Eksamensyoga: Slip din præstationsangst, væk din indre power

Eksamenstiden er for mange forbundet med stress, angst og nervøsitet, men sådan behøver det ikke at være. Vi har skræddersyet et helt nyt yogaforløb, som hjælper dig godt igennem eksamenstiden med indre ro, selvtillid og styrke.

Studierabat: Ubegrænset yoga hele maj og juni for DKK 49,-

Slip din præstationsangst, væk din indre power

Hovedpine, ømme skuldre, svedige håndflader, hjertebanken og måske endda en klap. Eksamenstiden er for mange forbundet med stress, angst og nervøsitet. Derfor har vi i samarbejde med dygtige Fia Frydenlund skræddersyet et helt nyt yogaforløb, som hjælper dig godt igennem eksamenstiden.

Forløbet byder bla på afspændende øvelser til nakke og skuldre, power poses, som vækker din indre styrke, selvtillids-boostere, styrkende flows og afstressende yin, der giver ro og slukker tankemylder. Alle kan være med - hvad enten du er helt ny til yoga eller mere erfaren. Se mere her.

Studierabat: Få ubegrænset yoga hele maj og juni for bare DKK 49,-
Er du studerende, får du lige nu ubegrænset adgang til yoga hele maj og juni måned for bare DKK 49,-.

For at få din rabat, skal du gøre følgende:

  1. Opret dig som bruger på YogaStream (har du allerede en bruger, er dette ikke nødvendigt)
  2. Send en mail med et billede af dit gyldige studiekort til info@yogastream.dk - så sætter vi rabatten ind på din bruger. OBS: Vi skal have billedet af dit gyldige studiekort senest 14 dage efter din oprettelse.
Studierabat: Dyrk yoga hele maj og juni for DKK 49,-
Opret dig her, og indsend et billede af dit studiekort - så er du i gang.

Følg os på Instagram