Mavetræningsforløb

Prøv 7 dage gratis

Dette forløb hjælper dig sikkert i gang med mavetræningen efter fødslen. Vi arbejder primært med at få samlet mavemusklerne igen ved hjælp af vejrtrækningsøvelser og skånsomme mave- og bækkenbundsøvelser.

Det er vigtigt, at man kommer sikkert i gang med mavetræningen efter fødslen. Når man har været gravid, har mavemusklerne været adskilt og skubbet ud til hver sin side. De samler ikke igen af sig selv, og hvis du træner traditionelle mavebøjninger efter fødslen, risikerer du at øge mellemrummet og forhindre dem i at samles. Det blivende mellemrum kaldes diastase.

I dette forløb arbejder vi med at få samlet mavemusklerne igen på en skånsom og sikker måde vha en række vigtige teknikker og øvelser. Igennem forløbet vil du blive guidet i at finde og måle diastasen og lære en række vigtige principper for vejrtrækning og brug af musklerne i mave og bækkenbund. Du vil også lære, hvordan mave og bækkenbund hænger sammen og vigtigheden af at aktivere de forskellige muskelgrupper på samme tid, når du træner.

HVORNRÅ KAN JEG STARTE?
Du kan starte på forløbet 6-8 uger efter fødslen. Det er dog altid en god ide at vente med at gå i gang, til du har været til 8 ugerstjek hos din læge og sikret dig, at alt er, som det skal være, og at du er klar til at begynde din genoptræning. Hvis du har fået kejsersnit, skal der gå minimum 4 måneder, inden du bruger træningssekvenserne, og du skal have 'go' fra din læge.

SÅDAN BRUGER DU FORLØBET
Mavetræningsforløbet består af 5 genoptræningsvideoer til dig, der lige har født samt en introduktionsvideo, som introducerer dig til de grundlæggende teknikker, vi bruger gennem hele forløbet. Det er vigtigt, at du starter med at se introduktionenvideoen 'Intro til mavetrænings-forløb', inden du går i gang med forløbet.  

Når du har set introduktionsvideon, går du videre til første sekvens i forløbet - 'Basisprincipper for en 'Mor-mave'. Arbejd med sekvensen dagligt eller så ofte, som du har tid. Når du har helt styr på teknikkerne i denne sekvens, og du føler dig klar til lidt mere udfordring, går du videre til den anden sekvens i forløbet - 'Hej mavemuskler'. Igen arbejder du med sekvensen dagligt eller så ofte, som du har tid, indtil du føler, at du mestrer teknikkerne og føler dig klar til at gå videre til den næste i forløbet.

På den måde arbejder du dig stille og roligt fra sekvens til sekvnes i dit eget tempo, så din mave skånsomt bliver opbygget igen efter fødselen.

`
Intro til mavetrænings-forløb
     15 min
 Niveau: 1-3
Det er vigtigt, at man kommer sikkert i gang med mavetræningen efter fødslen. Denne video er en lÃ...
Basisprincipper for en 'Mor-mave' (...
     15 min
 Niveau: 1-3
Dette er første del af forløbet 'Mavetræningsforløb', hvor du bliver hjulpet sikkert i gang med...
Hej mavemuskler (Mavetræningsforløb...
     15 min
 Niveau: 1-3
Dette er anden del af forløbet 'Mavetræningsforløb', hvor du bliver hjulpet sikkert i gang med ma...
Traditionelle maveøvelser (Maveforl...
     15 min
 Niveau: 1-3
Vi anbefaler, at du ser 'Intro til Mavetræningsforløb', inden du går igang med forløbet. Tal alt...
Dynamisk mave (Mavetræningsforløb 4...
     30 min
 Niveau: 1-3
Dette er fjerde del af forløbet 'Mavetræningsforløb', hvor du bliver hjulpet sikkert i gang med m...
Den hårde (Mavetræningsforløb 5)
     15 min
 Niveau: 3-1-2
Dette er femte og sidste del af forløbet 'Mavetræningsforløb', hvor du bliver hjulpet sikkert i g...

Der blev ikke fundet noget på din søgning

Prøv 7 dage gratis – helt uden binding
Herefter kan du yogastreame for kun DKK 129,-/md.

Følg os på Instagram