YogaLærer - Maja Krog

Maja - Mor med stort M og iværksætter

Underviser i gravid- og efterfødselsyoga
"Gennem kropsbevidsthed og fokus på åndedræt, styrke og nærvær er mit mål at lære den gravide at give slip på det, der ikke tjener hende, tage imod det, der hjælper hende, samt acceptere det, der er. Det er essentielt i den forandring, som man gennemgår som gravid."
Maja er en energisk kvinde, grafisk designer, kaospilot og indehaver af Gravid-yoga.nu. Og så er hun nybagt mor. Maja startede med at dyrke yoga og pilates i 2004 og besluttede sig i 2012 for at dele ud af sin kærlighed for yoga og begyndte derfor at undervise.

Som certificeret gravid- og efterfødselsyogalærer, mor og med en baggrund i coaching har Maja en gennemgående forståelse og viden om den udvikling, man som kvinde gennemgår, når man bliver mor – både fysisk og mentalt. Hun arbejder i sine klasser især med at skabe kontakt til kroppen og opnå en dybere forbindelse mellem mor og baby. Maja lægger i sin gravidyoga-undervisning især vægt på at forberede den gravide til fødslen og forebygge og nedsætte eventuelle gener, der måtte være i graviditeten. I efterfødselsklasserne er der særligt fokus på bækkenbund, styrke og at give den travle mor en tiltrængt pause i hverdagen.

Læs mere om Maja eller kontakt hende her: www.gravid-yoga.nu

Følg os på Instagram