Blog

Jordforbindelse og grounding med yoga og smoothie

Jordforbindelse og grounding med yoga og smoothie

Føler du dig fraværende, stresset og er du meget i dit hovedet for tiden? Så kan det være en god idé at grounde dig selv for at skabe jordforbindelse - f.eks. med en yogaklasse, der kultiverer jordforbindelse og stabilitet. Afslut din praksis med en kraftfuld smoothie, med den bedste ingrediens i verden – nemlig chokolade! 

Vidste du, at chokoladefrøene gror på Theobromatræet – også kaldet kakaotræet – og har en naturlig groundende effekt? 

Opskrift på groundende Smoothie

Her får du opskriften på vore Bhumi Chocolate Powerhouse Smoothie. Buhmi er Sanskrit og betyder 'Jord'. Vores Bhumi-smoothie vil hjælpe dig med at samle al den magiske energi, som du har brug for at finde grounding og stabilitet: 

  • 1/3 tsk. vaniljesukker 

  • 1/2 banan i skiver 

  • 2 tsk. usødet kakaopulver 

  • Isterninger

  • Din fortrukne kakaomælk – eventuelt med soya – tilføjes til ønskede konsistens

Blend ovenstående ingrdienser i en blender, til den er fløjlsblød.

Yogaklasser for grounding og stabilitet

For at kultivere din jordforbindelse, anbefaler vi, at kombinere vores morgen-Bhumi med en Vinyasa flow, baseret på ét af de fem elementer – nemlig jord! Prøv fx Jacqulines vinyasa flow Jord - Soliditet og jordforbindelse.

Med jodelementet i centrum kultiverer vi grounding og jordforbindelse, som giver stabilitet i livet – selv i overgangsfaser – og, som understøtter tålmodighed og vedholdenhed. En god grounding gør, at du kan stå stærkt og sikkert – selv i stormvejr. 

Dyk dybere ned i temaet Grounding og stabilitet og find alle vores yogaklasser og forløb, der giver dig stabilitet og styrker dit fundament.

Følg os på Instagram