerkendte Kripalu Yoga and Health Center i Massachusetts, USA, og han har i mere end 20 år arbejdet med mindfulness i kombination med meditation, yoga, pranayama, selvudvikling og stresshåndtering.
 
Martin underviser på Nalinis og Sattvas yogalæreruddannelser i København. Han har herudover en MA Musicology, en MA Vocal Performance samt en MA Vocal Pedagogy og arbejder til daglig på Institut for Kultur og Kommunikation, Aarhus Universitet. Martin afholder løbende workshops og retreats omkring mindfulness, meditation, mindful yoga, stemmebrug for yogalærere, chakra- og energi-systemet, sammenhængen mellem krop, stemme, udtryk og personlighed m.m. rundt om i Danmark.
 
Læs mere om Martin og kontakt ham her: www.martinguldberg.dk

Følg os på Instagram