Du skal være oprettet som YogaStreamer for at se videoerne på YogaStream.
Opret dig nu, og kom i gang. Prøv 14 dage gratis – helt uden binding.

Klik på en af de tre yogavideoer nedenfor, og få et smugkig.
Intro til mavetrŠnings-forl°b

Intro til mavetrŠnings-forl°b

Niveau: 1-3
Stilart: Efterf°dsel
Instruktør: Camilla

Det er vigtigt, at man kommer sikkert i gang med mavetræningen efter fødslen. Denne video er en lærings-introduktionsvideo til forløbet 'Mavetræningsforløb', som består af 5 genoptræningsvideoer til dig, der lige har født.

Når man har været gravid, har mavemusklerne været adskilt og skubbet ud til hver sin side. De samler ikke igen af sig selv, og hvis du træner traditionelle mavebøjninger efter fødslen, vil du ofte øge mellemrummet og forhindre dem i at samles. Det blivende mellemrum kaldes diastase. I dette forløb arbejder vi med at få samlet mavemusklerne igen på en skånsom og sikker måde vha en række vigtige teknikker og øvelser.

Igennem forløbet vil du blive guidet i at finde og måle diastasen og lære en række vigtige principper for vejrtrækning og brug af musklerne i mave og bækkenbund. Du vil også lære, hvordan mave og bækkenbund hænger sammen, og vigtigheden af at aktivere de forskellige muskelgrupper på samme tid.

Forløbet kan opstartes 6-8 uger efter fødselen. Det er dog altid en god ide at vente, til du har været til 8 ugerstjek hos din læge og sikret dig, at alt er i orden, og at du er klar til at begynde din genoptræning, inden du går igang. Hvis du har fået keisnersnit, skal der gå minimum 4 måneder, inden du bruger træningssekvenserne, og du skal have 'go' fra din læge.

OBS: Det er vigtigt, at du ser denne introduktionenvideo, inden du går i gang. Her introduceres du til de grundlæggende teknikker i mavetræningsforløbet, som sikrer dig en skånsom og aikker genoptræning af din mave.Se flere videoer med Camilla

Prøv en gratis yogaklasse

Styrke til core & ryg
     20 min
 Niveau: 2
I denne video bliver du guidet gennem en sekvens, som stabiliserer og styrker ryggen. Øvelserne lav...
Dag 3: 'Yin-flow for overkroppen' m...
     30 min
 Niveau: 1-3
Yin med Anne
I denne 30 mininutters yin-flow sekvens kombinerer vi de dybe og passive stræk fra yinyogaen med bl...
VŠk dit center, strŠk dine sider &...
     15 min
 Niveau: 1
Her guides du gennem en blid, men dog varmende sekvens, som vækker dit center, strækker dine sider...

Der blev ikke fundet noget på din søgning

Prøv 14 dage gratis – helt uden binding
Herefter kan du yogastreame for kun DKK 99,-/md.

Følg os på Instagram