Anatomi & Alignment

Prøv 7 dage gratis

Har vi fokus på alignment – på hvordan du placerer din krop korrekt og optimalt i stillingerne. Det er altså et lidt teknisk forløb, hvor du virkelig får noget at arbejde med.

Alignment er super vigtigt i yoga. Det hjælper dig ikke bare med at komme dybere ind i stillingerne, det forebygger også skader. I videoerne her arbejder vi med alignment i de helt klassiske yogastillinger. De teknikker, du lærer gennem forløbet, kan dog sagtens tages med uden for yogamåtten og bruges i de hverdagsstilliger, du indtager i løbet af dagen – fx når du sidder foran computeren, vasker op eller noget helt andet.

Hvem kan være med?
Vi anbefaler, at du har nogen erfaring med yoga, inden du kaster dig ud i dette forløb, som kan være lidt teknisk krævende. Forløbet er tilgengæld perfekt til dig, der har dyrket yoga gennem noget tid og som ønsker at bliver skarpere og dygtigere rent teknisk.

Sådan bruger du forløbet
Forløbet er her er bygget op med udgangspunkt i tre overordnede områder af kroppen. Vi starter med at sætte fundamentet og skabe alignment i underkroppen. Herefter går vi videre til overkroppen, og til sidst har vi fokus på rygsøjlen.

Et godt fundament og en korrekt placeret overkroppen er forudsætningen for en god alignment af rygsøjlen. Vi anbefaler derfor, at du laver videoerne i den rækkefølge, der er angivet neden for. Så får du mest muligt ud af dem. Start med at arbejde med fundamentet igennem nogle dage eller uger. Først når du føler, at du har helt styr på underkroppen og fundamentet, går du videre til overkroppen. 

`
Intro: Anatomi & Alignment
     7 min
 Niveau: 2-3
Hatha med Isa
Her får du en introduktion til forløbet Anatomi & Alignment, hvor vi arbejder med korrekt plac...
Underkrop - sæt dit fundament
     30 min
 Niveau: 1-2
Hatha med Isa
I denne video arbejder vi med korrekt placering af underkroppen - vores fundament. Vi gennemgår en...
Overkrop - styrk dine stillinger
     30 min
 Niveau: 1-2
Hatha med Isa
I denne sekvens arbejder vi med korrekt placering af overkroppen - hænder, albuer og skuldre. Vi ge...
Rygsøjlen - dit center
     45 min
 Niveau: 2-3
Hatha med Isa
I denne video har vi fokus på alignment af rygsøjlen i de klassiske yogastillinger, men de redskab...

Der blev ikke fundet noget på din søgning

Prøv 7 dage gratis – helt uden binding
Herefter kan du yogastreame for kun DKK 129,-/md.

Følg os på Instagram