Indkøbskurv 

Handelsbetingelser hos YogaStream ApS - Webshop

Generelle oplysninger

YogaStream ApS
Storesand 10
8680 Ry

CVR nr.: 36689331
Telefon: 28253764
Email: shop@yogastream.dk

Priser

Hos YogaStream ApS er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

På YogaStream Shop finder du altid to typer af priser under hvert produkt: Medlemspris og Normalpris. Medlemspriser er de priser, som tilbydes alle aktive betalende medlemmer af YogaStream. For at opnå medlemsrabat skal man altså være aktivt betalende medlem af Yogastream og være logget ind ved ordreafgivelsen. Normalpriserne er til de kunder, som ikke ønsker medlemskab. Normalprisen giver derfor ikke samme medlemsrabat.

Betaling

YogaStream ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket fra din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Vi anvender Bambora som betalingsudbyder. Bambora bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Vi sender til hele Danmark. Dine varer sendes med GLS.

Fragtprisen er 42 DKK til GLS pakkeshop. Varer vil blive leveret til den GLS pakkeshop, der angives ved bestillingen.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive pakket 2-5 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

YogaStream ApS
Att: Gro Anna Skovbjerg
Storesand 10
8680 Ry

Fortrydelsesret 

Der gives 14 dages fuld returret på fysiske varer købt i vores webshop*. Fortrydelse skal anmeldes til os på mail shop@yogastream.dk senest 14 efter købet, hvor der gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Forsendelsen skal være returneret senest 14 dage herefter.

Ved returnering afholder du alle udgifter forbundet med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. 

Returvarer sendes til:

YogaStream ApS
Att: Gro Anna Skovbjerg
Storesand 10
8680 Ry

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

*Varer undtaget fortrydelsesretten 

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

  • Varer, hvor plomberingen er brudt. Dette gælder bl.a. den omsluttende papring på yogamåtter, yogablokke og yogabælter.
  • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret. Dette gælder YogaStream videostreaming-medlemskab ifm. køb af pakketilbud.

Varens stand ved returnering

Ved beskadigelse iforbindelse med returnering af en varer, hæfter du kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Du kan dog ikke prøve yogamåtter, hvis dette medfører, at plomberingen brydes.

Hvis varen er prøvet udover det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

I tilfælde af en værdiforringelse som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Persondatapolitik 

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om, hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for YogaStream ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@yogastream.dk 

Følg os på Instagram