Yin for Mave & Milt

Prøv 7 dage gratis

I dette forløb arbejder vi på at styrke fordøjelsen og bringe balance i kroppen ved at stimulere mave- og miltmeridianerne.

Meridianer er kanaler,  der transporterer livsgivende energi (Chi) igennem din krop. Meridiansystemet består af ca. 365 akupunkturpunkter og 14 meridianer, som forbinder disse punkter – herunder mave- og miltmeridianerne. Målet er at holde disse meridianer eller energikanaler flydende og ublokerede.

Mavemeridianen starter under øjet og løber til ydersiden af 2. tå. Når vi stimulerer mave-meridianen hjælper vi kroppen til en god fordøjelse, som er essentiel for at opleve fysisk og energetisk balance. 

Milt-meridianen starter på indersiden af storetåen og løber til siden af kroppen. Milten støtter også fordøjelsen og renser desuden blodet, og den bliver anset for at bringe liv og energi til andre organer i kroppen. Er milten ude af balance, kan du opleve en følelse af træthed og mangel på energi. Er den derimod i balance, giver det dig en følelse af klarhed, ro og balance.

Hvem kan være med?
Dette forløb er for alle, der har lyst til at arbejde med fordøjelsen og derved skabe mere balance i kroppen. Alle kan være med, men er du ny til yin, så husk at mærke efter. Strækkene må gerne føles intense, men det skal ikke gøre ondt.

Sådan bruger du forløbet
Dette forløb består af tre videoer med det samme overordnede fokus. Videoerne er af forskellig varighed, så vælg den, der passer til dig lige nu og her. Rigtig god fornøjelse.
 

`
Intro: Yin for Mave & Milt
     7 min
 Niveau: 1-2-3-0
Yin med Anne
Her får du en intro til forløbet 'Yin for mave & milt', som har fokus på fordøjelsen. Her ar...
Turbo charge
     15 min
 Niveau: 1-0-2-3
Yin med Anne
Få en turbo charge af milt-meridianen og dermed mere energi, ro og balance i din krop.
Denne video...
Milt-massage
     30 min
 Niveau: 1-2-3-0
Yin med Anne
I denne sekvens stimulerer vi milt-meridianen for derved at skabe mere balance og energi i kroppen....
Recharge
     45 min
 Niveau: 1-2-3-0
Yin med Anne
I denne sekvens har vi fokus på at bringe balance i kroppen ved at stimulere mave- og miltmeridiane...

Der blev ikke fundet noget på din søgning

Prøv 7 dage gratis – helt uden binding
Herefter kan du yogastreame for kun DKK 129,-/md.

Følg os på Instagram