Du har allerede set noget af denne video.

Krigerens styrke (Styrk din vinyasa 2)

Niveau: 1-3
Stilart: Vinyasa
Fokusområde: Funktion|Styrk din holdning & alignment/Kropsdele & Fokusomrňder|All-round praksis/Stillinger & ěvelser|Flow/Stillinger & ěvelser|Solhilsner/Tema|Begynderyoga
Instruktør: Jacqueline
I denne klasse er der særligt fokus på at skabe styrke i de klassiske stående stillinger og krigerstillinger. Vi varmer op med en række solhilsner og gennemgår derefter krigerstillingerne, som vi bruger til at bygge op til et sikkert og flydende stående flow. Klassen er særligt god til begyndere såvel som øvede. Den eneste forudsætning er, at du har et ønske om at opbygge styrke, vedholdenhed og god holdning i dine stående stillinger i din vinyasa praksis. Klassen er god at lave hele dagen.
 
Props
Evt. en blok.

Prøv Jacquelines forløb 'Styrk din vinyasa'
Denne video er anden del af forløbet 'Styrk din vinyasa', som er et skræddersyet forløb til dig, der gerne vil forbedre din vinyasa praksis og blive mere kropsbevidst i dine flows. Forløbet består af fire klasser, hvor der arbejdes med at bygge en styrke og en stamina op, som kan hjælpe dig i din yogapraksis samtidig med, at der fokuseres på vejrtrækningen, som er væsentlig, når vi laver vinyasa. 

Forløbet er for alle, der har lyst til at få god alignment og øget bevidsthed i sin vinyasa praksis samt viden om, hvordan man bevæger sig i de forskellige stillinger. Forløbet henvender sig derfor til begyndere såvel som øvede, som måske har fået nogle dårlige vaner i sin praksis. 
 


Se flere videoer med Jacqueline
Krigerens styrke (Styrk din vinyasa 2)
     20 min
 Niveau: 1-3
I denne klasse er der særligt fokus på at skabe styrke i de klassiske stående stillinger og krige...
Styrke til core & ryg
     20 min
 Niveau: 2
I denne video bliver du guidet gennem en sekvens, som stabiliserer og styrker ryggen. Øvelserne lav...
Yin med et twist
     30 min
 Niveau: 1-3
Yin med Anne
En yin sekvens med masser af twists. Her arbejder du primært med at dreje og rotere overkroppen, s├...

Der blev ikke fundet noget på din søgning

Prøv 14 dage gratis - helt uden binding
Herefter kan du yogastreame for kun DKK 99,-/md.