SOMMERTILBUD

Dyrk yoga sommeren ud for 99,-

Brug din sommer på at finde styrke, ro og velvære med yoga. Lige nu får du ubegrænset adgang til YogaStreams over 800 yoga- og meditationsvideoer til og med august 2019 for bare DKK 99,-.

Tag din yogalærer med dig, når du skal på ferie, og brug din sommer på at finde styrke, ro og velvære. Lige nu får du ubegrænset adgang til hele YogaStream til og med august 2019 for bare DKK 99 kr. Så kan du dyrke yoga lige, når det passer dig med nogle af DKs dygtigste undervisere uanset hvor, du befinder dig i verden.

Alt, hvad du skal gøre, er at oprette dig som bruger på YogaStream ved at klikke nedenfor. Vælg 'SOMMERTILBUD', når du opretter dig. Så er du i gang.

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab igen, så der er ingen forpligtelser. Ved udgangen af august måned overgår du automatisk til normalt medlemskab - 99,-/mdr.

OBS: Tilbuddet udløber d 15. juli og gælder kun nye medlemmer.

SOMMERTILBUD: Dyrk yoga sommeren ud for DKK 99,-
Herefter streamer du for DKK 99,-/md.

YogaStream - et online yogaunivers

YogaStream er et online yogaunivers, som giver dig mulighed for at dyrke yoga med nogle af landets dygtigste yogalærere hvor og når, det passer dig. Alt, hvad det kræver, er en computer, mobil eller tablet med adgang til internettet - så er du i gang.

På YogaStream finder du over 800 yogavideoer - primært på dansk - af forskellig varighed, stilart, niveau og fokus. Der er noget, for enhver smag, hvad end du er til blid afspænding og meditation eller styrkende flows og poweryoga.

Følg os på Instagram