Rikke

Rikke Mejlhede-Cranø

Underviser i efterfødselsyoga og børneyoga

"Jeg ønsker at støtte den enkeltes kropsbevidsthed, oplevelse af og ‘ekspertise’ på egen krop, eget liv og barn. Dette i en grundlæggende tillid til barnets egne medfødte kompetencer og drivkraft til udvikling."

OM UNDERVISEREN

Rikke er specialiseret i fødsels- og familieområdet, og er passioneret i mødet med børn. Hun brænder for at støtte gravide og barslende til en tryg overgang ind i forælderskabet. Her på Yogastream kan du og din baby blive guidet af Rikke til sansemotorisk leg og sjov, og dine større børn kan tage med på magiske rejser i det kreative børneyogaunivers, som hun på nærværende og sprudlende vis skaber sammen med Miemaria Rose Delfs.

Rikke har en baggrund som musiker og har både en professionsbachelor i psykomotorik og afspændingspædagogik samt en pædagoguddannelse med speciale i musikpædagogik og sundhedspsykologi bag sig. Derudover er hun certificeret 200-timers Yin og Hatha yogalærer, med overbygning i blidt Vinyasa flow samt Hot yoga, og er inspirationslærer på bl.a. Yin og børneakroyoga-uddannelser.

Med over 15 års erfaring underviser Rikke til dagligt indenfor fødsels- og familieområdet når hun på apa - aftenskolen for psykomotorik og afspændingspædagogik har hold som gravidyoga, fødselsforberedelse, efterfødsel, kropstræning med babymotorik samt familierytmik. Derudover tilbyder Rikke Rebozo-afspændingsbehandlinger for gravide og individuelle kurser for par, og kommer også gerne ud til mødregrupper og laver enkeltstående workshops med inspiration til sansemotoriske lege med baby. Kontakt Rikke her: med.afsaet.i.kroppen@gmail.com.

Videoer med Rikke Mejlhede-Cranø

Se alle >
(2)
Sansemotorisk leg og kolbøtte med baby (0-1)

7 min Børneyoga/Efterfødselsyoga med Rikke Mejlhede-Cranø

"En lille frø i mosen sad" - fra 3 mdr. - ca. 1 år. Sansemotorisk bevægelsesleg liggend...
(1)
Sansemotorisk hoppe- og bevægelsesleg (0-2 år)

7 min Børneyoga/Efterfødselsyoga med Rikke Mejlhede-Cranø

"Hoppe-strudsen" - fra 3 mdr. og op. Vores ven Strudsen kommer på besøg. Vi hopper, snur...
(0)
Ro på baby (0-1 år)

15 min Børneyoga/Efterfødselsyoga med Rikke Mejlhede-Cranø

Her svinger og trækker vi baby i et lagen/tæppe for at berolige nervesystemet hos baby. Øvelsen k...

Der blev ikke fundet noget på din søgning

Forløb MED Rikke Mejlhede-Cranø

Se alle >

Der blev ikke fundet noget på din søgning

Følg os på Instagram