YogaLærer - Rikke Dall-Hansen

Rikke - Eventyrlig cirkusprinsesse

Underviser i b°rneyoga
"Når vi leger, er vi udforskende, nysgerrige og nærværende – både over for os selv og andre. Gennem leg og glæde kommer vi nærmere vores sande natur."
Rikke er en vaskeægte cirkusprinsesse. Forklædt som den lille yoga-fe tager tager hun børnene med på eventyrlige fantasirejser, som byder på bevægelse, ro, selvindsigt og nærvær. Rikke brænder for legende, fantasifuld børneyoga, og man kan ikke undgå at blive smittet af hendes glæde og sødme, som toner ud gennem skærmen. 
 
Rikkes undervisning kombinerer motorisk udfordring med lege og øvelser, som giver ro og nærvær. Her får børnene en pause, hvor de kan give sig hen til fantasiens verden, blive klogere på de følelser, der rumsterer inden i samt finde afspænding og ro i krop og sind.
 
Rikke har trods sin uge alder oplevet en hel del. Hun er uddannet klassisk danser, Kropsterapeut, Danse-bevægelsesterapeut og Mindfulness- og Børneyogalærer ved Yogarollingerne og Hjertebarnet. Derudover har hun arbejdet som cirkusartist og optrådt som cirkusprinsesse i ind- og udland i fire år. Men selvom Rikkes liv har været fuld af sideveje og eventyr, så har epicentret i hendes færden altid været nysgerrigheden på, hvordan krop og sind styrkes, udvikles og spiller sammen.
 
Rikke har over 10 års erfaring med at arbejde med børn og unge inden for bla dans, teater og yoga. Hun arbejder i dag som kropsterapeut og børneyogalærer via sit eget firma - Navasana. 
 
Læs mere om Rikke, og kontakt hende her: Navasanakbh.com 

Følg os på Instagram