7 dage med Yoga & Slowjuice, Nærvær & Nydelse

yoga og juice 1
yoga og juice 2
yoga og juice 3

Okay, vi kan ikke komme uden om det. Vi går en mørkere tid i møde, og det er tid til at vende energien indad og mærke efter. Derfor vil vi gerne invitere dig med på dette 7 dages yoga og slowjuice-forløb, hvor vi renser ud i krop og sind, vækker nærværet og giver plads til nye sunde vaner.

Sådan foregår det

YogaStream har i samarbejde med skønne Emilie Schack fra Yo Studios sammensat et unikt 7 dages yoga og slowjuice-forløb, som hjælper dig til at nulstille systemet og de dårlige vaner, så du kan genfinde nærværet og få en god og sund start på efteråret.

Forløbet skydes i gang d. 28. oktober 2017. Alt, hvad du skal gøre, er at afsætte 15-30 minutter til yoga hver dag fra d. 28. oktober til d. 3. november og følge med her på YogaStream - Klik her. Her lægger vi videoerne op, så det er nemt og enkelt at gå til. Følg også med på Facebook, hvor du får tips og tricks til at komme godt igennem ugen - Klik her.

De første 3 dage af forløbet gennemfører du din Slowjuice-kur. Du indtager altså kun Slowjuice de første 3 dage af forløbet (Læs mere om Slowjuice-kuren her). De sidste 4 dag af forløbet spiser du normalt mad igen - sund og nærende mad, som ikke er for hård for fordøjelsen. Din Slowjuice-kur leveres til din dør dagen inden, forløbet skydes i gang - fredag d. 27. oktober.

Pakken: Det får du

  • 7 dages skræddersyet yogaforløb med fokus på nærvær og nydelse
  • 3 dages økologisk slowjuice-kur fra Slowjuice Copenhagen (3x7 Slowjuice), som leveres lige til din dør
  • 1 YogaStream ingefær-booster (shot, som tages i 7 dage), som leveres lige til din dør
  • 1 måneds gratis YogaStream med ubegrænset adgang til over 500 yogavideoer

Pris inkl. levering: DKK 999,-

Hvorfor Yoga & Slowjuice?

Sundhed handler ikke bare om, hvad du putter i munden, eller hvor meget du motionerer. Sundhed kommer i lige så høj grad indefra. Ved at kombinere yoga og juice får du en perfekt synergieffekt, som skaber sundhed hele vejen rundt. Her får du for alvor mulighed for at mærke efter og blive mere nærværende, så du kan træffe de vigtige valg, der skal til for at gøre dig sundere og gladere.

Med en 3 dages slowjuice-kur giver du din fordøjelse en velfortjent pause på samme tid med, at du forkæler din krop med vitale næringsstoffer og energigivende antioxidanter. Gennem slowjuice-kuren vil du også opleve, at du bliver mere opmærksom på dine kostvaner. En opmærksomhed, som kan hjælpe dig til at blive mere bevidst om dine valg og motivere dig til en sundere livsstil.

Med yoga styrker du både din kropslige, din mentale og din emotionelle sundhed. Yogaøvelserne i dette forløb er skræddersyet til at understøtte de processer, der sker i din krop under og efter slowjuice-kuren. Derudover er forløbet designet til at give dig en mental pause, hvor du kan blive mere nærværende og dykke lidt dybere ind i dit sind, så du kan træffe de valg, der er rigtige for dig - hver dag.

3-dages Original Slowjuice-kur

Den Originale Slowjuice-kur fra Slowjuice Copenhagen er unik sammensat til at forkæle din krop, så du føler dig frisk og motiveret til en sundere livsstil.

Slowjuice-kuren indeholder farvestrålende grøntsager, som rødbede, gulerod og spinat samt smagsfulde rødder og urter som ingefær, gurkemeje og mynte. Læs mere om Slowjuice kuren her: http://slowjuicecopenhagen.dk/slowjuice-kur/

Formålet er at give dig og din krop et velfortjent boost og alt er selvfølgelig 100% naturlig, økologisk og friskpresset specielt til dig.

I løbet af de første 3 dage, hvor du er på din slowjuice-kur, indtager du hver dag:
1 HAMPEDRIK
1 KOKOSVAND
1 BROCCOLI SPINAT
2 GULEROD JALAPEÑO
2 RØDBEDE INGEFÆR
1 SHOT INGFÆR-BOOSTER
Samt vand og urtete

Det med småt

Når du bestiller forløbet '7 dage med Yoga & Slowjuice' opretter du dig også som medlem på YogaStream. Dit YogaStream medlemskab aktiveret straks efter bestilling - den første måned er gratis. Efter din gratis måned overgår du automatisk til et normalt medlemskab - 99,-/mdr. Du kan til en hver tid opsige dit medlemskab igen, hvis du ønsker det. Der er altså ingen bindingsperiode.

OBS: Tilbuddet gælder kun nye medlemmer. Er du allerede medlem af YogaStream, og ønsker du at deltage i Yoga & Slowjuice forløbet, så send os en mail på info@yogastream.dk. Så får du rabat på din slowjuice-kur.


Tilbuddet er udløbet