Blog

Mobilitet og livskraft med yoga og smoothie

Mobilitet og livskraft med yoga og smoothie

Føler du dig energiforladt og modløs - og kan selv den mindste modstand slå dig ud? Så kan det være, at ét af dine fem elementer er i ubalance - nemlig Luftelemnetet. Luftelementet (eller Vayu på Sanskrit) giver os bevægelighed og mobilitet, der letter om hjertet og dermed styrker vores nysgerrighed og lyst til prøve nye ting.  Hvis dit luftelement, Vayu, er i ubalance kan det komme til udtryk fysisk og mental i form af fx angst, fordøjelsesbesvær og søvnforstyrrelser.

Yogapraksis for livsfraft og mobilitet

Yoga og meditation er effektive værktøjer til at genoprette balance i Vayu. Vi anbefaler Jacqulines vinyasa flow Luft - Mobilitet & Livskraft.

Luftelementet Vayu er forbundet med bevægelse, luftstrømme og energi i vores krop. Det er ansvarligt for alle former for bevægelse, både fysisk og mentalt. Vayu manifesterer sig i forskellige former i vores krop, og det er nøglen til mange af vores fysiske og mentale funktioner. Når vi praktiserer yoga på luftelementet arbejder vi med en let, legende og selv-kærlig tilgang til livet, som gør det lettere at få glæden og gejsten tilbage i perioder med modstand. 

Opskrift på opløftende Smoothie - Vayu

For et ekstra skud energi anbefaler vi, at kombinere din yogapraksis med en lækker smoothie - inspireret af luftelementet. Her får du opskriften på vores Golden Goji Energy Smoothie - Vayu, som vil give dig et ekstra skud energi:

  • 40 gram babyspinat
  • Saften fra én appelsin
  • 1 banan
  • 3 spiseskefulde cashewnødder
  • 1 teske camu camu-pulver
  • 1 spiseske gojibær
  • Vand tilføres til ønsket konsistens Isterninger

Blend alle ingredienser sammen, til den en blød, ensartet masse.

Følg os på Instagram