YogaLærer - Miemaria Rose Delfs

Miemaria - Fantasifuld børneyogastjerne

Underviser i børneyoga
"Min mission er at give børn et frirum med leg og fantasi, som styrker dem kropsligt, følelsesmæssigt og socialt"

Mie er en skøn, sjov og fantasifuld børneyogastjerne. Hendes yogatimer er magiske. Gennem historiefortælling, rim og remser, musik, leg og fjollerier tager Mie børnene med på en opdagelsesrejse ind i krop og sind, hvor de bliver inspireret og styrket både kropsligt, følelsesmæssigt og socialt.
 
Mie er udover børneyogalærer uddannet psykomotorisk terapeut, og hendes faglige viden kommer tydeligt til udtryk i hendes undervisning. Mies mission er på at støtte børnene til at forblive nysgerrige på livet og sig selv og at give dem nogle enkle redskaber til at opnå større kropsbevidsthed og finde ro og balance i sindet såvel som i nervesystemet. Yoga skal ifølge hende være et sjovt frirum, som giver børnene mulighed for at trække sig fra en til tider hektisk og krævende hverdag og finde et fredeligt og rart sted inde i sig selv.
 
Mie underviser til dagligt både yoga for børn, familier og voksne og er uddannet børne- og familieyogalærer ved Det Lille Yogahus samt certificeret 300-timers Jivamukti yogalærer. Herudover har Mie en Bachelor i psykomotorisk terapi og afspændingspædagogik.
 
Kontakt Mie her: mie.dandanell@gmail.com

Følg os på Instagram